سلام
به قسمتهای آخر حرفهایی که در این پست زدم بیشتر دقت کنید لطفا".
پس از این به بعد لطف کنید اطلاعات درست دست ملت بدید، شاید یکی پیدا شد و به این بحث ها اکتفا کرد و فقط بره همینها رو یاد بگیره!نقل قول:
خوب من این تاپیک رو زدم برای مبتدی ها دیگه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .و اتفاقاً برای کسانی که برنامه نویس هستند
شما طبق صحبتهای خودتون گفتید که این تاپیک برای برنامه نویسهای تازه وارد هست، بنظرتون یک برنامه نویس تازه وارد، چه چیزهایی میتونه از c یاد داشته باشه؟ نکنه منظورتون در این حده: :31:نقل قول:
اگه قرار بود همه برن اول C یاد بگیرن بعد وارد تکنولوژی جدید بشن که زدن این تاپیک بی فایده بود چون الان همه دارن همین کار رو انجام میدن.
مطمعناً کسی که به برنامه نویسی علاقه داره یه چیزایی ازش میدونه.حداقل میدونه که برنامه نویسان چه کارهایی انجام میدن.
کد:#include <stdio.h>
int main() {
printf("Hey guys");
return 0;
}
یعنی شما الان پشیمونیدکه C و #C یاد گرفتید؟ همونطور که میدونید و در پستهای قبلیم اشاره کردم، از WPF صرفا فقط برای ایجاد UI برنامه استفاده میشه. که فقط مختص سیستم عامل ویندوز هست و در سیستم عامل های دیگه کاربردی نداره.نقل قول:
من 3 سال از عمرم صرف سی و سی شارپ و وی بی شد. دیگه نمیخوام کسی مثل من این همه عمرشو حیف کنه در صورتی که در عرض 6 ماه میشه یه برنامه نویس حرفه ای WPF شد.
حالا شما حاضر بودید هیچی از برنامه نویسی ندونید ولی برید WPF یاد بگیرید؟
همونطور که یکی از دوستان اشاره کرد این تاپیک دارای اشکال هست، ببینید شما دقیقا مشخص نکردید که دقیقا برنامه نویس تو چه زمینه ای، برای چه پلتفرم و سیستمی میخواد برنامه بنویسه.بنظر من اینها باید دقیقا مشخص بشه تا کاربر/برنامه نویس تازه وارد گمراه نشه.نقل قول:
اگر منظورتون از آموزش های پایه ای مفهوم برنامه نویسی هست که خوب میشه کاریش کرد ولی اگه زبان برنامه نویسی سی و جاوا و سی پلاس پلاس هست شرمنده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بحث در این مورد زیاد شده.
ببینید به نظر من یادگیری ایجاد رابط کاربری برنامه در هر سیستم عاملی ( Win, Mac OSX, Linux ) در سطح متوسط یا بیشتر، 3 الی 4 ماه بیشتر وقت نمیبره، مهم اینه که شما واقعا برنامه نویس باشید! تاکید میکنم برنامه نویس باشید! اینکه با چندتا D&D ساده بشه یک کنترل ایجاد کرد، صرفا" جنبه ی تجاری داره و برای سرعت بخشیدن عملیات توسعه نرم افزار ایجاد شده تا برنامه نویس ها رو خیلی درگیر پیاده سازی UI برنامه نکنن و بتونن بیشتر وقتشون رو برای base/پایه/قلب/باطن برنامه بزارن تا واقعا برنامه ی کاربردی از آب در بیاد.
اینکه در WP7 خیلی بر روی WPF و Silverlight تاکید شده، بخاطر اینه که شما واقعا دستتون در دسترسی به API های سیستمی بسته است. البته نه کاملا ولی فقط بصورت خیلی محدود و کنترل شده میتونید از امکانات سیستمی استفاده کنید! دقیقا این چیزی هست که در سیستم عامل iOS شرکت Apple مشاهده شده و این دو شرکت یعنی Apple و Microsoft سیاستهای خاص خودشون رو در پیش گرفتن و همونطور که مشاهده میکنید در فروشگاه Apple برنامه هایی که از Private Framework/API ها استفاده کردن اجازه انتشار در App Store رو پیدا نمیکنن! که یکی از دلایل و بیشترین احتمالش این میتونه باشه که دسترسی رو برای برنامه نویسان کمتر کنند تا کمتر شاهد سوء استفاده از باگهای احتمالی سیستم عاملهای خودشون باشن، و همچنین کاهش ویروسها/تروجانها/کرمها و ... همینطور که فعلا از شواهد پیداست آینده ویندوز 8 هم تقریبا به همین صورت هست. (چند ماه پیش در فروم برنامه نویس بحث هایی شده بود، اگر علاقه مند هستید میتونید برید و مشاهده کنید)
پ.ن: پست بعدی رو جدا میزنم چون نمیخوام با جمله ی اول این پست تداخل پیدا کنه.:20: