این بازی هم تموم شد به سلامتی! برای نقد از گرافیک شروع میکنیم! در صورتی که همین الان از Crysis 3 بیرون اومده باشید و این بازی رو اجرا کرده باشید گرافیک بازی اصلا به دل نمیشینه! از نظر گرافیکی Act اول تقریبا افتضاح بود! Act دوم بهتر بود و Act سوم خوب بود:n02:! به نظر میرسه تو Act اول بلد نبودن با Cry Engine 3 کار کنن :n19: نقص هایی که توی Act ها اول و دوم ( مخصوصا اول ) هست توی Act سوم تقریبا برطرف میشه! طراحی محیط هم کلی باگ داشت.. توی Act اول اگر دقت میکردید وسطاش یه تخته بالای سرتون رو هوا آویزون بود! توی Act سوم یکی از پل ها رو اگه نگاه کنید چوباش رو هم هستن و هیچ پایه ای ندارن ( از نظر فیزیکی )! صحبت از فیزیک شد باید بگم طرز دویدن آدما توش به شدت افتضاح بود! اگر دقت کنید یارو طوری میدوه که انگار میخواد مرغ یا بوقلمون بگیره:n09:.. ای کاش یک مرحله برفی هم تو بازی میذاشتن....ذمیرسیم به بحث جذاب گیم پلی! این قسمت از نظر من قوی ترین قسمت بازی بود! من چون خودم awp باز هستم خیلی با این سبک بازی حال کردم! تا حالا هیچ بازی اسنایپری نکرده بودم به همین دلیل با جزئیات اسنایپری مثل باد و ضربان قلب و... خیلی حال کردم! یکی از نکات دیگه ی گیم پلی که خیلی باهاش حال کردم این بود که این بازی از بقیه بازی های FPS واقع گرایانه تر بود! یعنی واقعا طرف با یه تیر کامل کشته میشد! با این خصوصیت خیلی حال کردم! البته بقیه بازی ها به خاطر سبک متفاوت نمیتونن این کار رو کنن ( فک کن تو کال آف با یه تیر بمیری :n02: ).. البته گیم پلی هم یه سری باگ داشت.. مثلا از یارت جلو میزدی بعد میدیدی وایساده! دوباره باید بر میگشتی پیشش تا یه دیالوگ بگه دوباره راه بیفتین! داستان بازی هم به نسبت بد نبود! من که خیلی حال کردم! خودم واقعا فکر میکردم Maddox مرده و این دفعه فقط باید Merinov رو بکشیم و اصلا حدس نزدم چی پیش میاد! ( بر خلاف هیتمن )... در مجموع بازی باحالی بود! اگر awp باز هستید این بازی رو از دست ندید :n09:
امتیاز من : 7.5/10