نقل قول:
فك نكنم حضور ميلانم برا بارسا مشكل ساز باشه بارسا بارساست حالا هر تيمي ميخاد جلوش بازي كنه:5:
Printable View
نقل قول:
فك نكنم حضور ميلانم برا بارسا مشكل ساز باشه بارسا بارساست حالا هر تيمي ميخاد جلوش بازي كنه:5:
البته فکر کنم اونموقع این ترکیب محتمل تره: تایه وو,سیلوا, آباته, نستا (مکسس), فن بومل, بواتنگنقل قول:
سیدرف و زامبروتا (آمبروسینی + نستا) خیلی دیگه از سن-شون گذشته و شاید توانایی دویدن دنبال بازیکنان بارسا رو نداشته باشن
شاید بتونن !
ولی در کل من به عنوان یه میلانی در یک حالت خوشبینانه امیدوارم به تساوی خونگی و شکست خفیف تو نیوکمپ داشته باشیم.
این بارسا حداقل تا دو سه سال دیگه دست نیافتنیه.
از طرفی هم خوشحالم که دوباره اون بازی تکراری با رئال رو نمیبینم.
مسابقات از کی شروع میشه؟
کلا رئال باید با لیون بازی کنه دیگه! جز این بشه کفر هست!
احتمالا مرحله بعد هم میخوریم به میلان. حالا یوونتوس سهمیه نداشت، وگرنه اونم میشد پایه ثابت...
البته زوج نستا-سیلوا یکی از بهترین خط زوج های دفاعی جهانه..مکسس و یپس(همون بازیکن کلمبیا که بد جور جلوی مسی دراومد نزاشت گل بزنه:31::31:) هم روی نیمکت هستننقل قول:
سمت راست دفاع هم آباته رو داریم که با همکاری رینو بازی برگشت با رئال اشک کریس رو در اوردن!طوری که آقا کریس با دست یه ضربه ای بهش زد...
سمت چپ هم تایوو بهترین مدافع لیگ فرانسه بود که متاسفانه بمدت یه ماه مصدومه! و احتمالا به بازی رفت با بارسا نمیرسه!اما خیالی نیست توی اون پست به جز زامبرو-- انتونینی و دیداچ ویلا(بازیکن تیم ملی اسپانیا) هم هستن
توی هافبک های دفاعی هم با وجود فان بومل تقریبا خیالمون راحته فقط سنش بالاست که با توجه به قدرت بدنیش
زیاد مشکل ساز نیست..
بوآتنگ و شاید گرث بیل(امانوئلسون) هم بال های چپ و راست میلان رو تشکیل میدن . که جفتشون سرعت بسیار بالایی دارن
کاکا هم که برای بازگشت به سن سیرو نصف دستمزدش رو کم کرده:40:!
پاتو-ایبرا هم برای خط حمله! 2 مهاجم واقعا آماده!
البته بازم من توقع ندارم میلان با هر احتمالی تیم بارسا رو شکست بده
ولی اگر مصدوم یا محروم جدی نداشته باشیم ..میلان میتونه یه چنگ و دندونی به حریف نشون بده!
ولی در کل جدا از شوخی خیلی خوب شد با بارسا توی یه گروه آسون افتادیم!
================================================== ===============
ایبرا هم اگر بخواد بزنه مثل کریس که سوسولی نمیزنه..یه چیزی که تو مایه های ضربه ای که به ماتراتزی زد با اکسیژن از زمین بردنش بیرون..به قول عادل:مصدوم کردن ماته به اون شکل کار هر کسی نیست!:31::31:
گروه بندي ها همه نسبتا خوبه به جز گروه A كه 4 تا تيم خيلي خوب تو اون هستن :
بايرن مونيخ / ويارئال / ناپولي / منچستر سيتي
بعد از بايرن و منچستر ... ناپولي و ويارئال هم تيم هاي خوبي هستن انصافا ... مثلا اين 2 تا تيم رو مقايسه كنيد با 2 تيمي كه تو گروه بارسلونا و ميلان حضور دارن.
اما خب قرعه كشيه و هر از گاهي اين اتفاقات ميوفته. بازي هاي اون گروه فكر ميكنم خيلي جذاب باشه :20:
گروه 1 مرگه واقعیه:31: مرگ به معنای واقعی
4 تا تیم خوب افتادن به هم . اکثر گروها 2 تیم خوب و 2 تیم ضعیف داره . ولی گروه 1 بسیار جذاب هست امیدوارم روبری مصدوم نشن تا به عنوان سر گروه صعود کنیم
الگری: ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم
مربی میلان از قرعه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا گفته و ابراز امیدواری کرده که تیمش از مرحله گروهی به دور بعد راه یابد
سایت گل- ماسیمیلیانو الگری، مربی میلان در صحبتهایی اعلام کرد که از اینکه تیمش در مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا مقابل بارسلونا قرار خواهد گرفت بسیار هیجان زده است و درعین حال به این نکته اشاهر کرد که غلبه بر بارسایی که بهترین تیم این رقابتهاست کار آسانی نخواهد بود
میلان در گروه اچ رقابتهای مرحله گروهی لیگ قهرمانان اروپا با بارسلونا همگروه است وروز سیزدهم سپتامبر در اولین بازی مرحله گروهی شان درنوکمپ مقابل بارسا قرار خواهند گرفت.
باته بوریسوف و ویکتوریا بلژن دیگر همگروهی های بارسا و میلان هستند.
بعد از اعلام قرعه میلان، الگری به خبرنگاران گفت:« ما با قوی ترین تیم هم گروه شدیم ولی در گروهمان دو تیم دیگر هم هستند که قدرت غلبه برآنها را داریم. فکر می کنم راه یابی به دور بعدی رقابتها کاملا شدنی است.»
مربی میلان ادامه داد:« رقابت با بارسلونا واقعا جذاب است. فکر می کنم ما باید خودمان را آماده کنیم تا بازی بهتری را به نمایش بگذاریم.فکر می کنم این بازی خودش انگیزه های فراوانی به ما می دهد. قطعا دربهترین شرایط ممکن برای انجام این بازی هستیم.»
دیدار برگشت دوتیم در دور پنجم مرحله گروهی در روز 23 نوامبر در سن سیرو برگزار خواهد شد
By Ghazal Ziariکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/26/2636793/%D8%A7%D9%84%DA%AF%D8%B1%DB%8C%D9%85%D8%A7-%D8%A8%D8%A7-%D9%82%D9%88%DB%8C-%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D9%87%D9%85-%DA%AF%D8%B1%D9%88%D9%87-%D8%B4%D8%AF%DB%8C%D9%85
2011/8/26
مدیر ورزشی بارسا: میلان تیم بسیار قدرتمندی است
مدافع عنوان قهرمانی رقابتهای لیگ قهرمانان با تیم های میلان، باته و ویکتوریا پلژن هم گروه شده است و سوبی سارتا معتقد است میلان حریف بسیار قدرتمندی است
سایت گل - آندونی سوبی سارتا مدیر ورزشی باشگاه بارسلونا معتقد است جدال با میلان یکی از سخت ترین دیدارهای بارسلونا در فصل جاری خواهد بود.
بارسا در قرعه کشی رقابتهای لیگ قهرمانان اروپا با تیم های میلان، باته و ویکتوریا پلژن همگروه شده است.
بارسا که در دو دوره قبلی رقابت های چمپیونز لیگ عنوان قهرمانی را کسب کرده است با قوی ترین تیم سید دوم یعنی میلان همگروه شده است و برای اولین بار بعد از شکست مقابل اینتر در سال 2009 به ورزشگاه سن سیرو بازمی گردد.
سوبی سازتا در مورد قرعه بارسا می گوید:" میلان تیم بسیار بسیار قدرتمندی است و بازیکنان بزرگی مثل رلاتان را در اختیار دارد. بدون شک جدال سختی مقابل آنها خواهیم داشت."
سوبی سارتا در ادامه در مورد دو حریف دیگر بارسا در این گروه گفت:" شناخت چندانی از آنها ندارم اما بارسا در بازی با تیم های اروپای شرقی تجربه خوبی کسب می کند."
"یک تیم از جمهوری چک است و تیم دیگر از بلاروس. تیم های جدیدی هستند که بازی مقابل آنها تجربه جدیدی برای ما خواهد بود."
By Shervin Gilaniکد:http://www.goal.com/iran/news/2675/%DA%86%D9%85%D9%BE%DB%8C%D9%88%D9%86%D8%B2%D9%84%DB%8C%DA%AF/2011/08/25/2636379/%D9%85%D8%AF%DB%8C%D8%B1-%D9%88%D8%B1%D8%B2%D8%B4%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B1%D8%B3%D8%A7-%D9%85%DB%8C%D9%84%D8%A7%D9%86-%D8%AA%DB%8C%D9%85-%D8%A8%D8%B3%DB%8C%D8%A7%D8%B1-%D9%82%D8%AF%D8%B1%D8%AA%D9%85%D9%86%D8%AF%DB%8C-%D8%A7%D8%B3%D8%AA
2011/8/25
خب یکی از بچه ها یه حرف نامربوط زد که باعث شد پست من هم پاک بشه!
امیدوارم جو رفاقتی اینجا رو کسی به هم نزنه!!
و بحث ها جنبه فنی داشته باشه نه اهانت به همدیگه!
خب اما شما دوست بارسایی-منچستری و اس رمی!:31:نقل قول:
مطمئنا زوج نستا و سیلوا یکی از بهترین زوج های دفاعی جهانه! در کنار این دو میلان مکسس رو هم داره
اما در مورد سیدروف-زامبرو و آمبرو
مطمئنا 2 تای اول توی ucl به هیچ وجه جزو ترکیب اصلی میلان نیستن!مگر مصدوم یا محروم شدید داشته باشه...کما اینکه میلان هم بازیکن سرعتی کم نداره آباته-تایوو و بواتنگ-پاتو بازیکن های سرعتی هستن!
اما امبروسینی احتمالا توی ترکیب باشه چون رینو به خاطر مسائل بازی با تاتنهام چند جلسه محرومه!
در ضمن توی فوتبال امروزی لازم نیست برای مهار یه تیم دنبال بازیکن بدویی!:31:
با جایگیری صحیح و اصولی و بستن فضا میشه کار رو برای حریف سخت کرد!
در کل با تمام تفاصییل بارسا از میلان قویتر-بهتر-سرحال تر هست!
توقع زیادی هم از میلان با توجه به بضاعت فعلیش نداریم خصوصا جلوی بارسا!
واااااااای....چقدر جذاب میشه امسال :دی
واقعا تعیین فینالیست خیلی سخته....اصلا مثل سال های قبل نیست :دی
ولی به هر حال فینالی که دوست دارم رخ بده : رئال-چلسی
+
من که فردا میرم کارت شبکه ی skysport رو میگیرم ...حال گزارش های خیابانی و کیفیت اشغال صداسیما رو ندارم :13:
نقل قول:
زيادم سخت نيس معلومه ديگه يه پاي فينال بارساست آره حدس زدن درباره تيم دوم يه كم سخته ولي احتمالش هس كه رئال باشه البته اگه مراحل قبلي به هم نخورن
قهرمانم كه مشخصه نيازي به گفتن نداره ديگه:39: