درست برای نیمه متمرکز باید 2تارو فقط انتخاب کرد؟
Printable View
درست برای نیمه متمرکز باید 2تارو فقط انتخاب کرد؟
هزینه مهم نیست .فقط قبول شم.اونم توکیش حالا یا شیراز یا تهران .راستی داروی شهید بهشتی که توقشمه چطور؟قبول میشم؟پس چرا بعضی ها میگن امکان قبولی خیلی خیلی کمه بعضی میگن صددرصد؟؟؟
آره هرینش سالی حدود 14 میلیونه.ولی اشکال نداره من فقط قبول شم...........
راستی یکی از آشناها میگفتن رتبش28000 منطقه دو هستش بین الملل تبریز پزشکی قبول شد دو سال قبل البته بعید هم نیست چون تو انتخاب رشته متمرکزها تو رشته اتاق عمل شبانه زنجان قبول شده بود .که رفت بین الملل پزشکی.امسال هم خواهرش پزشکی پیام کرج قبول شد ولی دقیق نمی دونم با چه رتبه ای به هر حال با این حساب امیدوارم منم قبول شم ...البته فکر نکنم تو مصاحبه کم بیارم .....مشکل مالی که نیست ...دبیرستان تو مرکز استعدادهای درخشان درس خوندم...فوق لیسانس شیمی آلی هم هستم....معدل کل دیپلمم 17.36 .....ولی معدل کتبی دیپلم 14.95 ....نظام قدیم هم هستم....
کسی نیست زودتر جواب بده؟؟؟؟
راستی یه امتیاز دیگه اینکه ساکن کیش هم هستم.....
نقل قول:
شرط معدا بعضی از دانشگاهها کمتر هست ولی در حد یک نمره
برای اطلاعات بیشتر به سایت دانشگاه مراجعه کنید.
---------- Post added at 10:30 AM ---------- Previous post was at 10:26 AM ----------
نقل قول:
خب شما نگفتی رتبتون 36.000 بود یا 3.600 ؟؟؟؟؟؟
بعدد با 28000 ازد قبول شده یا دولتی؟
پیام نور رشته های پزشکی نداره.
باید از توی سایت مربوطه نگاه کنید ببینید.ملاک پذیرش به چه صورت هست و کدوم معدل شرطش هست.
متاسفانه یا خوشبختانه طبق دفترچه انتخاب رشته کنکور سراسری 90 ، رشته های بین المللی بومی گزینی ندارد!نقل قول:
یعنی چی خوب با 28000 منطقه 2 قبول شد رشته پزشکی بین الملل ارس دیگه منظورتون رو نگرفتم.....!!!!
حالا من با 25000 منطقه 2 داروسازی بین الملل تهران یا شیراز که تو کیشه قبول می شم؟؟؟؟؟یا داروی بین الملل شهید بهشتی تو قشم ؟؟؟
می دونم بین الملل ها بومی گزینی ندارن من واسه مصاحبه گفتم که می تونه بومی کیش بودن یه امتیاز مثبت باشه.
پس چی شد چرا جواب نمی دین ؟؟؟