اخبار این گوشی واقعا طول میکشه تا منتشر بشه.احتمالا خیلی بلاید منتظر بمونیم تا اطلاعاتی مثل ساپورت فارسی و وارد بازار شدن توی ایران و...به دستمون برسه.
Printable View
اخبار این گوشی واقعا طول میکشه تا منتشر بشه.احتمالا خیلی بلاید منتظر بمونیم تا اطلاعاتی مثل ساپورت فارسی و وارد بازار شدن توی ایران و...به دستمون برسه.
تو انگلیس اپراتور وودافون این گوشی رو با قیمت 30 یورو در ماه ارائه میده و 27 ژوئن هم تحویل میده . البته غیر قراردادی هم به قیمت 500 یورو و 804 دلار هست و موئد تحویل هم همون 27 ژوئنه . البته این قیمت فکر کنم قیمت پیش فروش باشه
منبع
[PHP]http://www.gsmarena.com/htc_sensation_launches_today_in_the_uk_and_france-news-2662.php[/PHP]
خوب یک ریویوی کوچیک از sensation منتشر شد!
متاسفانه HTC باز هم توی دوربین کم کاری کرده :41:
فکر کنم با همه ی احساس بدی که نسبت به طراحی و کیفیت سامسونگ دارم باید gs2 را انتخاب کنم ولی باز هم تا ریویوی کامل صبر میکنم.نقل قول:
I was comparing two phones this morning at the shop sensation and galaxy 2.Minutes later the other htc fun popped into a shop and ask for sensation to play with. two of us eventually came to disappointment.Screen is highly reflective, camera is quiet poor, video recording is not impressive. Blacks are not truly blacks on the screen. UI on is as always superb though on htc, phone feels solid but i would not say it is wow solid!. Both of us have htc desire at the moment and both of us were scratching our heads.No sensation was left after all.One thing that irritates me is they can't sort they camera out after a year!!! Funny enough sale assistant was very into our play with mobile game and at the end he said: it is just my opinion but from what i saw you demonstrating ( htc vs samsung) i would by myself galaxy 2. Too sad.I will move to sammy though it is plastic but feels quiet free of short comings
تو این سطح واقعا دیگه حرف دوربینو زدن جای بحث داره جالبه هنوز بعضیها دنبال دوربینن :41:نقل قول:
چرا وقتی این همه پول میدی به فکر دوربین نباشی؟!نقل قول:
تو این سطح واقعا دیگه حرف دوربینو زدن جای بحث داره جالبه هنوز بعضیها دنبال دوربینن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عیبی داره همیشه یه دوربین دیجیتال خوب همراهت باشه ؟!
HTC Sensation unboxing & first-impressions- Video
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://www.slashgear.com/htc-sensation-unboxing-first-impressions-video-20153278/
چه ربطی داره؟چه کار به سطح داره؟نقل قول:
من دوربین برام مهمه.برای همه مهمه.اگه مهم نیست پس فیلمبرداری fullHD که همه دارن توی این سطح از اسمارت فون ها در موردش حرف میززن هم خنده داره.
من وقتی یک اسمارت فون خوب میتونم داشته باشم که من را از حمل اضافی یک دوربین دیجیتال بی نیاز کنه اشکالی داره؟
انتشار یک ریویوی کامل تر: رقابت سامسونگ GS2 با HTC sensation
چنت نکته ی جالب که توی متن هست:نقل قول:
کد:http://www.slashgear.com/htc-sensation-vs-samsung-galaxy-s-ii-video-20153280/
1) در وبگردی رزولوشن بالای htc یه جورایی از سامسونگ سره و باعث میشه بدون نیاز به زوم متن صفحه را بتونید بخونید:
همین طور که میبینید توی GS2 مجبور شده زوم کنه تا متن فابل خوندن باشه.عکسهای بیشتر را از سایت اصلی ببینید.
2)رزولوشن بالای HTC در مقابل سامسونگ GS2:
در سامسونگ رنگ ها بهترن ولی سفید توی HTC بهتر نشون داده میشه
3) تفاوت زیاد در benchmark دو تا گوشی:
البته توی متن هم نوشته که به علت جدید بودن دستگاه ,چندین قابل اطمینان نیست.و حداقل توی فیلم موقع benchmark گیری! HTC سریعتره(اگه فیلم را ببینید متوجه میشید)
در وبگردی هم در htc حدود 2 ثانیه و در سامسونگ حدود 3 ثانیه زمان میبره تا صفحه باز شه که البته ملاک نیست اصلا ولی برای اون هایی که فیلم را نمیبینن میگم!
باید منتظر بود و وضعیت باطری و دوربین و ....را دید.
قابل توجه کسایی که واسه gs2 بال بال میزنن
ای ول به htc خوشم اومد روی این gs2 رو کم کرد ( البته به گفته دوستمون هنوز چیزی مشخص نیست )
----------------
در مورد دوربین هم بارها اعلام شده شاید برای یکی مهم باشه ولی برای کس دیگه اهمیتی نداشته باشه من به شخصه هیچ وقت ملاکم واسه انتخاب گوشی ، دوربین نبوده
خداییش عکس بالا خیلی تابلویه ...
معلومه که روشنایی یکی 100 هست و یکی 0....
من تو گلکسی 1 کیفیتی 100 برابر بهتر از عکس بالا دارم....
super lcd رو بگیرین زیر افتاب تا کل دنیا رو تو خودش منعکس کنه......:31: