نه دوست عزیز من عصبانی نشدم اما اگر کمی دقت کنید میبینید که همتون منتظر پستی اینطوری حالا از جانب هر کسی بودین تا تمام کمبود های اینترنتی اینجا رو بریزید سرش
من هم خودم دارم میگم اینترنت اینجا بدرد نمیخوره ولی باید فکر همه هزینه ها رو کرد! تویه پست قبلیم هم گفتم که اون اینترنت ماله خودشونه! و ما حالا حالا ها نباید فکر یه اینچنین اینترنتی باشیم! و اگر بخوایم فکر چینین اینترنتی باشم باید بریم اونطرف! پس لازم دونستم که بگم فعلا نه راه پس هست و نه راه پیش یعنی باید سوخت و ساخت! چون نه میشه با این وضعیت رفت اونطرف و فکر حقوق ماهی 8000 دلاری بود! و نه سرعت اینترنت ابنجا درست میشه!
و در جواب دوستمون که گفتن بحث رو بردی سر مهاجرت عرض کنم > لازم دونستم بگم با مهاجران اعم از ایرانی و ... چه برخوردی میشه! و شما فکر خونه و زندگی مرفه و.. اونجا هستین!
و خود بنده مطمئنم و با اطمینان خدمتتون عرض میکنم اگر به یکی مثل شما یه اینترنت حتی با سرعت 200 کیلو بایت و نامحدود بدن هیچ وقت هوس سر زدن به چنین تاپیک هایی به سرت نمیزنه! نمونش تا دو ماه پیش خودم!
حالا ما هر چی میگیم شما فقط سرعت اینترنت رو ملاک کنید
نمیخواستم اینو بگم ولی> حدود 2 سال پیش یکی از اقواممون رفت یه کشور اروپایی ! خدمتتون عرض کنم از لحاظ مالی هم مشکل خاصی نداشت اما همین طرف حدود 4 ماه هست اومده اینجا و داره همین جا زندگی میکنه!
در اصل منظور من اینه:::> شمایی که دم از حقوق هزاران دلاری اونجا میزیند! میدونید یه اب میوه اونجا حدود 2 تا 3 دلاره!
میدونید اونجا میوه رو دونه ای میخرن؟!
یا...
نه خیر شما فقط مبلغ دریافتی رو میینید و فکر میکنید که طرف نه خرج روزانه و نه لباس و نه ... هیچی نمیخواد!
به هر حال همونطوی که گفتم افکار و نظرات متفاوته و هرکس به هر چیز با دید خودش نگاه میکنه!
منم امیدوارم حداقل مسئله اینترنت اینجا رو حل کنند :11: