دقیقا می خواستم این حرفو بزنی...که زدی...:31:نقل قول:
کم کم رفتیم رو ایرادای بنی اسراییلی ها [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امتیاز اصلا معیاری برای انتخاب نیس چرا؟؟چون :
پس با این حساب بهترین انتخاب ها برا همون وی جی هستش...چرا چون هر بار هر چیزی رو با معیار و ملاک اون مقایسه میکنیم
زیرا که ادیتور های وی جی هم بهتر هم مدبرتر هستن..
درمورد اون انتخاب ها وقتی یه بازی انحصاری میاد وسط کار سخته....
باز IGN بازیی هایی رو انتخاب میکنه که نمراتشون بالای 9 بوده و خود 9 نیومده به عنوان یکه 7.5 یا 8 یا 8.5 گرفته ارزش بده
تو این لیست که اسم شوتر داره همشون خوبن همشون هم نمره خوب گرفتن پس هر کدوم رو انتخاب میکرد حق بودنقل قول:
Best Shooter
- Battllefield 3
- Call of Duty: Modern Warfare 3
- Crysis 2
- Rage
- Resistance 3
و مقاومت با احتصاب خیلی اولویت ها از جمله همون ارسنالی که گیم اسپات تو لیستش برده و اومده به قول خودت به تبلیغات بها نداده مانند EA و به فروش بیشترو ملاک نکرده بالا بودن گرافیک رو گذاشته کنار و به عنوان یکه نمره خوب همراه داستان خوب بخش انلاین ورزیده رو انتخاب کرده
چه بسا که تو بخش جداگانه که اختصاص به مولتی داره فقط این بتلفیلد بود که بهتره تو اون ژانر...
+
درضمن من نگفتم GS کیلویی نمره میده دقت کن من زیر شک بردم و گفتم اگر اون نه پس این یقینا تاییدش نکردم که..
تو این یه مورد موافقم من باز میگم رو پی سی ویچر هستش ولی گیم اسپات همه چیو داده پای پورتال اونجا اومده گفته بزار متفاوت باشم اسکاریم رو بزاریمنقل قول:
PC Game of the Year
- The Elder Scrolls V: Skyrim
- Minecraft
- Portal 2
- Total War: Shogun 2
- The Witcher 2
مگه تابلو نیس باید ویچر 2 انتخاب بشه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پس چرا IGN هم اسکایرم رو انتخاب کرده؟؟؟؟پس IGN هم بد ؟؟
ولی IGN همه چیو اینطوری نکرده نشسته دقیق مطالعه کرده :31: زانو نزده جلو پوتال...
نقل قول:
در مورد گرافیک هم اگه این کنسولا تا سال 2020 هم بیان بالاخره از لحاظ نرم افزاری همیشه اندکی پیشرفت می کنن پس هر سال باید بهترین گرافیکو داد به اونا دیگه ؟؟؟
VGA یا سایتای دیگه معیارشون رو کنسول ولی گیم اسپات معیارش رو PC و کلا بهترین ارایه هست....تفاوت در اینه
تو این مورد هم والا مراد تو از کرایسیس فقط نسخه کنسولیشو بازی کردی در حالی که نه انچارتد رو تجربه کردی نه نسخه پی سی کرایسیس رو و فقط معیارت حرف ها و امتیازات هستش...نقل قول:
Best Action Game
- Batman: Arkham City
- Dead Space 2
- Infamous 2
- Portal 2
- Uncharted 3
ببین مراد ریا نباشه :31: ولی من روی GTX580 کرایسیس رو تجربه کردم روی کنسول هم تجربه کردم انچارتد رو هم تجربه کردم هر دو شون رو حالت 3D هم بازی کردم در واقع من اول تجربرو همراه کردم با حرف منتقد ها امتیاز کامل IGN بهترین گرافیک سال انچارتد و میام حرفمو میگم اینجاست که کمی بحثا تغییر میکنه
درواقع تجربه همراه با دیدگاه میام حرفی رو میزنم عمرا حتی نمونه نداره من جایی بیام در مورد چیزی حرف بزنم که تجربشو ندارم
هر چی باشه حتی عنوان عنوان سونی باشه....بنا براین تو این دو مورد همراه با تجربه میام میگم که این اتخاب و بحث گرافیک درسته
و مطمئنا اکشن ایفموس از انچارتد بالاتر بود
دیگه ول کن اساسین رو زدم استوب هستش کنسول الان سه چراغه میشه برم بازی کنم :31:
عرفان جان با اجازه من هم در جوابی شریک بدونی افتخار دادی :10:نقل قول:
دوست عزیز میشه دقیقا به برتری های تکنیکی Uncharted 3 در برابر Crysis 2 اشاره کنید...؟
ممنون.
تکنیکی....مگه تکنیکی انچارتد کم بود..؟ یا کمه...؟
عرفان جان با یه کنسول 5 سال پیش این تکنیکو دراوردن نشون دادن کاری هستش که جای تحسین داره من خودم فن کرایتیکم نیم تونم زیاد در موردش بحث کنم
ولی حق رو به انچارتد میدم ببین رم هایی که ما رو سیستمموم هست مثلا میزنه مال یکی DDr3 اونم با 1333 یا بالاتر باس میگیره اونم نه یکی نه دو تا
یهو یکی 8 گیگ رم میندازه روش اون در کنار یه رم 512 ی که این گرافیکو نشون میده باعث میشه جای تحسین داشته باشه حالا قدرت های سخت افزاری باقی به کنار
راستی اون شکلک رو اومدم...:27: