نقل قول:
هارد SSD با ظرفیت بالا فکر کنم خیلی گرون باشه .... ولی میشه گذاشت ....
Printable View
نقل قول:
هارد SSD با ظرفیت بالا فکر کنم خیلی گرون باشه .... ولی میشه گذاشت ....
من به اندازه ای از این لپ تاپ راضی هستم که خواستم به طور کامل شرحی از این لپ تاپ و براتون بازگو کنم :
مدل لپ تاپ من : N53sn sx207v
تجهیزات :
بدنه این لپ تاپ از جنس آلمنیوم هست و بسیاز زیبا و شیک و کاملا طراحی متفاوتش این لپ تاپ رو از بقیه لپ تاپ ها متمایز میکنه .
Speaker این لپ تاپ را یکی از معروفترین سازندگان وسایل صوتی به نام Bang & Olufsen ICEpwer ساخته ... بلندگو این دستگاه به صورت لوله ای مفتولی شکل که در فواصل نزدیک Speaker کار گذاشته شده است به همین دلیل صدای Surround فوق العاد ای تولید میکند ...
این لپ تاپ از USB3 پشتیبانی مکند ... که سرعتی 10 برابر سرعت USB2 دارد که در حالتی که از تمام رم استفاده شود 4.5 GB/s سرعت انتقال اطلاعات است.
از نظر optical drive این دستگاه Blueray 4X و دارای DVD writer 8X است ... که کاملا جواب گو تمام کارهای شما می باشد .
صفحه LED Back light . و به صورت HD ولی این لپ تاپ دارای خروجی HDMI است .
سخت افزار :
CPU لپ تاپ من مدل Core i5 2410 sandybridg است که آخرین نسل از Cpu های اینتل است ... این cpu دارای 4 هسته حقیقی است ... و از تکنولوژی TurboBooster استفاده میکند که 3MB کش حقیقی دارد که تا 6MB افزایش پیدا میکند ... در ساخت این CPU از تکنولوژی ترانزیستور 3D استفاده شده که بجای 1 Drain ویک Source در هر ترانزیستور 3 Drain و 3 source دارد که باعث شده فرکانس کاری دستگاه بالاتر برود و دما تاثیری در کارکرد Cpu نداشته باشد.
گرافیک این لپ تاپ 2 نوع است ... یک نوع کم مصزف 1 گیگ Intel که به صورت on board قرار گرفته و دیگری NVIDA GEFORCE GT 2GB 550Mhz که بی شک یکی از بهترین گرافیک های موجود در دنیا است . شما میتوانید به صورت نرم افزاری تعیین کنید که کدام برنامه با کدام گرافیک اجرا شود . وجود گرافیک کم مصرف اینتل در این لپ تاپ باعث شده است که مدت زمان بیشتری باطری شارژ در خود نگه دارد.
هارد این دستگاه ساخت شرکت WDC است ... 640 گیگ با دور گردش 5400 rpm ..... که کاملا جواب گو است ... ولی صدای تق تق شنیده شده از هارد به دلیل عمل پارکینگ هد ممکن است برایتون آزار دهنده باشد ( شاید شما مثل من به این حد حساس نباشید ) که من Email یی که به شرکت WDC زدم گفت این صدا Clicking Noise کاملا طبیعی است ... چون هیچ تاثیری هم ئر سرعت لپتاپ نگذاشته.
مدل لپ تاپ من دارای 8 گیگ Ram است که به صورت 2 کاناله DDR3 با سرعت 1333 که واقعا عالی است ...
این لپ تاپ در حالت High Performance و اتصال به اینترنت 4 ساعت شارژ نگه میدارد ( تجربه شخصی )
قیمت تمام شده 1250000 تومان
امیدوارم برایتان مفید بوده باشد ....
از نظر شارژنگه داشتن دستگاه
سلام دوستان
من می خوام لپ تاب بگیرم
بین دو مدل Acer 5750G و همین Asus N53sn موندم.
می خواستم نظر شما رو بدونم
پیشاپیش ممنون
بخ نظر من اگه میتونید N53 رو بگیریدنقل قول:
مدل خیلی خوبی هست
مشخصات Acer و قیمتش چی وچنده ؟؟؟؟:13::13::13:نقل قول:
مشخصات کلی :نقل قول:
مشخصات کلی: لپ تاپ نوع معمولی - وزن 2.5 کیلوگرم
پردازنده: Intel 2630QM 2.0GHz Core i7 2.93 GHz - Cache 6 MB - BUS 1333 MHz
حافظه: 6 GB DDR3
هارد دیسک: 640 GB 5400 RPM
کارت گرافیک: Nvidia GeForce GT 540M GPU 2048 MB UpTo 4096 MB
صفحه نمایش: 15.6" - Bright LED
امکانات: DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
سایر مشخصات: باتری 6 سلولی - DOS
1185000 تومان
گارانتی سازگار ارقام | رنگ مشکی | کارت گرافیک قدرتمند با حافظه اختصاصی 2 گیگابایت | همراه با یک دستگاه ماوس لپ تاپی
آقا ما که گرفتیم
تا اینجا کاملا راضی هستیم :20:
ASUS N53SN-SX234
CPU: INTEL i7-2630QM (2.00 Ghz ) / CACHE: 6.0 MB /
RAM: 8GB DDR3 /
HDD: 750 GB SATA /
LCD: 15.6" Diagonal High Definition - LED /
DRIVE: DVD+RW DoubleLayer /
VGA: GEFORCE GT 550M - 2GB /
PORTS: LAN + WiFi + CARD READER + WebCam + Bluetooth + HDMI /
2.6 Kg /
DOS
گارانتی الماس یا همون ویستا
قیمت 1,355,000 از تهران 90/7/7
فقط من هرچی این سونیک مستر رو روشن خاموش می کنم تو صدا تأثیر نداره :13:
لطفا راهنمایی کنید
آره منم هیچ تاثیری حس نمیکنم ... با خود اکولایزر های ریل تاک کار کنی ... بیت و تغییر بدی .. بیشتر تغییر حس میکنی ... تو کنترل پنل ایتایی که گفتم :27:نقل قول:
n53sn دارها ..... شما از هاردتون زمان کار نکردن صدای تق تق می شنوین ؟؟؟؟ خیلی خفیف و کم هست آآآآآ
سلام به رفقا
برا خرید SN یا SV کجا رو پیشنهاد می دید من چند جا زنگ زدم به نمایندگی های سازگار
قیمت خیلی بالا می دادن یه جا گفت 1480 یه جا 1490 چه طوریاس چرا اینقد گرون می گن؟
راستی داستان صدای هارد SN چیه؟زیاده؟ همه ی ظرفیت ها (750-640-...)صدا دارن ؟
این صدا تو هارد SV هم هست؟