من چند ساله دارم تلاش می کنم. هنوز هیچی ندیدم. :2:
Printable View
من چند ساله دارم تلاش می کنم. هنوز هیچی ندیدم. :2:
اکثر این خطاهای چشم معلوم نیست ، چرا ؟!
بیشتر شبیه یک صلیبه تا هواپیمانقل قول:
اولین بار این عکس را در مجله دانستنیها سال 73 دیدم هر عکس 3 بعدی را در 3 ثانیه میبینم فقط باید خوب رو چشم چفت بشه مرسی از این عکسنقل قول:
بالا سمت چپ تقریبا بالای اون گلهای بنفش 2 تا چشم و موهای پسر معلومهنقل قول:
سلام .
دوستانی که موفق به کشف اجسام در تصاویر 3 بعدی میشن لطف کنن بگن دقیقاً کجا یا حدالامکان رو تصویر با کشیدن خطی مشخص کنن دقیقاً کجاست !
من که هر چی خودم و چشمم رو لوچ میکنم بازم نمی تونم ببینم اردک و هواپیماهه رو !
help کنید :20:
سلامنقل قول:
دوست عزیز اگه چیزی روی تصویر کشیده بشه که اصلاً نمیتونید چیزی ببینید:31:
شما این کارو انجام بدید:
به منوی Options مغزتون رفته از اونجا گزینه ی Eye Options رو انتخاب کنید در اونجا تب Focus Setting رو انتخاب کنید و از اونجا گزینه ی روبروی Focus Type رو از حالت Automatic به حالت Manual تغییر بدید و Apply رو بزنید OK رو انتخاب کنید:31:
اگه می تونستم یه همچین راهی بهتون پیشنهاد بدم همه چی حل بود ولی خب راهی جز تمرین و ور رفتن با روش های مختلف ذکر شده نیست
توضیحاتی رو که در پستای قبلی دادم اگه با دقت بخونید و وقت بذارید باید بتونید این تصاویرو ببینید
هر چند خیلی ها رو اطراف خودم هم دیدم که با وجود سعی و تلاش بسیار موفق به دیدنش نشدن
شایدم ژنتیکی باشه:31:
خلاصه این که باید تنظیمات چشمتون رو از حالت دیفالت کارخونه خارج کنید
موفق باشید
سلام دیدمش کلک! رو شاخه اصلی درخت وسط بالای برکه نشسته . ای وروجک:21:نقل قول:
فرض کن اين عکس تو توی آفريقاست...!و تو با يه طناب به درخت وصل شدی و مثل لنگر کشتی تو هوا معلق هستی...!يه شمع هم به آرومی داره طناب رو می سوزونه...!و يه شير هم اون زير واستاده تا تو بيفتی و شيره ناهارشو بخوره...!و تا زمانی که طناب سالم باشه تو هم زنده هستی ، کسی هم نيست که بهت کمک کنه...!تنها راه اينه که شير رو متقاعد کنی که شمع رو خاموش کنه..!چجوری تو اين کار رو انجام می دی...؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه با دایره نشون بدی؟نقل قول:
من فکر میکنم این عکس سر کاریه
---------- Post added at 10:09 AM ---------- Previous post was at 10:07 AM ----------
من هیچ وقت نتونستم تو این عکسها چیزی ببینم.
اگه منظورتون اینه که فکوس چشم رو کم کنیم من این کارو میکنم ولی نمیشهنقل قول: