نقل قول:
در مورد اينكه ميتونه فريب بده كه طبيعيه عسگري بايد ميگفت ميتونه مكث كنه يا نه
فكر ميكنم بايد امشب نود رو ببينيم و نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم
پ.ن: كوروش جان بابت خبرها دستت درد نكنه نحوه قرار دادن اخبارت هم خيلي قشنگه
اول در مورد پ.ن: خواهش میکنم علیرضا جان ... دو سه صفحهی قبل رو دیدم که خیلی صفحات طولانی شدن و ممکنه کاربرا خوششون نیاد، این بود که همه رو ویرایش کردم و از spoiler استفاده کردم تا هر کی هر خبری رو دوست داشت، کامل بخونه ...
اما در مورد عسگری و نظرش ... موافقم باهات، همیشه طرفداری میکنه از داورا (که این دفعه باید از کمک داور تشکر میکرد نه داور !! کمک ترکی بود که بهش گفت پنالتی صحیحه، خودش مردد بود)
حسین عسگری در حالی تصمیم محسن ترکی را یک شاهکار نامید که این تصمیم گیری از سوی کمک داور لحاظ شده.
به گزارش خبرآنلاین؛ در ضربات پنالتی بازی تیم های پرسپولیس و سپاهان وقتی روی یکی از پنالتی های پرسپولیس ، بازیکن این تیم بعد از مکثی طولانی به توپ ضربه زد و مکتش اعتراض تیم اصفهانی را به همراه داشت ، ترکی که در این صحنه مردد به نظر می رسید بی آنکه کمکش پرچمی داده باشد به سمت او رفت و بعد از صحبت با رسول فروغی ، کمک داور اول بازی تصمیم به پزیرش گل کرد . تصمیمی که با اعتراض قلعه نویی و تیمش همراه شد اما بعد از پخش تصاویر آهسته از سوی کارشناسان و بر اساس قوانین جدید فوتبال ، تائید شد.
یک روز پس از این اتفاق نایب رئیس کمیته داوران یعنی حسین عسگری که مسئولیت دپارتمان داوری را بر عهده دارد در گفت و گویی این تصمیم را شاهکار داور لقب داد درحالی که همه حاضرین در ورزشگاه دیدند که کمک داور بازی نقشی کلیدی در این تصمیم ایفا کرده است.
به نظر می رسد حمایت های بی دریغ عسگری از ترکی که پیش از این خشم حسن کامرانی فر ، کمک داور بین المللی کشورمان را برانگیخته بود همچنان ادامه دارد . اتفاقی که می تواند دلخوری دیگر اهالی داوری را به همراه بیاورد . شاید اگر عسگری از اصطلاح تیم داوری در این صحنه استفاده می کرد ، واژه ای بود به مراتب بهتر.
اما فنایی هم همین نظر رو داده :
فنايي: مكث بازيكن در مسير حركت خطا نيست
کارشناس داوري فوتبال گفت: اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست.
محمد فنايي در مورد پنالتي محمد نوري که با مکث همراه و از سوي محسن ترکي پذيرفته شد، اظهار داشت: من اين صحنه پنالتي را نديدم اما مکث در پنالتي چند نوع است. اگر بازيکن در مسير خود مکث کند و سپس پنالتي را بزند خطا نيست و گل صحيح است اما اگر بازيکن روي توپ مکث کند و پايش را نشان دروازه بان دهد و سپس بعد از مکث ضربه را بزند خطا است.
نقل قول:
نظر نهايي رو از زبان كارشناس به خصوص خود عادل بشنويم
خداییش هم از خیلی از این کارشناسا، کارشناس تره !!
========================
خبر کامل اون قضیهی دوربین نود و یقهی دایی :
سرمربی پرسپولیس با دوربین برنامه نود مصاحبه نکرد.
علی دایی سرمربی پرسپولیس پس از پایان کنفرانس مطبوعاتی اش مقابل دوربین های تلویزیونی قرار گرفت تا با آنها مصاحبه کند.در بین این دوربینها دوربین برنامه عادل فردوسی پور هم قرار داشت که دایی مقابل آنها قرار گرفت تا سوالات را جواب بدهد.
در همین حین یکدفعه گزارشگر برنامه نود با درخواست از علی دایی مبنی بر اینکه دکمه پیراهن خود را ببندد تا فیلمبردار کارش را شروع کند باعث شد تا دایی از کوره در برود و بگوید:«به شما چه ربطی دارد که یقه من باز
است؟این زندگی شخصی من است.اصلا بروید با کسی مصاحبه کنید که یقه اش بسته است!»
منبع: خبرآنلاین
========================
خبر کامل مصاحبهی دایی بعد از تمرین امروز در مورد هوادارا و لیدرها و ... : (این یکی نکات جدیدی داره)
دایی: مگر (2 زار) پول کف دست جمعیت گذاشتم؟ / این ها با عشق تشویق می کنند
فارس نوشت:
علی دایی پس از تمرین روز دوشنبه تیمش با سپاهس از 80 هزار تماشاگری که به تماشای بازی تیم با سپاهان آمدند گفت:«همیشه گفتهام امثال من مدیون این هوادران هستیم. اگر این هواداران تحریک نشوند و اگر به سمت و سوی دیگر سوق داده نشوند مطمئن باشید همیشه عاشق پرسپولیس میمانند. هوادار دوست دارد پرسپولیس ببرد، نه اینکه ببازد. به نظر من تنها کسانی که از این موضوع سود میبرند برخیها هستند.
افرادی سودجویی که دنبال استفاده ابزاری هستند، آنهایی که میآیند و خط و خطوط میدهند و منافع خودشان را میبییند نه منافع پرسپولیس را. مگر من "دو زار " کف دست هوادار گذاشتهام که بیاید من را تشویق کند؟ ببخشید؛ هوادار چه چیزی عایدش میشود تا تشویق کند؛ فقط عشق، علاقه به پرسپولیس. هواداران واقعی پرسپولیس از لحاظ معنوی روز گذشته سنگ تمام گذاشتند و من باز هم از تک تک آنها تشکر میکنم. هوادار پرسپولیس وقتی پیروز میشود، لذت میبرد. این ارزشمند است.
با این هوادار اگر کار شود و درست صحبت شود مشکلی پیش نمیآید. ببنید دیروز هوادار یک فحش داد؟ من نشنیدم شما شنیدید؟ 80 هزار نفر به استادیوم آزادی بیایند و بدون اینکه فحشی شنیده شوند بروند؛ این خیلی خوب است. 120 دقیقه تیم خود را تشویق کردند. همینها باعث میشود فردا تمام خانوادهها اجازه بدهند جگرگوشههایشان و فرزندانشان به ورزشگاه بیایند و در چنین جوی بازی پرسپولیس را تماشا کنند. این مسائل در فوتبال میماند. من همیشه این حرف را میزنم که باید این بسترها آماده شود. خیلی از مسائل است که من الان در مورد آنها صحبت نمیکنم تا بعدا.»