سلام
یکی از دوستان نحوه H a c k رو یک توضیح کوچیکی به من میده ؟!
کلا باید چی رو به کجا برسونیم تا H a c k بشه ؟!
چند تا شکل کامپیوتر هست و دایره و ..... کلا باید چطور عمل کرد ؟
ممنون
Printable View
سلام
ممنون
بچه ها میشه یکی به من بگه چطوری میشه این بازیو 3D انجام داد؟
سلام دوستان این بازی رو گرفتم نصب شده ولی داخل بازی نمیره مشکلش چیه
یکی نمیخواد به من بگه چجوری 3D بازی کنم؟ من الان سومین بار که دارم میپرسم. لطفا یکی کمکم کنه.
من که بازیو تموم کردم ولی یکی به من نگفت 3Dیش چجوری فعال میشه.
۵ تا دی وی دی بازی رو گرفتم که یک فایل یه نام deusex.exe داره که ظاهرن ستاپش هست و بقیه فایلها هم از deusex.2 تا deusex.52 هست بدون هیچ کرکی. ولی وقتی میخوام نصبش کنم همون اول هنگ میکنه و پیغام میده:
setup application has stopped working
در ضمن ویندوزم win7 و ۶۴ بیتی هست.
لطفا کمک کنید.
من ویندوزو دستکاری کردم تا تیری دی شد . الان یادم نیست چی کار کردم. :13:نقل قول:
من این بازی رو از یه سایت دیگه گرفتم بعد از اینکه اکسترکت کردم 2 تا فایل با پسوند arc داشت
کسی میدونه باید چجوری نصبش کنم؟ اصلا فایل با پسوند arc رو چجوری اجراش کنم؟
کمکم کنید
دوست عزیز خیلی دیره چون پستتون رو ندیدم و من تازه اومدم این تاپیک اما به هر حال شما اینو تو گوگل میزدی میومدنقل قول:
یه نرم افزار فشرده سازه به نام فکر کنم Unarc که اونو دانلود کن تا پسوند رو ویندوزت شناسایی کنه
--------------------------------------
و اما دوستان مــن ویندوزمو عوض کردم به خاطر مشکلاتش اما حالا دیدم اشتباهی سیو ها رو کپی کردم
C:\Documents and Settings\*\Local Settings\Application Data
به نام dxhr
بازی رو باز کردم دیدم سیو ها رو نشناخته الانه که ..:37::18::9:
کلی بازی کرده بود و چون گاهی این بازی رو ادامه میدادم یادم نیست کجاش بود اما یادم میاد که اون قسمت دو تا روبات ها رو که جته میخواد فرود بیاد رو رد کرده بود و در ضمن تقریبا همه ماموریت های فرعی هم بازی کرده بودم:18::19:
خــــــــــــــــــدا....:34: :17::37:
:45:
دوستان اگه کسی سیو بالا داره یاری کنه بعدم نمیدونم میشه این بازی رو از مراحل آورد اگه میشه یکی یه سیو درست و حسابی بده که من:37: نکنم اینقدر :11:
ضمنا من تو گوگل گشتم اما دیوونه شدم چون همه راجب سیو سوال کردن
یکی کمک کنه :40::11::10:
دوست عزیز به تاپیک خود بازی مراجعه کنید اونجا توضیح داده شده این روش رو چطور باید انجام داد :20:نقل قول:
سلام
ممنون
چه اروری؟ این میتونه از کرک یا دایرکت و نصب نکردن یک سری نرم افزار باشه با توجه به اروری که میده...نقل قول:
سلام دوستان این بازی رو گرفتم نصب شده ولی داخل بازی نمیره مشکلش چیه
دوست عزیز کارت گرافیک شما باید قابیلت پشتیبانی از 3d رو داشته باشه و اینکه یک سری نرم افزار رو باید نصب کنید!نقل قول:
یکی نمیخواد به من بگه چجوری 3D بازی کنم؟ من الان سومین بار که دارم میپرسم. لطفا یکی کمکم کنه.
این فایل یک نوع فشرده شده است که باید با نرم افزار هایی که این فایل رو باز میکنه استفاده کنید که یک سرچ بزنید در سایت های دانلود موجود است.نقل قول:
من این بازی رو از یه سایت دیگه گرفتم بعد از اینکه اکسترکت کردم 2 تا فایل با پسوند arc داشت
کسی میدونه باید چجوری نصبش کنم؟ اصلا فایل با پسوند arc رو چجوری اجراش کنم؟
کمکم کنید
موفق باشید:11: