مشکل همینجاس که فایل Raw ریسایز نمیشه و اگرم بشه من تاحالا ندیدم :دی
اشکال نداره من آپ کردم یکیشو از اینجا دانلود کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
مشکل همینجاس که فایل Raw ریسایز نمیشه و اگرم بشه من تاحالا ندیدم :دی
اشکال نداره من آپ کردم یکیشو از اینجا دانلود کنید ---> [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بزارید ممنون میشمنقل قول:
من مشکلی ندارم.
=========================
ببخشید پستتون ندیدم
دارم دان میکنم دستتون درد نکنه:40:
من اینو اینجوری ادیت کردم البته HDR نیست.
من یکم با این فایل RAW ور رفتم . واقعا عالیه. کیفیت عکس تغییری نمیکنه و دست آدم خیلی برای ادیتش بازه. حالم از هرچی دوربین کامپکت بهم خورد :31:
البته رنگش اصلا تو این ادیت به دلم ننشست و دیگه بیشتر وقت نذاشتم
من این HDR چندین ماه پیش درست کردم :20:
از سه شات تشکیل شده
البته خیلی زیاده روی شده تو این عکس و رنگ سبزش تو چشم میزنه.
HDR
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این عکس در حالت اتومات دوربین هست.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون عکس رو من فقط برای مثال آوردم... عکس های دیکه ای هم دارم اما مورد داره نمی گذاشت :دینقل قول:
منظور من این بود که چطور با ویرایش عکس اصالت اش از بین می ره
همین رفع ایراد که گفتی خودش خیلی مهمه... عکس ویرایش نشده حالت زمینی تر و واقع گرایانه تر داره ولی عکس روتوش شده حالت غیر مادی می گیره درست مثل پیکره های خدایان یونان که هیچ عیب و ایرادی نداشتن تا ماورایی به نظر برسن
به به .. آفرین . اگه اولین بارته به نظر من خیلی خوب بود ... یه جورایی ادیت شما رو بیشتر دوست دارم . یه ذره ی خیلی کوچیک رنگ زرد باید اصلاح بشه البته من دیگه خیلی اصلاحش کردم یعنی در واقع زیاده روی کردمنقل قول:
حالا مزیت فایل Raw رو دیدی ؟ ادیت من با اون رنگ ها و ادیت شما با این رنگ ها . منظورم اینه که این همه قابل انعطافه
فقط یه موضوعی .. هرچی نگاه کردم خودمم نفهمیدم چیکار کردی که زمین عکس همونه ولی آسمونش جابه جا شده :دی عمدا این کارو کردی ؟ یا اتفاقی بوده ؟؟؟
واقعا RAW یه چیز دیگست. حالا 1000D فکر کنم 8 بیتی عکس میگیره اخه این که 8 بیتی بود.نقل قول:
دیگه اون 24 بیتیهاش چی باشه.:24:
به نظرم اینجوری بهتر بود اسمون اینور به اونور بهتر میامد :دی و برای همین زدم زمین رو سروته کردم:thumbsup:
جاده یه گوشه باشه خیلی بهتره /.
ایشالله یه مسابقه ادیت هم بزاریم.:40:
16 بیتی میگیره .. باید از قسمت پایین ACR انتخاب کنی که 16 بیتی وارد فتوشاپ کنی ... و با Tif سیو کنی و در نهایت که کارای عکس تموم شد به صورت Jpg ذخیره کنینقل قول:
کادر بندی هم به این خاطر اینجور بستم که اون جاده که میره به عمق عکس چشم رو هدایت میکنه به اون گوشه ی کوه الان که جا به جا شده یه خورده از لحاظ بصری به نظرم تعادل خوبی نداره .. البته هنوزم جذابه من خوشم اومد اما تعادل نداره
ایشالله :دی
سلام
این عکس منو اگه ویرایش کنید ممنون میشم(از لحاظ کادربندی رنگ ها و. ..) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عکس بزرگتر برای ویرایش:
کد:http://up4.--------.com/images/60116389170064162272.jpg
باز نمیشه لینکش خرابهنقل قول: