نقل قول:
گوگل که نمیتونه همچین آماری بده، سازندگان هم که فقط shipment را اعلام میکنند پس دیگه چاره ای نیست جز قبول کردن حرفهای شما؟
خیر، گوگل می تونه همچین آماری بده و به قول شما به خاطر زرنگی نمی ده. سازنده ها هم آمار فروش مجموع رو می دن، آمار خاص تبلت رو نمی دن. چاره اینه که یا اینها آمار رو بدن یا فعلا این علامت سوال بزرگ باقی بمونه!
نقل قول:
یک سوال اساسی مطرحه که باید جواب بدی: اگر فروش تبلتهای اندرویدی افزایش قابل توجهی نداشته چطور کمپانیهای کوچک و بزرگ تولیدشان افزایش یافته و مدلهای بیشتری عرضه کردند؟ آیا بازار همچین چیزی را میپذیره؟
منبعتون چیه که میگید تولیدشون (تعداد تبلت های ساخته شده) افزایش یافته؟ مدل جدید دادن نشانه فروش بیشتر نیست. :20:
IDC که قابل اعتماده و در این آمار هم تعداد Ship شده رو گفته (که همگی می دونستیم، من شکی ندارم این تعداد تولید شدن و از کارخانه خارج شدن!) و البته دسامبر عرضه شده، در صورتی که زمان نوشتن اون مقاله عرضه شده بود من این رو هم وارد آنالیز می کردم، و بقیه پیش بینی بوده که بحث ما نیست. کماکان سوال من در آنالیز پاسخ داده نشده، چقدر از این محصولات Ship شده به فروش رفته. لینک دوم هم که مجموع موبایل و تبلته.
نقل قول:
آمار comScore اولا فقط مربوط به آمریکا بوده، دوما بر اساس تعداد Web Browsing برای تمام آیپدها و مرورگرهاش میشه، سوما نمیتونسته دقیقا تبلتهای اندرویدی 2.2 و 2.3 را از اسمارت فونها تشخیص بده
آمار آمریکا باشه، نسبت ارائه یکسانه (گرچه نسبت حضور تبلت ها در بازار آمریکا به نسبت حضورشون در دنیا بیشتره، یعنی اگه حضوری در بازار آمریکا باشه تاثیرش در آمار آمریکا بیشتره تا حضور کل در آمار دنیا). آمار استفاده 97 درصدی تکلیفش مشخصه :20: موبایل از تبلت هم با چند خط کد قابل تشخیصه و ربطی به نسخه مرورگر یا اندروید نداره که اشتباه کنه.
نقل قول:
آمار NPD هم که فقط مال آمریکا بود و مربوط به 10 ماه اول 2011
پس دیگه به اینها دل خوش نکن
1.2 میلیون در آمریکا در مقابل فکر می کنم 12 تا 13 میلیون آیپد. نسبت آمریکا بدست میاد. :20:
نقل قول:
اگر اعدادی که سایتهای معتبر اعلام کردند قبول نداری باید از خود تیم کوک پرسید
شما آمار آیپد های Ship شده در Q4 از سایت های معتبر رو لطفا اعلام کنید ما هم بدونیم. من ندیدم همچین آماری نه اینکه قبول نداشته باشم.
نقل قول:
کجا گفتم فروش کم آیپد؟ که به شما برخورده
صحبت از کاهش فروش و سهم بازار بود
فرمودید:
در خبرها بود که فروش آیپد در ژانویه به کمترین حد رسیده و علتهاش هم مشخصه، در کل انتظاری جز این نمیرفت
شایعاتی هم که از سمپتامبر گذشته در مورد آیپد 3 و افت قیمت آیپد 2 شروع شد تاثیر منفی زیادی بر فروش اپل داشته و در فروش boxing day کاملا مشخص بود
کاملا مشخصه که فروش تبلتها درسه ماهه چهارم 2011 با یک شیب عجیبی بالا رفت در صورتیکه تولید و فروش آیپد قطعا کاهش یافته، حالا پیدا کنید پرتقال فروش را؟
"کاهش فروش" یا "فروش کم" (هر کدوم که منظورتونه) ، لطفا مدارک این ادعا رو ارائه کنید ببینیم فروش آیپد که 11.1 میلیون در Q3 بوده، چطور کاهش یافته و به چه مقدار.
نقل قول:
شما هر حرفی را بی احترامی محسوب میکنی!
من برای شما بعنوان یک scientist-engineer در این فروم احترام زیادی قائل هستم، شما شخصیت دوست داشتنی داری درست مثل آواتارت و درست بر عکس امضات
نظر لطفتونه من هم برای شما همینطور (البته عکس آواتار شما رو نمی شناسم که نظر بدم :دی)
نقل قول:
شما با کوبیدن اندروید شروع کردی و آخرش نتیجه گرفتی به نفع آیپد
چیزی کوبیده نشد، تنها موضع موجود در خلاف مخفی گری و عدم صداقت گوگل در مقابل مردمه، همین.. بقیه بحث همگی حدس و گمانه.
نقل قول:
این سایت همانطور که cpu benchmark هایی که داره هیچ اعتباری ندارن این بنچمارکهاش هم اعتباری ندارن
چرا این بنچمارک ها اعتبار ندارن؟ اگه اینها اعتبار ندارن بنچمارک های کجا اعتبار داره؟ لطفا جایی که اعتبار داره رو بگید و ببینیم چقدر بنچمارک هاشون با اینجا که اعتبار نداره فرق دارن تا متوجه بشیم چرا اینجا اعتبار نداره.
نقل قول:
اطلاعات سایت مرجع glbenchmark هم گمراه کننده است چون روی پلتفرمهای مختلف بوده، حتی نمیشه روی اعداد triangles که داده مقایسه درستی کرد
اینکه روی پلتفرم های مختلف بوده اهمیتی نداره چون هر کدوم در پلتفرم خودشون قراره استفاده بشن و مهم اینه که هر کدوم در پلتفرم خودش چقدر قدرت داره.
+
اختلاف بین این دو GPU مد نظر ما به حدی زیاده که اصلا جای این حرف ها که بنچمارک اینطوریه و اونطوری نیست. مثل اینه که بیایم Geforce GTX 580 رو با GT 520 مقایسه کنیم، اختلاف در حد شب و روزه.
نقل قول:
بنچمارکهای نرم افزاری حتی برای مقایسه گرافیک لپ تاپها هم نمیتونه چندان معتبر باشه
بله تا حدی درسته بنچمارک خالی خیلی صحیح نیست، وقتی اختلاف چند درصد باشه. زمانی که یکی 7-8 برابر اون یکی امتیاز میاره اصلا جای این حرف ها نیست حالا شما بگید 10 درصد هم خطا هست این وسط، دقت کنید اختلاف این دو چقدره.
نقل قول:
من راه انداختن کار مردم را تشویق به دزدی نمیدونم!
شما باید همه راهها را به طرف بگی تا خودش انتخاب کنه، اگه جیلبریک نیست داون گرید که میشه کرد
شما یکی ازتون راه پول در آوردن رو می پرسه می گید برو دزدی کن؟ من همچین کاری نمی کنم. در ضمن داون گرید هم نمیشه کرد به این سادگی :20:
نقل قول:
استفاده مفتی از نرم افزارها را دزدی نمیشه دانست ولی من بعنوان کسی که دستی در کار نرم افزار داره قطعا طرفدار کپی رایت هستم
من هم به عنوان کسی که دستی در نرم افزار داره این کار رو دقیقا مساوی دزدی می دونم و هیچ فرقی بین دزدی 100 دلار از جیب یک نفر و یه نرم افزار 100 دلاری نمی بینم.
نقل قول:
البته نمیخوام مثل شما برگردم و پستهای گذشته را جستجو کنم ولی برای یک اکانت دیگه نباید به کاربر گفت برو credit card بخر!
این بحث را هم دیگه ادامه ندیم بهتره
من تا آخرین لحظه زندگی هر کس ازم بپرسه چطوری نرم افزار بگیرم توصیه ام اینه که برید بخرید به هر روش ممکن و اگه نتونه بخره پیشنهادم عدم استفاده است، نه دزدی! موافقم این بحث رو تموم کنیم.
نقل قول:
آمار یک کمپانی تبلیغاتی مثل chitika که برای چند مدل محدود بوده و آنهم در آمریکا/ کانادا ، نشان دهنده هیچ چیزی نیست
نتیجه گیری اصلی از این آمار نشده و در راستای پشتوانه ای برای کل بحث بوده.. در ضمن آمریکا و کانادا هم جامعه آماری بسیار خوبی برای کل دنیا هستن.