حدودای 1850 البته زیاد قیمت مشخصی نداره و به وجدان فروشنده ها خیلی بستگی داره. دلار هم فکر نمی کنم فعلا قصد سقوط داشته باشه.مطمئنا کیفیت اونجا بهتره در مورد هزینه ش اطلاعی ندارم که چقدر براتون تموم میشه.نقل قول:
Printable View
حدودای 1850 البته زیاد قیمت مشخصی نداره و به وجدان فروشنده ها خیلی بستگی داره. دلار هم فکر نمی کنم فعلا قصد سقوط داشته باشه.مطمئنا کیفیت اونجا بهتره در مورد هزینه ش اطلاعی ندارم که چقدر براتون تموم میشه.نقل قول:
اگه مهندسی و واسه حمل و نقل پروژه هات میخوای خوبه یا اگه پزشکیو واسه کنفرانسات میخوای خیلی خوبهنقل قول:
ولی اگه گرافیستی یا میخوای بازی کنی حتی به مقدار کم یا هر کار دیگه ای باید بگم اصلا مدل مناسبی نیست
.
.
.
ممنون از پاسختوننقل قول:
البته همون کنفرانس مناسبتره...ولی خوب مگه بازی مخصوص گراففیستو ...هست :5: :دی
در این مورد گرافیکش 2 گیگ ک باید خیلی خوب باشه!!!!!!!!!!!!!11:40::40:
گفتم اگه واسه کارای گرافیکی ویا بازی میخوای بددت نمیخورهنقل قول:
درسته دوست عزیز اعداد بالا هست ولی قدرت پردازش بالا نیست
سلام.من 4 ماه پیش 224 گرفتم 1700
اگه کسی سوالی دربارش داشت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو چت بگه
در ضمن عزیزایی که میگن ارزش خرید نداره...برن باهاش 1ساعت کارکنن.کیفیت صفحش واقا عالیه.صدای دالبیش و کیبوردش و طراحیش و.. در ضمن اکثر هاردای لپ تاپ5400 دور در دقیقه سرعت دارن اما این7200دور.که تو سرعت کلی سیستم تاثیر خیلی خوبی میذاره.البته بهاش کمی مصرف بیشتر و مقدار جزیی صداست.که فکر نکنم اهمیت داشته باشه.لا اقل برای من