من نمیدونم چه خبر گزاری فارسی هست که تو خود استان فارس مخابرات با این شرکت های خصوصی دستی در یک کاسه دارن!!نقل قول:
Printable View
من نمیدونم چه خبر گزاری فارسی هست که تو خود استان فارس مخابرات با این شرکت های خصوصی دستی در یک کاسه دارن!!نقل قول:
فکر نکنم اگه تا 10 ساله دیگه هم بحث بشه نتیجه ای حاصل بشه چون کسی که موافقه موافق مونده کسایی که مخالفن مخالف
من فقط بحثم اینکه چطور با اطمینان میگید نامحدود بشه سرعت کاهش پیدا نمی کنه؟
اگه همین سوال واضح پاسخ داده بشه هیچ مخالفی نیست
بعد باید بگم دوست عزیز logos من 256 دارم و سرعتم هم بالا تر از 35 نمیره در ضمن نامحدود هم هستم الان از 3 روز پیش که این قانون اومده سرعت من بالاتر از 15 نمیره هر چند اینترنت هم تو این چند روز خوب نبوده ولی وقتی فکرش رو میکنم اگه قرار باشه با 256 با این سرعت یا پایینتر دانلود کنم همون محدود بمونه و فقط وبگردی کنم بهتره دیگه نهایتش اینکه قید دانلود و میزنم انگار اصلا تو ایران چنین چیزی وجود نداره[COLOR="Silver"]
دوستان خداییش آدمای خیلی جالبی هستیم, مدتها لعن و نفرین میکنیم این شرکتها رو به خاطر این سیستم مسخره ی اینترنت حجمی که تو هیچ جای دنیا اجرا نمیشه اونوقت حالا که یه قانونی گذاشتن که اینترنت حجمی بساطش باید برچیده شه تاپیک و پست میزاریم که نه همون اینترنت حجمی باشه بهتره...مسخره ایم به خدا ماها ....البته یه بررسی که کردم دیدم اینایی که دارن خط میدن که اینترنت اگه نامحدود بشه افتضاح میشه و سرعتش میاد پایین و اینا اکثریت تازه عضو شدنو حتی پستاشون از 10 تا هم فراتر نرفته که این خود گویای اینه که سرشون تو آخوره کی هست و از شرکتهای اینترنتی دارن خط میگیرن, آخه یکی نیست بهشون بگه که بابا از سیاهی که رنگی بالاتر نیست سرعت اینترنت که دیگه از این پایینتر نمیشه و معنایی نداره لااقل نامحدود باشه باز از هیچی بهتره , یه بارم که داره یه قانونی شاید اجرا بشه که کمی فکر مصرف کننده باشه و از دزدی بی حد و اندازه ی شرکتهای اینترنتی در محاسبه ی حجم و وارد آمدن هزینه ی گزاف به مشترکان بکاهه, حالا ماها خودمون که مدتها در حسرت همچین چیزی بودیم شدیم مخالف و کاسه ی داغتر از آش به نفع شرکتهای دزد اینترنتی!!.....
...
.
آخه عزیز دل مگه ما از پهنای باند مردم استفاده کردیم 1024 گرونه کسی نمیگیره خط ما رو اون ست میشه این ملت وقتی نامحدود بگیرن نه یه ماه نه دوماه بلکه تا وقتی بتونن دانلود میکنن تفریح دیگه ای ندارن خب نهایتا با چهارتا فیلم و آهنگ شاد بشننقل قول:
یه مشکل که داریم اینه که سرویس میدند به اسم مثلا 128 کیلوبیت بر ثانیه، بعد سرعت دانلودش به جای 16 کیلوبایت، بالاتره. پس برای اینکه سوءتفاهم نشه بیاین فقط راجع به سرعت دریافت (دانلود) صحبت کنیم، یعنی به اسم سرویس کاری نداشته باشید. اکی؟نقل قول:
خب حالا، یه ISP میگه من یک سرویس نامحدود، با سرعت دریافت 16 کیلوبایت در ثانیه رو میدم ماهی 40 هزار تومن، یه سرویس هم میدم سرعت دانلودش روی 30 هست ولی 5 گیگ در ماه دریافت داشته باشه، این رو هم میدم 20 هزار تومن، چون برام میارزه، طرف 5 گیگ بیشتر نمیگیره، حالا شما که میگید همه ی سرویس ها نامحدود شه، خب اونوقت دیگه اون سرویس دوم وجود خارجی نداره، بنابراین منی که مثلا ماهی 20 تومن میدم، اگه 40 تومن بدم تازه سرعتم نصف قبل میشه، از این دید اگه نگاه کنید این افراد طرفدار نامحدود هستند که دارند حق کاربران کم مصرف رو میخورند.
آقا خیلی طبیعیه، یکی کم مصرفه، میگه من حجم کم میگیرم، سرعت بالا بدید، ISP هم میگه قبوله، به نفع هر دو هست، اون وقت شما به عنوان فرد مخالف محدودیت، میگی این سرویس باید برداشته شه؟ خب کاربر کم مصرف ضرر میکنه.
دروودنقل قول:
دوست من،مسئله اینجا است که برداشتن این محدودیت "مشروط" است به "محدودیتی "دیگر!!ما می گوییم یا همه "محدودیت ها"برداشته شوند یا "هیج محدودیتی"برداشته نشوند.
با سلامنقل قول:
مشخصه که شما دوست دارید که اینترنت محدود نصیبتون بشه و حجم یه صفحه از تاپیک پی سی ورد رو هم که باز میکنید براتون حساب کنه!
به این عکس توجه کنید! کیلو بایت کیلو بایت حساب میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من موافقم
خدائیش چی دانلود میکنید؟ شبی 4 گیگ ؟ 3 گیگ ؟
واسه من که اهل دانلود نیستم (نه که اصلا نیستم ولی شاید ماهی یه بار پیش بیاد یه فیلمی چیزی دانلود کنم) , شاید این نامحدود شدن دانلود و از اونطرف محدود شدن سرعت به نفع من باشه. واسه وب کارا خوب میشه.
آقا من دو تا پست در رابطه با این تاپیک دادم، هنوز یکیشم تایید نشده، در حالی که بحث از اون موردی که من در موردش سوال داشتم کلی فاصله گرفت و چند صفحه پست دادن روش. این قضیه تایید پست دیگه چه صیغه ایه؟ شما چرا اینقدر بدبین هستین به کاربرا؟ این مسئله واقعا اعصابخورکنه هیچ فروم دیگه ای من همچین چیزی ندیدم. این همه مدیر تو فروم هست در بدترین حالتی که شما در نظر میگیرید یه نفر تازه وارد اگه بخواد پست خلاف قانونی بده مسلما میتونید درجا حذفش کنید. به نظرم این کاری که انجام میشه کاملا بی مورده و بهتره یه تجدید نظر در موردش بکنید.
با تشکر
ایول استدلال!!!نقل قول:
یا همه محدودیتهای باشه یا هیچ محدودیتی نباشه؟
شما فرض کن زندانی هستی و شما رو محدود کردن که نه حق هواخوری داری نه حق ملاقات نه حق مطالعه و اینا..اونوقت یه روز میان بهت میگن که شما از این به بعد حق داری که روزانه هواخوری داشته باشی و هفته ای یک ملاقات .....عقل سلیم حکم میکنه که در اون محدودیتی که داری از این فرصتی که دادن استفاده کنی و لااقل کمی از محدودیت خارج شی ...اینم حکایت همینه... شما میگی من فرصتی که داره داده میشه و کمی از محدودیتها میکاهد رو نمیخوام و میخوام همه ی اون محدودیتهای اعمال شه ؟!مسخره نیست این استدلالتون؟! یا شما اصلآ در هیچ محدودیتی نیستید و نفستون از جای گرم در میاد و یا اینکه خارج شدن ملت از این محدودیت مسخره برای شما ضرری دارد که دارید بر علیه این طرح که اصلآ بعید هم میدانم اجرا شود جو سازی میکنید.......
..