نقل قول:
AmirF3;6766946]سلام. من یدونه از اینا واسه مادر بزرگم چند ماه پیش خریدم تلویزیون خوبیه ولی دو تا سوال در موردش دارم که متاسفانه وقتایی که میرم اونجا چون ملت دارن تلویزیون میبینن نشد اینا رو تست کنم که جوابشو پیدا کنم واسه همین گفتم از خدمت شما بپرسم :20:
خواهش میکنم.این تاپیکو واسه همین ایجاد کردم:11:
نقل قول:
اول اینکه این مسئله که گویا اکثر سامسونگها دارن که وقتی تصویر مشکی میشه ( مثل وقتایی که کانال رو عوض میکنیم یا مثلا وسط فیلم کل صفحه مشکی میشه) نور صفحه backlight رو اتومات کم میکنه درسته؟ حالا میشه این رو غیر فعال کرد؟
من با D585 همچین مشکلی اصلا ندارم.:27:
اگه اشتباه نکنم فکر کنم تو مدل های 2010 یکم اینجوری میشد.ولی خوشبختانه اصلا تو سری 5 2011 اصلا همچین مشکلی وجود خارجی نداره:31:
نقل قول:
سوال دوم هم اینکه این اکو سنسور که تو منو روشن یا خاموش میشه کردش کارش چیه؟ تنظیم نور صفحه با توجه به نور محیط؟ آخه مسئله ای هست که تو ذهن من تناقض ایجاد کرده. ما خودمون ال جی داریم حالت ذخیره انرژیش یا باید روی اتومات باشه یا اینه خودت انتخاب کنی که نور چقدر باشه ولی توی این سامسونگ انرژی سیوینگ رو جدا تنظیم میکنی و سنسور رو جدا روشن یا خاموش میکنیم. حالا اصلا این سنسور مال تنظیم نوره؟
Eco sensor کارش تنظیم نور Backlight با توجه به نور محیط هستش.
که اگه نور محیط کم باشه نور Backlight رو کم میکنه تا هم مصرف انرژی کم بشه و هم چشم اذیت نشه.مخصوصا تو شب وقتی که تمام لامپ ها خاموشه حیلی کاربرد داره.اصلا چشم اذیت نمیشه:20:
من خودم تو تاریکی شب امتحانش کردم خیلی جالب بودش،نورو طوری تنظیم میکنه که اصلا چشم احساس ناراحتی نمیکنه.
بله تو سامسونگ Energy Saving یه مغوله جدا از Eco Sensor هستش.
نقل قول:
یا مثلا مربوط به همون کم کردن نور صفحه در زمان تصویر کاملا مشکیه؟ (اگه این جمله آخر بی ربطه ببخشید :27:)
نه دوست عزیز همونطوری که خودت گفتی هیچ ربطی نداره :31: