مراد ، دقیقا این پاراگراف آخرت رو من اومدم تو پست قبلیم بگم(باور کن تقریبا تک تک جمله هاشو : دی) که بعدش خودمو اینجوری
قانع کردم که این تکنولوژی اپرچر که توی بوریالیس هست ، اون تکنولوژی که توی بازی پورتال می دیدیم نیست ، چون این تکنولوژی
به گفته ی ونس خیلی خطرناک و بی ثبات هست و اونجوری که گمانه زنی شده ظاهرا برای تلپورت در مقیاس خیلی بزرگ هست
و ظاهرا کامباین علاوه بر نداشتن دقت کافی توی محل دقیق ، توی تلپورت با مقیاس های خیلی بزرگ هم ضعف داره و برای همین
به شدت به دنبال اون هست ، خصوصا که بعد از جذب اطلاعات مغزی دکتر ونس توسط یکی از ادوایزرها به جزئیات بیشتری در مورد
اون پی برده ، کما اینکه توی یکی از آرت های رسمی اپیزود 3 مرحوم ، تعدادی ادوایزر رو اطراف بوریالیس می دیدیم.
اگه این تکنولوژی اپرچر اون یکی نباشه (که به نظرم نیست) در این صورت لزومی نداره که جی من و مافوقهاش به دنبال رسیدن بهش
نباشند (نمیشه نظر قطعی داد) ولی اگه به دنبالش نباشند خب مسلما میشه همون نتیجه رو گرفت که راه جی من از راه کامباین ها
کاملا جداست (یک نژاد دیگه بدون ضعف در زمینه ی تکنولوژی های مرتبط با پورتال با اهداف نامعلوم یا به قول اون دوستمون به هدف
نابودی کامباین ها)