من پرایدم مدل 85 هست همه ی مواردی رو هم که شما گفتی توش رعایت شده اما مصرفم بالای 9 هست (داخل شهر).دیاگ و اینا هم تازه زدم و یارو میگفت ماشین هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
Printable View
من پرایدم مدل 85 هست همه ی مواردی رو هم که شما گفتی توش رعایت شده اما مصرفم بالای 9 هست (داخل شهر).دیاگ و اینا هم تازه زدم و یارو میگفت ماشین هیچ مشکلی نداره.نقل قول:
سلام
این مصرف فعلا طبیعیه همون طور که بچه ها هم گفتن .تا شرایط آب بندی به قول معروف به پایان برسه .
ولی نکته های زیر در مصرف تاثیر دارن :
1 - سبک رانندگی شما با دور موتور بالا (پرگاز) رانندگی کردن بالا می بره مصرف رو خیلی هم کم گاز تاثیر بدی روی عملکرد موتور خواهد گذاشت . ترمز های زیاد شما رو مجبور می کنه برای شروع مجدد از دنده های سنگین تر استفاده کنید که خوب به نوبه خودش باعث افزایش مصرف میشه ، در جاده ها ، حرکت کردن پشت سر یک وسیله بزرگ می تونه مصرف سوخت رو کاهش بده ولی خوب اصلا توصیه نمیشه که برید پشت یک 18 چرخ مثلا :دی
2 - تنظیم باد لاستیک ها و دمای لاستیک ها موثره ، مخصوصا میتونید از باد نیتروژن برای کنترل و بهبود این قضیه استفاده کنید.
3 - تنظیم کننده های اکتان (مکمل ها) می تونن در مصرف سوخت کاهش چشمگیری بدن ، البته منتظر معجزه نباشید .
4 - حتی شرایطی که توش رانندگی کردین (هوای بادی،ترافیک جاده) موثره ولیخوب کنترلی روش نداریم
5 - صرف اینکه کولر روشن نیست معنیش مصرف کمتر نیست ، شاید پنجره باز در سرعت بالا بیشتر باعث بالا رفتن مصرف بشه !
6 - کارایی سیستم جرقه زنی (شمع ها) خیلی در مصرف مهمه
7 - سرنشین های خودرو ، به طور کلی وزن خودرو در حال حرکت ( هرچه وزن خودرو بیشتر برای رسیدن به سرعت دلخواه مصرف بیشتری خواهید داشت)
من ماشینم L90 هست این پرایده رو هم تازه گرفتم تا قبل از اینکه این پرایده رو بگیرم فکر میکردم النودم مصرفش بالاست ولی الان که پراید دارم میبینم که با وجود اینکه موتورش 45 اسب ضعیفتر از النود هم هست ولی مصرفش بالاتره.این 7 لیتر و اینا هم همش حرفه .اغلب پراید ها در شرایط آرمانیش تو داخل شهر کمتر از 9 نمیسوزونه .
سلام . برای مادرم 3 ساله که پراید گرفتیم,هر 6000تا روغن و فیلترهارو عوض میکنم ,فیلر گیری هم کردم ولی کمتر از 9 تا حالا تو شهر نسوزونده (اصلا رانندگی پر گازی هم توی شهر نبوده که بخواد به اون خاطر باشه)
اگر ازش کامل تو شهرکولر بگیری که معرکست از صدی 11و 12 هم سر در میاره
تنها نکته مثبتش اینه که تا حالا بجز موارد بالا هیچ خرج دیگه ای نداشته و کم ازاره
پراید به نسبت اینکه موتور ضعیفی داره و هیچ آپشن خاصی هم نداره به نظر من هم مصرفش بالاست.نقل قول:
دوستان من وقتی میندازم تو جاده واسه کاهش مصرف میذارم دنده پنج و با سرعت ۵۰ تا اروم میرم...میخواستم بدونم به گیربکس فشار نمیاد با این کار؟
شما با این کار نه تنها مصرف رو بالاتر میبرید، بلکه هم به گیربکس فشار میارید و هم به موتورنقل قول:
همیشه آروم روندن با دنده سبک به معنی صرفه جویی نیست
بهتره با دنده 5 سرعتتون رو 80 الی 90 باشه تا بهترین مصرف رو داشته باشید و علاوه بر اون به ماشینتون هم آسیب نرسونید
عزیزم سرعت 50 برای دنده 3 هست.نقل قول:
شما باید با دنده 5 حداقل 90تا برید.
عزیزم شما که اینجوری موتور و گیرباکس رو با هم منفجر میکنی و به فنا میسپاری .بالای 110 باید بری 5 ( برای پراید )نقل قول:
پراید 131 اس ایکس :
با 35 لیتر 600 کیلومتر کامل خارج از شهر با کولر سرعت ثابت 100 کیلومتر
با 35 لیتر 552 کیلومتر داخل شهر با کولر
کلا من 6-7 بار کیلومتر گرفتم متوجه شدم کولر تقریبا هیچ مقدار روی مصرف تاثیر نمیگذارد ، رانندگی اینجانب بسیار پر گاز و پرشتاب هست اما ترمز بسیار کم میزنم . روی دور موتور 4000 هم دنده عوض میکنم .البته شاید در خودروهای دیگر این مقدار کاملا متفاوت باشد ، نوع رانندگی مهم است .