نقل قول:
سلام.ممنونم.شما لطف دارین.
سر چشم. سعی میکنم قیمت حدودی رو بگم. سعی میکنم پستهای دیگه رو هم با قیمت بیارم بالا.
ممنون از پیشنهاد خوبت.
حامد
Printable View
نقل قول:
سلام.ممنونم.شما لطف دارین.
سر چشم. سعی میکنم قیمت حدودی رو بگم. سعی میکنم پستهای دیگه رو هم با قیمت بیارم بالا.
ممنون از پیشنهاد خوبت.
حامد
سلام میشه حدود قیمت JVC مدل AVX77 و AVX55 رو بدید
سلام
یه دونه پنل می خوام ( ضبط بدون باند) یو اس بی خور و دی وی دی بخوره
قیمتش هم زیاد نباشه ( قیمت دستم نیست )
میشه راهنماییم کنید؟
سلام دوست مننقل قول:
اين تاپيك فقط به بررسي انواع پخشها مي پردازه.لطفا قبل از ارسال پست به موضوع تاپيك دقت فرمائيد.
با تشكر.
سلام دوستان اگه بتونید بنده رو راهنمایی کنید واقعا ممنون میشم من یه خودرو پرادو 4 در دارم که روش ضبط چینی انداختم ولی بعد پشیمون شدم چون کیفیت صدای ضبط خیلی افتضاح انگار داری نوار کاست گوش میدی حتی باند ماشین هم عوض کردم یه فیوزن انداختم که 150 تومان برام اب خورد ولی تاثیری نداشت خیلی رفتم امپلی هم انداختم همونجا تست کرد صداش بهتر شد ولی نه اون چیزی که مد نظرم بود برای همین بیخیال امپلی شدم فهمیدم مشکل از ظبط نه باند... حالا میخوام یه ظبط مانیتور دار مارک دار بندازم ولی موندم چه مارکی بندازم بین جی وی سی و پایونیر گیر کردم نمیدونم کدوم بهتر خودم بیشتر نظرم رو جی وی سی هستش منتها یاز دودل هستم الپاین هم خیلی گرون .اینم بگم اصلا اهل ولوم دادن نیستم فقط صدای صاف زنده میخوام تا 500 الی 600 هم بیشتر نمیتونم هزینه کنم ساب هم نمیتونم ببندم چون از صندوق عقب استفاده کاری میکنم ممنون میشم اگه راهنمایی کنید من رو مرسی
سلام
دوست عزیز بین جی وی سی و پایونیر فرقی نیست
چون ضبطهای دو دیم اکولایزر کاملی ندارن ول تقریبا کیفیتشونم تو یه حد
شاید یه سریا بگن پایونیر چون رو پایونیر تعصب دارن
ولی فرقی نداره
دوست داشتی بیا ببینیم همدیگرو با هم صحبت میکنیم
ممنون از پاسخ گویی حالا الپاین چی اون هم همین طوره و اینکه مثلا اگه جی وی سی انتخاب من باشه یه مدلی 500 تومان قیمت داره با مدلی که 800 تومان قیمت داره از نظر کیفیت صدا فرقی نداره فقط امکانات بیشتری داره و سوال اخر هم اینکه ظبط پایونیر مدل 5060p که مال زاپن هستش 800 تومان هم قیمت داره از لحاظ کیفیت فرقی با مدل ساخت مالزی که به فرض 550 تومان داره یا نه کلا کدوم بهتره؟؟
??????????
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
KENWOOD Car Audio
با سلام من یه امپر پریمرمدل 9850 و یه جفت باند کنوود 718 ویه ساب پایونر مدل tsw309s4 دارم پخشمم جی وی سی مدل kdr616است به نظر شما پخشمو پایونر کنم بهتر نیست