بابا اینجا صاحب نداره ؟ یکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟!!!!!!
Printable View
بابا اینجا صاحب نداره ؟ یکی جواب مارو نمیده؟؟؟؟؟!!!!!!
سلام دوست عزیز
اینجا صاحب داره (یکیش هم خودتی)والا حقیقتش رو بحوای من تجربه نکردم (میگم مگه تو برنامه به شما نمیگه که رو چه سیستم ها کار میکنه)ولی فکر نکنم مشکلی براتون به وجود بیاد
بهت پیشنهاد می کنم این مدلو نگیری..چون ریسکش بالاس در هر صورت و یه وقت دیدی مشکل ایجاد کرد.بگردی می تونی خوب بازم گیر بیاری...
در ضمن یه چیزی..مگه نمیشه رو یه لپ تاپ که مثلا ویندوز xp sp1 داره sp2 نصب کرد؟؟ من خیلی کردم این کارو! یعنی منظورم اینه که نمیشه رو مدیا سنتر ویندوز xp نصب کرد؟؟؟
دز ضمن یه خورده خویشتن دار باش!! حرص نخور!!
سلام اقا عرفان به نظر من شما میتونستید این قسمت دوم رو تو همون تایب اولبون بنویسید
در ضمن این دوست ما به احتمال زیاد میخواد که ویندوزش لیگال باشه (قانونی) در ضمن من که فکر نکنم این مدل اصلا ایرادی داشته باشه (البته حتما شما تجربتون بهتره)
دوست عزیز اگه بنده حواسم بود مطمئنا همون جا می نوشتم.فکرم نکنم باعث بروز مشکلی شده باشه حالا این پست.در ضمن بنده به تجربه شما جسارت نکردم.ناراحت شدین؟؟
باشه من اهل تربت حیدریه هستم و اصلا اینجا لوازم لب تاب گیر نمی یاد من چون از تعمیرات خوشم می یاد رفتم و از زاهدان تعدادی لب تاب خریدم هالا برای اینکه بتونم اونارو درست کنم به تعدادی قطعه نیاز دارم آیا کسی هست که بتونه کمکم کنه
سلام.حدود دو هفته پیش با دی وی دی لپ تاپم کار کردم و کاملا سالم بود اما امشب خواستم دی وی دی ببینم ولی نمی تونست دی وی دی را بخونه .کسی میدو نه چه جوری می تونم مشکلم را برطرف کنم.
سلام به همه دوستان
mahboobeh20 شايى اون ديويدي شما مشكل (اگه مطمئن هستي كه ديويدى سالمه به احتمال زياد ديويدي ريدر شما نميتونه اون ديويدى رو ساپورت كنه شما براي اطمينان يك ديويدي كه مطمئان هستي كار ميكرده رو روى لب تاب امتحان كنيد اطه كار كرد كه مشكل از ديويدى هست وگرنه از ديويدى ريدر هستش
hi guys
would you please type your laptop problom here