-
حمزه زرینی که رفت بیرون و فیاضی که اومد روند بازیمون یه خورده بهتر شد و همون یه خورده برای بردن ست دوم کافی بود
2 امتیاز استثنایی پوریا فیاضی به دست آورد
به خصوص اون امتیازی که جلوی 3 مدافع به دست اورد فراتراز والیبالیست های آسیایی بودش
ولی اعتماد به نفس بچه ها خیلی بالا رفته.تو امتیاز 25.24 وقتی کمالوند اون جور سرویس پرشی میزنه یعنی اینکه ولاسکو خوب تونسته از لحاظ روحی روشون کار کنه و بچه ها اصلا خودشون رو کمتراز لهستانی ها نمیدونن
امیدوارم تا بهار همین روند رو ادامه بدن و برن المپیک
-
ایول فیاضی ... بازم به کمک تیم اومد
ست اول رو بد باختیم و همش سر امتیاز نگرفتن توپ های برگشتی بود... فکر کنم 5 الی 6 تا توپ برگشتی رو خراب کردن
ست دوم رو خوب بردیم... بردن تو این بازی اصلا دور نیست... بازی خیلی نزدیکه
ست سوم شروع شد من برم : دی
-
خوب من حرفم رو پس میگیرم ... اصلا بازی نزدیک نیست : دی
انگاری خالی کردن دیگه ... الان اختلاف امتیازا 10 تایی شده ... حداقل باید بازیکنای ذخیره بیان تو تا یکم بقیه ریکاوری کنن برا ست چهارم که انشا الله اونجا جبران کنن
-
خوب یه حادثه عجیب و غیر منتظره رخ داده تا حالا
گرفتن 2 ست از لهستان تو مخیله من یکی نمیگنجید
الان حتی ببازیم هم 1 امتیاز رو گرفتیم
حالا با این بازی برد برابر آرژانتین و امریکا اصلا دور از انتظار نیستش
-
خوب همونطور که گفتم ست سوم ولاسکو همه رو کشید بیرون برا ست چهارم که بردن ... واقعا ولاسکو حرفه ای واقعا حرفه ای,با دو تعویض نتیجه بازی رو عوض کرد
یه امتیاز گرفتیم... برد لهستان اصلا دور از دست نیست ... فقط توپ برگشت خراب نکنن
-
4 ست عالی بودیم.1 ست افتضاح
واقعا به یاد ماندنی ترین بازی تاریخ والیبال ایران تا به امروز بوده
اون قدر باور نکردنی بوده بازی امروز که هنوزم تو شوکم
واقعا غیر قابل انتظار بازی کردن ست های چهارم و پنجم
-
خــــــــــــدایا شــــکرت بردیم :40:
بچه ها متشکریم :11:
-
من که ست پنجم داشتم کلم رو می زدم به سقف... ست پنجم مقتدرانه لوله کردن لهستان رو
همه عالی بودن... مخصوصا بازارگرد... لامصب این دست چپا مردشون هم توپ خوابونه... به قول یکی از بچه ها دست چپ بودن خودش نصف والیباله :دی
مطمئنا اگه یه مربی ایرانی تو کار بود یا اصلا تیم به این تورنومنت نمی رسید یا در حد همون ست سوم بازی می کردن... ولاسکو تیمو زیر و رو کرده... هرچی پول بگیره حلالش :دی
خلاصه تبریک به همه دوستان
-
دیدید گفتم بردن لهستان دور از دسترس نیست وقتی تو بازی تدارکاتی بتونی ببری تو بازی اصلی هم میتونی ..
این مربی لهستان تا آخر عمرش دیگه ایران واسش گربه سیاه شد .. اول با ایتالیا به سختی میتونه ایرانو ببره حالا هم دو بار با لهستان از ایران میبازه :31:
تبریک تبریک تبریک:31:
-
منم تبریک میگم
وقتی ایران ست دوم رو برد گفتم این یه ست هم خوبه
وقتی ست سوم رو باخت به خودم گفتم لهستان نباید پرتوقع باشم
وقتی ست چهرام برد گفتم یه امتیاز هم خوبه راضی به باخت 3-2 هم بود(ولی میدونستم از لحاظ روحی تیم ایران سر تره و برنده بازی خواهد بود)
ولی وقتی ست پنجم رو برد دیگه به مقام 2و 3 مسابقات قانع نیستم
این تیم میتونه برزیل رو هم ببره(خیلی جو گیر شدم):31:
اگه نتونیم برزیل رو ببریم ولی انتقاممون رو از ایتالیا میگیریم همنجوری که از اناستازی گرفتیم