نقل قول:
وای چه سوتی وحشتناکی داد امشب
اونجایی که تاکسیه داشت میرفت، دویید و چند بار محکم زد به کاپوت ماشین و اینه ماشین
کلا این سریال روز به روز داره مزخرف تر میشه
آره خیلی تابلو بود :16:
من فکر کنم این روح یه ورژن از بقیه روحا پیشرفته تره :20:
وقتی نور بهش میخوره سایه ش میفته این ور اون ور خب رو کاپوت ماشینم میتونه دست بزنه :31:
نقل قول:
واقعا طرز تهیه این سریال ها همین جوریه
خیلی باحال بود این تیکه :38:
نقل قول:
یکی گفته بود این سریال هیچی برای گفتن نداره و برای وقت پر کردن ساخته شده و جای سریالهای طنز عطاران خالیه!اگه این سریال حرفی برای گفتن نداره سریال های عطاران چه چیزی برای گفتن داشت؟مقوله طنزش را کاری ندارم.البته بهتر بود یکی از کانالها یک طنز قوی پخش می کردن.نه مثل شبکه تهران
به نظر میاد این سریال خیلی سریع ساخته شده چون می تونستن از جلوه های ویژه خیلی قویتری استفاده کنن
سریال های عطاران حداقلش این بود که زندگی اجتماعی مردم رو به صورت طنز بیان میکرد و آدم کلی باش حال میکرد و میخندید !! احتمال میدم شما با دقت سریال هاشو نگاه نکردی که جنبه های مثبتش هم به چشمت نیومده ! البته من نگفتم این سریال حرفی برای گفتن نداره (نمیدونم منظورت کیه) ولی وقتی دو سال پشت سر هم سریال های ماه رمضون میخواد این مفهوم رو بیان کنه چه دلیلی داره دوباره همون موضوع رو بیان و تبدیل به فیلم کنن ؟! و اونم به مراتب ضعیف تر از سری های قبل.
همونجور که دوست خوبم:40:سعید :40: گفت اصلا ربطی نداره که سریع ساخته شده !! اینا اصلا برای ساخت فیلمشون دل نمیسوزونن ! مخصوصا فیلمای صدا و سیما که مطمئن باشید هدف اصلیش فقط پر کردن تایم تلویزیونه که مردمو بزاره سر کار !
همیشه فیلماشونو سطحی میسازن ... ! متاسفانه.
نقل قول:
باز هم می گم این فیلم سریع آماده شده.سرمایه گذاری روی سریال های تلویزیونی مقرون به صرفه نیست وگرنه اگه بخوان چیز در خورد توجهی بسازن فیلمی مثل ملک سلیمان می سازن با خرج و مخارج بالا
خیلی واسم جالبه این طرفداریتون !
فیلم ملک سلیمون 5میلیارد بودجه ی دولتی داشته !
درسته که این فیلم از نظر جلوه ی بصری خیلی قوی بود ولی این اصلا هنر ایرانی هارو نشون نمیده !
منم بلدم فیلم بسازم و برم پول بدم به اون ور آبیا که تو این کار استادن بگم واسه فیلمم جلوه ویژه بساز !
کسی هم برای یه فیلم ساده ی ایرانی توقع نداره که جلوه ویژه در حد ملک سلیمان ساخته شه ولی من شخصا این جلوه ی بصری رو نتونستم تحمل کنم و به نظرم توهین به شعور بیننده س ! :13: