سیمئونه: فردا بچهها با افتخار پیراهن اتلتیکو را در مدرسه می پوشند
مربی ارژانتینی ترجیح دادتا این موفقیت را به شاگردان و هواداران تیمش هدیه کند
سایت گل- دیگو سیمئونه، مربی آرژانتینی اتلتیکومادرید بعد از فتح جام قهرمانی لیگ اروپا و برد 0-3 تیمش مقابل اتلتیک بیلبائو در فینال این رقابتها اعلام کرد که حالا جوانان می توانند با افتخار پیراهن اتلتیکو را در مدارس برتن کنند.
این مربی آرژانتینی از زمان روی کار آمدن در باشگاه مادریدی در بازار نقل و انتقالات زمستانی، اتلتیکومادرید را متحول کرد ه و در فینال لیگ اروپا به لطف دو گل رادامل فالکائو و یک گل دقیقه 85 دیگو، با این تیم قهرمان اروپا شد.
دیگو سیمئونه در پایان این بازی به خبرنگاران گفت:« فردا وقتی بچه ها به مدرسه می روند، می توانند با افتخار پیراهن اتلتیکومادرید را برتن کنند و این بهترین وجالب ترین حس ممکن است.تیم ما عملکرد خیلی خوبی داشت و رادامل بازی فوق العاده ای را به نمایش گذاشت.البته برد در این دیدار به اعتبار تمام بازیکنان است. ما مسیر را برای آنها نشانه گذاری کرده بودیم ولی این بازیکنان بودند که به هدف نهایی رسیدند. باید تمام افرادی که به مااعتماد داشتند را به یاد داشته باشیم.»
او درمورد تیم حریف گفت:« فکر می کنم که بازیکنان اتلتیک اجازه دادند که ما در زمین آنها احساس راحتی کنیم و بعد از این بود که تیم من قدرت یافت. تمرکز کردن بر جریان بازی ، به ما فرصت بیشتری داد تا بازی را در دست بگیریم و بازی خوبی را انجام دهیم.»
سیمئونه همچنین با تمجید از بازی شاگردانش گفت:« فکر می کنم که بهترین نقش را بازیکنان ایفا کردند. ما در یک بازی خانگی با سیستم دیگری مقابل اتلتیک بازی کرده بودیم و می دانستیم که باید سبک بازی را تغییر دهیم. با حضور بازیکنانی مثل آردا، آدریان، دیگو و فالکائو و خلق فضاهایی در زمین، فرصتهایی را خلق کردیم. همه بازیکنان ازنظر تاکتیکی خوب بودند از نظر تکنیکی بهتر.»
شاگردان سیمئونه اکنون بایدتوجه شان را برروی بازی یکشنبه شب لالیگا مقابل ویارئال متمرکز کنند. اگر آنها می خواهند شانس حضور در رده چهارم جدول لالیگا و کسب جای مالاگا را داشته باشند، باید در آخرین دیدارشان در این فصل و درورزشگاه ال مادریگال به پیروزی برسند.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/5/10
بیه لسا: مسئولیت این شکست با من است؛خوب بازی نکردیم
تیم باسکی که موفق به حذف منچستریونایتد درلیگ اروپا شده بود، در فینال این رقابتها نتوانست از سد اتلتیکومادرید عبور کند
سایت گل – مارسلو بیه لسا، مربی آرژانتینی اتلتیک بیلبائو مسئولیت شکست 0-3 تیمش مقابل اتلتیکومادرید در فینال لیگ اروپا را برعهده می گیرد.
تیم بیه لسا در بازی 4شنبه شب فینال لیگ اروپا در بخارست نمایش ضعیفی را به اجرا گذاشت و نتوانست از سد اتلتیکومادرید عبور کند.این درحالی بود که اتلتیک در طول این فصل اروپایی با ارائه بازیهایی به سبک بارسلونا موفق شده بود تا منچستریونایتد و شالکه را از گردونه رقابتها حذف کند.
اما گلهای رادامل فالکائو و دیگو این تیم را در رسیدن به جام قهرمانی ناکام گذاشت. درپایان این مسابقه بیه لسا به یوفا، دات کام گفت:« من کاملااحساس ناامیدی می کنم. ما خوب بازی نکردیم. ما همان طوری که اتلتیکو از ما می خواست بازی کردیم و به آنها اجازه دادیم تا بازی شان را پیاده کنند.من مسئول بازی تیمم هستم. ما به هدفمان نرسیدیم »
این مربی بزرگ ادامه داد:« حریف ما شایسته قهرمانی بود و تفاوت بزرگی میان دو تیم بود.بازی ارائه شده از سوی ما خوب نبود و ما نتوانستیم به برنامه ریزی هایی که انجام داده بودیم دست بیابیم و این ناامیدی من را بیشتر می کند.»
البته این مربی بزرگ ادامه داد:« آنچه درزمین مسابقه رخ داد این بود که بازیکنان اتلتیکو 8 بار مقابل دروازه ما رسیدند و 3 گل زدند و ما 9 بار مقابل دروازه آنها رسیدیم و گلی نزدیم. نتیجه بازی عادلانه بود ولی این فاصله اغراق آمیز!.»
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
By Ghazal Ziari
2012/5/10