اره از کجا پیداش کردی ؟ به منم می دی ؟:31:
حالا اینقدر جو گیر نشید فعلا در حال مذاکره ام . ببینم اصلا این یارو کیه بهم جواب داد می خوان . نمی خوان .
واسه استیم م بفرستیم ببینم چی میگن
Printable View
اره از کجا پیداش کردی ؟ به منم می دی ؟:31:
حالا اینقدر جو گیر نشید فعلا در حال مذاکره ام . ببینم اصلا این یارو کیه بهم جواب داد می خوان . نمی خوان .
واسه استیم م بفرستیم ببینم چی میگن
نه جدی ؟!نقل قول:
دوستان جسارتا اسم بازی از نظر گرامری غلطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوایم بگیم آتش سرد باید بگیم Cold Fire
اگه بخوایم بگیم سردی آتش باید بگیم Fire's Cold
اگه میشه اسم بازی توی سایت IndieDB اصلاح بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عجب سوتی دادیم !
نقل قول:
دست شما درد نکنه ها.
منم میتونم Credit cardش رو جور کنم
چون با بچه ها داریم برای App store بازی میسازیم(بیشتر از این لو نمیدم فعلاً)راه و چاه کردیت کارد بدست آوردن رو فهمیدم.
ایول بابا داداش پیاممونو ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قربونت نظره لطفتهنقل قول:
بابا دم همتون گرم
گل کاشتی رضا جان
ایشالا موفق باشی همیشه!
آواتارم چقدر قشنگه!مگه نه حسن؟
اواتارتم قشنگه من کم کم به جمعه دوست داران احسان میپیوندم ! میگم میخواید یه گروه بزنیم :
دوست دارانه احسان !
ایول بابا خماری نداره که !نقل قول:
یه خبر خوب .
بلاخره بیگ فیش جواب داد.
نتیجه رو فردا پس فردا می گم .
راستی رضا اونایی که اموروز بهت گفتم رو انجام بده . واسه استیم هم باید بفرستیما
((اینرو گفتم رضا یه چند روزی تو خماری بمونه))
اولش سوتی دادی گفتی خبره خوب ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه جدا" چی گفتن ؟!
می گم بهت :31:
فعلا تو سایت رو بساز .
تا فردا بفرستیم واسه استیم
جواب بیگ فیش :
فعلا گفتم که پیگیری می کنم چرا جواب نمی دن .
امروز یکی از مدیرهای بیگ فیش رو شانسی گیر اوردم . بهش ایمیل داده بودم رارجب این بازی .یارو هم گفت که شما باید به دپارتمان سازنده های بازی بیگ فیش بفرستی . من هم گفتم فرستادم و جواب ندادن بعدش گفت اونا قطعا بهت جواب میدن. گفت خودش هم کمکم می کنه .راستی رضا یارو از بازیت خیلی خوشش اومد و کلی افرین و ارزو موفقیت کرد
به جای این حرفا پاشو برو جواب منو توی تاپیک UDK بده :31:نقل قول:
ای محمد کجایی که یادت بخیر :41: :31:
اره؟ پس منتظر محمد باش تا بیاد:31:
ایول حسن ترکوندی که ! دمت گرم خوشهال شدم . حالا خوبه بازیمو رد کنن ! :31:نقل قول:
جواب بیگ فیش :
فعلا گفتم که پیگیری می کنم چرا جواب نمی دن .
امروز یکی از مدیرهای بیگ فیش رو شانسی گیر اوردم . بهش ایمیل داده بودم رارجب این بازی .یارو هم گفت که شما باید به دپارتمان سازنده های بازی بیگ فیش بفرستی . من هم گفتم فرستادم و جواب ندادن بعدش گفت اونا قطعا بهت جواب میدن. گفت خودش هم کمکم می کنه .راستی رضا یارو از بازیت خیلی خوشش اومد و کلی افرین و ارزو موفقیت کرد
عجب جوابه دندان شکنی !:27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اره؟ پس منتظر محمد باش تا بیاد
مطمینی اینو ؟نقل قول:
دوستان جسارتا اسم بازی از نظر گرامری غلطه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه بخوایم بگیم آتش سرد باید بگیم Cold Fire
اگه بخوایم بگیم سردی آتش باید بگیم Fire's Cold
من الان تو گوگل ترانفر زدم این سه تا رو :
Fire Cold
Fire's Cold
Cold Fire
هر سه تاش معنیش میشد اتش سرد !:31:
خب اصلاً Cold fire میشه آتش سرد ولی من کلاً فکر میکردم منظورت سرد آتشی هست و میگفتم شاید من نمیدونم چیه :31:
اگه آتش سرده منظورت حتماً Cold Fireش کن.
بازی جنگ سرد یا ترس سرد رو ندیدی به ترتیب اسم هاشون هست Cold war و Cold fear :5:
به گوگل هم اصلاً توجه نکن.
یه جمله انگلیسی از توی یه کتاب بردار بزن توش ببین اصلاً میفهمی چی گفته :31:
خوب بگو بلد نیستم دیگه این حرفا چیه :27: :31:نقل قول: