من موندم چه برتری داشت این PES2011 آخه؟ یعنی مضخرفترین ساکری بود که من تو عمرم دیدم این 2011 واقعا حالم به هم خورد من 2009 و 2010 رو با اون ذوق و شوق بازی کردم کلی امیدوار بودم به 2011 گند زد به همه چیز من پادشاه فوتبال گیم رو فقط در فیفا 11 دیدم (پی سی نه ها کنسول!)
به هر شکل دیگه برام اهمیتی نداره که pes چی از اب در میاد چون تریلرهاشم نشون داد که همون سبک خشک و بی روح همیشگیش رو داره یدک میکشه باید اتفاق خیلی بدی برای فیفا بیفته که بخوام از فیفا به سمت ساکر برام اتفاقی که توی 2009 افتاد و فیفا یه باره گند زد به نسخه پی سی و منم که اون موقع کنسول نداشتم ساکر خور شدم ولی از وقتی فیفا رو روی کنسول بازی کردم اونم فیفا 11 تازه فهمیدم فوتبال گیم چیه!
من کسی رو تشویق به فیفا بازی کردن نمی کنم چون چون باید دیدت متفاوت باشه واسه هر چیزی.. کسانی که ساکر بازن دیگه فقط دستشون به اون عادت کرده و بخوان یه بارکی فیفا بازی کنن کلی ایراد بنی اسرائیلی می گیرن براش...
یه موضوع دیگه بگم تمام کسانی که معتقدن گرافیک ساکر از فیفا بیشتره از همین الان می تونن مطمئن باشن که از بحث گرافیک در مورد ویدیو گیم کلا مرخص هستن اگه کسی می خواد بحث کنه بگه تا کاملا جریان مقایسه گرافیک رو توضیح بدم اینطور نیست که شما بشینی جلو مانیتور با نگاه کردن تشخیص بدی که گرافیک کدوم بالاست نه از این خبرا نیست اگه با این چیزا گرافیک برتر تولید میشد عین آب خوردن همه بازی ها توی همه سبک ها توی گرافیک می تونستن از 10 نمره کامل بگیرن و کسی هم نمیومد نقد کنه گرافیک رو یه بارکی می گفت علاقمندان برن به بازی نگاه کنن تشخیص بدن گرافیک رو!!! به هر حال می تونم در مورد انجین گرافیکی هر دو توضیحی بدم که ذهن خیلیا باز بشه که گرافیک یک بازی چطوری جزیه و تحلیل میشه.