نقل قول:
سلام...والا یکم روش کار کردم (منظورم آمپ هست نه باندها) تمام قطعات رو آماده کردم که به زودی سرهمشون می کنم متاسفانه مدتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و به هیچ کاری نمی رسم ولی به زودی ردیف می شه :20:
نقل قول:
سلام...والا یکم روش کار کردم (منظورم آمپ هست نه باندها) تمام قطعات رو آماده کردم که به زودی سرهمشون می کنم متاسفانه مدتی هست که خیلی سرم شلوغ شده و به هیچ کاری نمی رسم ولی به زودی ردیف می شه :20:
دوست عزیز میشه راجع به قطعات قدرت آمپی که داری میسازی توضیح بدی؟از آیسی استفاده می کنی یا ترانزیستور؟شمارش چیه؟
فعلا که تموم نشده ولی از آی سی استفاده کردم مدلش : LM3886 هست یه سرچ بزنی... مشخصات رو می بینی... اما اگه قدرتش رو بخوای باید بگم که این آی سی با بدنه فلزی رو هر کانالش 68 وات خروجی می ده.نقل قول:
والا به نظرم کلا اشتباه کردید تو طراحی این سیستمتون ....
طراحی کراس اور و فلور ستند و .. اصلا با هم هم خونی نداره ...
یه چیز تو مایه های شتر گاو پلنگ شده
سلام دوست عزیز. شما با این جواب منو یاد یک مثل معروف انداختید. که میگن: طرف خودشو مثل قاشق نشسته میندازه وسط بحث. شما اگه علم این کارو داری و تجربه ای داری به ما هم بگو فیض ببریم. آخه من و این 2 دوست عزیز صدا دوست کل اینترنت رو زیرو رو کردیم و کسیرو که اطلاعات جامعی داشته باشه و مارو راهنمایی کنه پیدا نکردیم و همونطور که میدونید تو مردم ایران علمشون در زمینه صدا منفی صفر هست. من هرچیکه تا الآن یاد گرفتم از مطالب و سایتهای خارجی یاد گرفتم. این عکس همون باندایی هست که شماتیکشو گذاشتم حالا ساختمش فقط یه کم خورده کاریهاش و روکش کردنش مونده.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیروز و سربلند باشید.
:11:ominoaudio
احسنت..... واقعا خوب کار کردی.... هر چند دوست داشتم عکس های بزرگتر و با سایز بالاتری از کارت می دیدم ولی همین عکس ها هم به اندازه کافی گویا هستن
با اون گیره ها هم که بستی خیلی حال کردم
راستی جای بلندگوها رو با چی اینقدر گرد بریدی؟
سلام دوست خوبم.
شما لطف دارید خیلی ممنونم از شما. بعد از اتمام کار حتما عکسهای بیشتری میزارم. میتونی به سایتم سر بزنی و ببینی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
(البته چند روز دیگه) آخه باید بیام تهران برای داخل باندها سیم مرغوب بگیرم که اهم کمی داشته باشه. در مورد سوالتون درباره برش جای بلندگو باید بگم که اونارو با اره کلنگی درآوردم.
موفق باشید.
والا اسپیکر هایی که استفاده کردید به نظر من با هم هم خونی ندارن
خصوصا یکیشون که Car Type بود ...
این باعث میشه شما رنج فرکانسی زیادی رو از دست بدی
همچنین کراس آور هاتون هیچ پارامتریش مشخص نیست
با توضیحاتی که دادید ...
سلف خازن ...
به نظر میرسه شیبش 6 تا 12 دسی بل باشه که اصلا جالب نیست
همینطور فرکانس کات آفشون مشخص نیست !
شما برای طراحی کراس آور و لود اسپیکر باید تمام پارامتر های اسپیکرتون رو داشته باشید
تا بتونید یک باکس با ریسپانس فلت طراحی کنید
میدونید اینطوری که شما رفتید جلو هر اسپیکر یه پیکی برای خودش داره و اصلا نتیجه مطلوبی نخواهد داشت
ضمنا با توجه به باکسی که طراحی میکنید باید کراس آور و فرکانس کات آفش + شیبش رو طراحی کنید
توصیه میکنم برای سیستم خونگی حتما شیب 24 دسی بل رو بسازید
نقشه پسیوش توی نت هست
منتها باید ببینید باکستور رو چه فرکانتس تیون میشه با توجه به نمودار کراسو بسازید...
از WINISD میتونید استفاده کنید
به نظرم بهترین برنامه رایگانه (در حال حاظر)
ولی به نظرم این خرج رو صرف خرید یه فلور استند پدر مادر دار میکردید مثل
یاکد:http://www.monitoraudio.co.uk/products/silver-rx/rx6/
لذت بیشتری از صدا میبردید ...کد:http://www.monitoraudio.co.uk/products/silver-rx/rx8/
البته ظاهر زیبا تری هم داشتن
موفق باشید
فکر کنم شما بلندگوهای منو ندیدین. من درباره باند و بلندگوها خیلی تحقیق کردم و چشم و گوش بسته خرید نکردم. به عنوان مثال همین ووفرهایی که خریدم (peerless denmark) در یک برند معروف استفاده شده. انسان علاقه مند به صوت با ساخت باند یک جور لذت میبره و خرید یک مارک معروف هم لذت خاص خودشرو داره و آرزوی هر ادیو فیل هم داشتن این باندهاست. به نظر شما با 300 - 400 هزار تومان میشه باند Floor Standing با آمپلیفایر خریداری کرد؟ به نظر من که نه! همونطور که تو این سایت قیمت این باندهای عزیز دل و زیبارو زده 875.00$ RX8
پایدار باشید.
خدایی آمپ مجتمع یه چیز دیگس ...
با آیسی نمیشه مقایسه کردش ...
راستی شما که انقدر هزینه کردید چرا کراس آور هاتونو اکتیو نکردین ؟؟؟
در هر صورت موفق باشید