مدل 32" orchid-Digital ایکس ویژن رو بهت پیشنهاد میکنم که 500 تومنه و مهمتر از همه DVBT هم داره و امکاناتشم خوبه . مشخصاتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
Printable View
مدل 32" orchid-Digital ایکس ویژن رو بهت پیشنهاد میکنم که 500 تومنه و مهمتر از همه DVBT هم داره و امکاناتشم خوبه . مشخصاتش: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:متاسفانه لینکت کار نمی کنهنقل قول:
نظرت در مورد مدلهای سامسونگ زیر چیه؟
LA32D585
LA32D475
LA32D465
از مدل ایکس ویژن و اینا کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
این قیمتها با گارانتی است.نقل قول:
نقل قول:
شما مودم Linksys Cisco wag 120n تهیه کنید
نقل قول:
در LCD LED یا plasma اگر مدت زمانی روی عکس یا تصویر ثابت بمونه; بله جا میندازه
در LED و IPS شفافیت بیشتر ولی تفکیک رنگ تقریبا در تمام انواع تلویزیون های خوب یکسان البته بسته به پنل تفاوت هایی وجود داره که با دستگاههای پیشرفته قابل دیدن نه با چشم ما
شارپ پلاسما نداره
کواترون به تکنولوژی انحصاری شارپ که RGBY یعنی هر پیکسل از 4رنگ Red , Green , Blue , Yellow تشکیل شده و در کل صفحه یک Full HD TV تعداد 1920 پیکسل افقی و 1080 پیکسل عمودی تشکیل شده
بله شفافیت تصویر رو کمی بهتر کرده و زنده تر
سلام خدمت دوستان led با بودجه 1تا1200چی پیشنهاد می دید صرفا سامسونگ یا سونی بدون گارانتی ممنون..........
خیلی ممنونم. پس پیشنهاد خود شما کلا چی هستش؟؟ شارپ Led یا Rgby با پلاسما؟!!! پنل کلا چی میشه؟؟؟ یعنی منظور از پنل که ژاپنی هست یا کره ای و غیره کجاش رو میگن؟!!نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز همینطور پیش بریم میرسیم به اولین تلویزیون که ناصرالدین شاه از فرنگ آورد
جدا از شوخی خیلی خوبه که همه چیز میخوای بدونی
من بسته به بودجه ای که میخوای بهت پیشنهاد میدم برو از نزدیک ببین
پنل به مجموع قاب ، صفحه و تمام خازن ها و ... درون TV میگن
لینک مشخصات32" orchid-Digital ایکس ویژن رو توی سایت مادیران پیدا کردم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دوست عزیز بین مدلهای سامسونگ مدل 475 اش گیرنده دیجیتال نداره . در مورد مدلهای 465 و 585 سامسونگ و مدل orchid ایکس ویژن باید بگم مشخصات این سه مدل تقریبا" یکسانه و حالا دیگه انتخابش بر میگرده به سلیقه خودت و هزینه ای که میتونی براشون بذاری . قیمت 585 اش حدود 615 تومن و مدل 465 اش 565 تومنه . ایکس ویژن ارکید هم 500 تومنه. موفق باشی :)
منم با مدلی که پیشنهاد کردی موافقم . مودم خوبیه :20:نقل قول: