RE6 خیلی پتانسیل داشت ولی حیف همشو تبدیل کردن به اکشن ! این سه کرکتر بودن و اینا ایده ی خوبی بود ، واقعا میتونست یه تجربه ی RE رقم بزنه ....ولی حیف که CODRE شد!نقل قول:
Printable View
RE6 خیلی پتانسیل داشت ولی حیف همشو تبدیل کردن به اکشن ! این سه کرکتر بودن و اینا ایده ی خوبی بود ، واقعا میتونست یه تجربه ی RE رقم بزنه ....ولی حیف که CODRE شد!نقل قول:
از نظر من که ورژن 5 خیلی بهتر از 4 بود.چون موس داشت ولی 4 نداشت ... این 6 هم خوب درش اوردن فقط خون گیرم نمیاد . چون مرحله اول هستم اون دستگاهی که میگید رو ندارم و اسکن کنم حالا باید چکار کنم ؟ بدون خون برم؟:n15:
دقیقا منم اونجا همون حسو داشتم و این که موقع برداشتنش ترسیدم نکنه باز سقف بیاد پایین :n02: (یادش بخیر دوران خوبی بود )نقل قول:
تا اونجایی که من یادمه اون دستگاه اسکن رو از اول در اختیار داشتیم ، فقط باید درصد نوارش 100 درصد پر بشه تا یک سلامتی بدهنقل قول:
از نظر من که ورژن 5 خیلی بهتر از 4 بود.چون موس داشت ولی 4 نداشت ... این 6 هم خوب درش اوردن فقط خون گیرم نمیاد . چون مرحله اول هستم اون دستگاهی که میگید رو ندارم و اسکن کنم حالا باید چکار کنم ؟ بدون خون برم؟:n15:
البته همه جا رو بگردید داخل کمد و میز و زیر میز و گوشه کنار ها همشون رو بگردید مهمات و سلامتی پیدا میشن
امروز بازی رو تموم کردم،حدودا 6 ساعت طول کشید.......
هموطنور که توی 2-3 تا پست قبلی گفتم به نظرم این بازی از re5 و صد البته از re6 خیلی بهتره.
داستان بازی هم خوبه،مخصوصا چند ت امرحله آخر خیلی جذاب میشن.
باس فایت های بازی هم با اینکه به نظرم کم بودن ولی خوب بودن،کشتن باس ها آسون نیست ولی جوری هم نیست که بگیم سخته و نمیشه کشتشون،من دقت کردم توی هر اتاقی که با باس ها میجنگیم یه قسمتی هست که اگه بری اونجا احتمال صدمه دیدن خیلی خیلی کم میشه!مثلا :محتوای مخفی: مرحله سوم
گیم پلی بازی هم به ظنرم به re4 نزدیک تره و خسته کننده نیست.از یه طرف شبیه re6 شبیه شوتر های سوم شخص نیست :|
خوش بختانه دیگ هزامبی ها هم توی ای ننسخه اسلحه دستشون نمیگیرن و با موتور 1000 در حالی که چوب دستشونه بهتون حمله نمیکنن!:n02:
گرافیک هم با توجه به اینکه از روی یه کسنول دستی پورت شده خوب و قابل قبول هست.
بخض Raid mode هم بخش خوبیه فقط من تنها بازی کرد م وبه نظرم co-op بازی کردن اون لذت بخش تر باشه.......
من همه جا رو میگردم ولی توی اون صندوقها که خوردشون میکنم همش مجسمه امتیازی یا تیر هستش ولی دریغ از یه گیاه سبز رنگ .. الان همون اول بازی هستم و واقعا سخته :n15:نقل قول:
من این بازی رو نخریدمو به عشق کریس میخوام بازیش کنم! از همون اول قابل کنترل هست؟ تریلری از گیم پلی کریس دارید؟
توی قسمت داستانی فقط چند مرحله نسبتا کوتاه با کریس هستیم و بیشتر جیل رو کنترل میکنیم.نقل قول:
من این بازی رو نخریدمو به عشق کریس میخوام بازیش کنم! از همون اول قابل کنترل هست؟ تریلری از گیم پلی کریس دارید؟
ولی توی بخش Raid Mode از همون اول در دسترسه.........
سلام دوستان
چطور میشه ایمینگ رو لیزری کرد؟؟؟؟؟؟ تو اپشن حتی میشه رنگشو انتخاب کرد ولی تو بازی خبری نیس. :n13:
بالاخره منم دیروز بازی رو به پایان رسوندم
در کل بازی از نظر گیم پلی خوب بود و گرافیک بازی هم بد نبود!
یه سوال:
با توجه به اخرین دمو بازی باز هم شرکت Capcom میخواد نسخه جدیدی رو دوباره در دستور ساخت قرار بده؟؟! (خبری از سوی شرکت اعلام شده؟)
خود کپکام هنوز چیزی نگفته ولی آره به احتمال زیاد بازی ادامه داره.......نقل قول:
با توجه به اخرین دمو بازی باز هم شرکت Capcom میخواد نسخه جدیدی رو دوباره در دستور ساخت قرار بده؟؟! (خبری از سوی شرکت اعلام شده؟)