متاسفانه عادل فردوسی پور تنها جایی که نمیتونه عادل باشه یا نمی خواد باشه در حضور علی دایی هست(شدت علاقش به دایی از همون ابتدا هم مشخص بوده و هست). حرف های کاشانی بسیار مستدل و منطقی بود به نظرم (جاهایی که علی دایی بعد از حضورش اتهامات جدیدی را وارد نکرد) و به نظرم دایی برای همین نه مناظره را قبول کرد و نه اینکه قبل کاشانی صحبت کنه را. کاشانی به راحتی میتونست رد کنه این شرایط را (به هر حال شرایط باید برای دو طرف مساوی باشه) یا حداقل یکی را بپذیره ولی به هر حال پذیرفت و به نظرم فردوسی پور خیلی جاها با اینکه از چهرش معلوم بود دایی داره بیراه میگه بر خلاف همیشه نه تنها مچ گیری نکرد بلکه سکوت کرد.
موارد زیادی بود ولی اینکه دایی شاهد مثالش را یک اس ام اس انگلیسی از دوبی بدونه که "ما دیدیم اینجا کاشانی داشت با استیلی یا در مورد استیلی صحبت می کرد" و یا "شاهد من خانم خدمتکاری هست که بعضی اوقات اینجا کار میکنه و اون روز به طور اتفاقی! اینجا بوده و به یکی گفته که شنیده کاشانی به لیدر میگفته به دایی فحش بدید" و از این دست به نظرم نشان از سادگی مفرط دایی و دست کم گرفتن مخاطب داشت. یا در مورد درگیریش با لیدر که تقریبا حرف کاشانی را تصدیق کرد و ...
یا کلید کردن که چرا کاشانی اومد جام گرفت که من هیچ جا ندیدم و فردوسی پور هم چیزی نگفت که حالا من هم اطلاعات فوتبالیم زیاد نیست ولی دیدم یکی از سایتها عکس موراتی را که جام را بالای سرش برده در جشن قهرمانی اینتر کار کرده بود و حرف های دیگه ای که به نظرم اگر کاشانی بود مطمئنا پاسخی براشون داشت. جالب بود دایی دائم میگفت من سوال دارم ، چرا به سوال من جواب نمیدن در صورتیکه مانع از حضور کاشانی و پاسخگویی شده بود خودش ..