نه ایشون منظورش با ما بود که اعلام کنیم نمیدونیم و به سوال کننده بگیم خودتون برید تحقیق کنید
Printable View
نه ایشون منظورش با ما بود که اعلام کنیم نمیدونیم و به سوال کننده بگیم خودتون برید تحقیق کنید
سلام داداشنقل قول:
نظر من رو دله 5110n که من خودم هم بعد خرابی چند لب تاپ الان اینو دارم و ازش راضی هستم و تو خریدت هم به مارک توجه نکن به کارایی فک کن چون همه مال کشور برادر چینه و سنی و ایسوز و دل و ایسر با هم فرقی ندارن
---------- Post added at 02:32 AM ---------- Previous post was at 02:31 AM ----------
میتونی تو اینترنت هم سرچ کنی مشخصاتش رو ببینی ولی بهت حال میده
performance های مختلف فرق میکنه
در ضمن مشکل معمولا در دراز مدت بوجود میاد!!!
----------------------------------------------------------عید تمام دوستان مبارک----------------------------------------------------------
ASUS K43SA-VX096فروشنده میگه سه هسته ای هست و چهار هسته ای نیست این یعنی چه و آیا خیلی مهمه؟
قیمتش 1.5 هست ارزونتر از این مدل اگر بخواهیم که دور و بر 1.2 بشه چی خوبه دوستان.ممنون
3 هسته ای ؟!!
مگه پردازندش چیه ؟
جونم چند هسته ای؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 12:43 PM ---------- Previous post was at 12:42 PM ----------
7 صفحه شد نتیجه حاصل نشد
مگه قرار بود چی حاصل بشه هدف تحقیق و یادگیری بود که از لطف تمام دوستان حاصل هم شد.نقل قول:
مهندس ! یه جمله بهت بگم روش فکر کن قبل از اینکه یه خط در میون حال بدی رفیق
"ما را به خیر تو امیدی نیست شر مرسان"
ممنون دوست عزیز نمی دونم فکر کنم میخواد بازار داغی کنهنقل قول:
آقا من k43sj دارم که بک لایت نداره کیبوردش...نقل قول:
کلا ما cpu سه هسته ای نداریم ... ci3-ci5-ci7 همشون 4 هسته ای 4 ترید هستن ... اگه کارتون معمولی و در حد فیلم دیدن و اینترنت هست ci3 هم کارتونو جواب میده ولی من پیشنهاد نمیکنم .
اگه کارتون خیلی حرفه ای هست و کارای سه بعدی و پردازشی خیلی خیلی قوی انجام میدین ci7 رو باید انتخاب کنین ، ولی مطرف برقش بالاست .
ولی اگه کارای مهندسی ، بازی ، گرافیک معمولی ، برنامه نویسی ، تبدیل و این جور کارا رو انجام میدین ci5 2140 بهترین انتخابه . هم مصرفش پایینه هم امکانات و قدرتش فوق العادست .