قیمت های سایتشون آپدیت نیست .نقل قول:
زنگ بزن قیمتشونو 2باره بپرس .
Printable View
قیمت های سایتشون آپدیت نیست .نقل قول:
زنگ بزن قیمتشونو 2باره بپرس .
یادش بخیر ، یه زمانی میخواستم N55 SF بخرم ، اومدم تو همین دیجی آنلاین دیدم ، آذر تحلیل زده 1580 تومن و این در صورتی بود که همه جا 1650 و یا 1700 میدادن ، آقایی که شما باشی ، تو یه جرکت جهادی پاشدم تلفونو برداشتیم ،به آذر تحلیل زنگیدم .نقل قول:
الو (حال ندارم داستانو براتون تعریف کنم ، قبلا به یکی از کاربرا گفته بودم )
نتیجه ی آخرش این شد که ، الکی قیمت داده بودن ، و منم براشون قاطی کردم ، گفتم "برای چی بازارو خراب میکنید و .. . . . " آذر تحلیل گفت " آقا من از طرف خودمو ، مادرمو ، پدرمو ، پدر بزرگو . . . . از شما عذر میخوام "
گفتم چه فایده ای داره ؟ تلفو قطع کردم .
دیگه خودت بگیر ، تو این بازاری که الان پیش اومده ، خیلی ها سوء استفاده میکنن .
از msi متنفرم.الکی عین الف هرز همه جا استند میزنه که چی مثلا؟! 10 سال پیش هیشکی نمی شناختش من احمقم رفتم یه کارت گرافیک ازشون خریدم هنوز که هنوزه دارم میسوزم!! هیچ وقت ندیدم تو سایتش یه اپدیت خشک و خالی بزاره! فنشم هفته ی اول سوخت با دوندگی درستش کردم..دوستم همون موقع ایسوس خریده بود و همین چند وقت پیش هم کارت رو فروخت به یکی برای یه سیستم توی رستوران!! یه بازار تشنه با سطح سواد پایین ( منظورم عامه ی مردمه کسی به خودش نگیره) مثل ایران گیر اورده و بزور تبلیغ های رنگارنگ و دخترهای پشت استند نشین میخواد جنس بفروشه .جسارت به شما نشه دوست عزیز شما بزگوارید که منو راهنمایی میکنید .نقل قول:
به این سایت ها اصلا نمیشه اعتماد کرد بس که اوضاع زود داره عوض میشه.یه سر به سایت چار* ( مثلا نگفتم منظورم چیه!!) بزنید و اعلامیه صفحه ی اول رو ببینید متوجه میشید چی شده.بعد هم در نظر داشته باشین که هزار و یک ایتم ممکنه فرق کنه.از داس یا ویندوز تا حتی نوع ویندوز یا باس رم یا نوع درایو و ... همه چی.نقل قول:
من که پولمو رفتم سکه خریدم!!!
تصحیح میکنم گرافیک اولی GT555m 2GB استنقل قول:
دوستان نظری در مورد این مدلها ندارند
منم رو اولین اپشن شما نظر داشتم.قیمت هم همینیه که می فرمایین البته تا عصر روز دوشنبه و خدا میدونه فردا چی میشه قیمت.دستگاه کاملیه نمیشه روش عیب فنی گذاشت ولی وقتی thinkpad edge S رو دیدم ( با مشخصات فنی کاملا پایین تر ولی وزن کمتر و باتری پلیمری و طراحی زیبا) یه ذره دودل شدم.قیمتش 1.700 بود .تاکید میکنم جفتشون به این قیمت نمیارزن ولی اگه کسی مجبور به خرید باشه خب چاره ی نیست.در کل اگه شما هم 14 اینچ خوب میخوای این لیست برترین هایه منه...البته ترتیب نداره:
1 thinkpad edge e420 s
2 asus N43sl
3 sony sa23 gx/b
4 samsung sf 411
5 asus u series bamboo
منم رو اولین اپشن شما نظر داشتم.قیمت هم همینیه که می فرمایین البته تا عصر روز دوشنبه و خدا میدونه فردا چی میشه قیمت.دستگاه کاملیه نمیشه روش عیب فنی گذاشت ولی وقتی thinkpad edge S رو دیدم ( با مشخصات فنی کاملا پایین تر ولی وزن کمتر و باتری پلیمری و طراحی زیبا) یه ذره دودل شدم.قیمتش 1.700 بود .تاکید میکنم جفتشون به این قیمت نمیارزن ولی اگه کسی مجبور به خرید باشه خب چاره ی نیست.در کل اگه شما هم 14 اینچ خوب میخوای این لیست برترین هایه منه...البته ترتیب نداره:
1 thinkpad edge e420 s
2 asus N43sl
3 sony sa23 gx/b
4 samsung sf 411
5 asus u series bamboo
مدلی (y470) که شما دیدید با cpu مدل 2670 بود یا 2630 و از کجا قیمت گرفتید و قیمت دقیقش چند بود؟ من این مدل را از نزدیک ندیدم، ظاهرا صفحه نمایشش براق است؟! اگر اینطور باشه که نمیگیرمشنقل قول:
asus u43 صفحه نمایشش براق بود یا مات؟
نظرتون در مورد k43 asus چیه؟
قیمت مدلهای دیگری هم که گرفتید اگر ذکر کنید ممنون میشم
1 thinkpad edge e420 s
2 asus N43sl
3 sony sa23 gx/b
4 samsung sf 411
5 asus u series bamboo
دوسته عزیز شاید قبلا اینجوری بوده ولی الان تو مسابقات FURTURMARK بیس مسابقه روی کارت های برند MSI هستشنقل قول:
مدلی که از y470 دیدم این بودنقل قول:
i7 2670qm--8gig ddr3 --750gig 5400rpm--gforce 555 2gig ddr5--win 7 home--price 1.800
صفحه نمایش هم براقه بله.میشه منم یه راهنمایی بکنی در موردش که براق چرا بده؟
بامبو صفحه اش براق نبود.
در مورد k43 هم کلا از سری k خوشم نمیاد من چون برام سنگینن ولی قیمتاش خوب بود در مقایسه با سایر سری ها.یه مغازه رو هم میشناسم k زیاد داشت منصف هم بود اگر خواستی بهت بگم کجاست چون نمیدونم مجازه اینجا بگم یا نه؟
بعد این یعنی لپ تاپاشم خوبه؟ دوست گلم میشه لطفا ثابت کنی این حرفی که زدی رو ؟ یعنی دیگه تو کل دنیا هیچ کارتی به این برند نمیرسه؟ یه ذره سخته قبول کنم مثلا xfx هیچ حرفی برای گفتن در مقابل این برند نداره. در ضمن اگر هم اینجور باشه که خوب اوور کلاک بشه این اصلا فاکتور مهمی برای من نیست چون با یه فن افتر مارکت میشه هر کارتی رو اوور کرد..مهم اینه که چند سال سالم میمونه.نقل قول: