نقل قول:
فعلا اینا رو تنظیم کن واسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
فعلا اینا رو تنظیم کن واسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درست شد؟...............نقل قول:
سلام دوستان چرا این رو همه بازی ها کار نمی کنه
من نمی دونم چرا اینقدر رو تنظیمات گیر کردید. به اینترنت کونکت بشید بزارید خودش اتوماتیک تنظیم می کنه.
سلام به همه عزیزان زحمت کش- با سپاس از اینکه وقت میزارید
==============================
ببخشیدا
ولی من قاطی کردم- عنوان تاپیک هست
] تبدیل دسته های معمولی به دسته ی فابریک XBOX 360 ( پست اول حتما خوانده شود )
بعد تو توضیحات پست اول دارید نحوه اتصال گیم پد به کامپیوتر را توضیح میدید؟؟ یا اینکه باید به کامپیوتر وصل کرد و تنظیمش کرد و بعد به xbox وصلش کرد؟؟؟
سوال دومم اینه : اصلا نمیشه همین جوری این دسته های wired یا همون با سیم یو اس بی که به کامپیوتر وصل میشه را یهو وصل کرد به کنسول 360 و بازی کزد؟
فرقی هست بین دسته های با سیم pc و xbox 360 ؟ چون فکر کنم مال کامپیوتر ارزونتر باشه
مرسی از جواب گویی شما عزیزان بزرگوار
بنده خودم این تاپیک رو زدم ، میدونم هدفش چیه و همه هم فهمیدن منظورم چی بوده ، شما چرا نفهمیدی؟:13:نقل قول:
پس میخواستی وصلش کنی به 360؟ :21:نقل قول:
بعد تو توضیحات پست اول دارید نحوه اتصال گیم پد به کامپیوتر را توضیح میدید؟؟ یا اینکه باید به کامپیوتر وصل کرد و تنظیمش کرد و بعد به xbox وصلش کرد؟؟؟
نه *نقل قول:
سوال دومم اینه : اصلا نمیشه همین جوری این دسته های wired یا همون با سیم یو اس بی که به کامپیوتر وصل میشه را یهو وصل کرد به کنسول 360 و بازی کزد؟
واسه 360 فقط باید از گیم پدهای باسیم یا بیسیم اصلی خوده 360 استفاده کرد......
بله فرق استنقل قول:
فرقی هست بین دسته های با سیم pc و xbox 360 ؟ چون فکر کنم مال کامپیوتر ارزونتر باشه
معمولا دسته های PC جنس خوبی ندارند و در یه زمان کوتاهی فاتشون خونده میشه...
البته خیلی ازونها هستند که کیفیتشون از دسته های اصلی 360 بهترند ولی خب قیمتی هم بیشتر ازونا دارند...
این روش فقط واسه شناسوندن دسته های معمولی هستش که قیمتش از 3 - 4 تومن شروع میشه به بالا واسه بازی هایی که فقط از دسته های اصلی 360 ساپورت میکنند.
سلام من تو بازی لندن المپیک 2012 هر کاری می کنم نمی شه لطفا کمک کنید
این بازی تست نشده و نمیتونم به طور دقیق در موردش اظهار نظر کنم...نقل قول:
ولی اگه شما با این روش گیم پد تونو به بازی های دیگه شناختین و اگر اساس کار این بازی هم مثل بازی های دیگه باشه یعنی (ساپورت بازی از دسته ی اصلی XBOX) و (تقلب کردن ما در شناختن دسته به بازی و گول زدن مایکروسافت :دی) با این بازی هم نباید مشکلی داشته باشید...
یکبار تنظیمات رو چک کنید ایشالله که مشکلی نیست...:11:
میگما با بازی blur سازگاری داره؟:31:
بله...کاملا تست شده...نقل قول: