سلام به همه دوستان...
من چند وقتی می شه این لپ تاپ غول را دارم و 1کی از دوستان که باهاشون در فروم UBUNTU آشنا شدم ، این فروم رو بهم معرفی کردند
همون اول که این هیولا رو گرفتم اولین کار 1 Norton 360 اوریجینال ریختم روش و بعد 1 UBUNTU ریهتم که به همه پیشنهاد می کنم ، حداقلش اینه که هر جا تو Win گیر کردید ، مشکلتون رو حل می کنه.
1سوال ، VGA ما مگه Directx 11 نداره؟
من با لپتام بازی می کنم ، نرم افزار های رشته ام رو استفاده می کنم ، آهنگ گوش می دم ، فیلم می بینم ، زندگیییییییییییی می کنم! تا حالا کم نیاورده ، دوستم Vaio داره با مشخصات مشابه ، لپتاپش .............ه!!!!
1سوال دیگه! من لپتاپ قبلیم مال 5،6 سال پیشه ، اون زیرش بیشتر داغ می کرد ، اما آداپتور باطیش کمتر از این داغ می کرد ، به نظر شما زیاد داغ نمی کنه؟ یعنی مشکل از مال منه؟
دوست عزیزی که intel turbo boost monitor رو می خوای ، خود سایت intel به صورت Widget داره. بقیه دوستان هم (اگه Windowsتون اصلی هست) تو درایو C یه فولدر هست یه اسم eSupport. اونجا همه درایور ها هست. اگه کسی خواسن واسش میشه از اونجا Upload کرد (شردمنده ، با Dial up ازم انتظار زیادی نداشته باشید)
دوستی که فقط 1 windows 7 ultimate می خوان ، پیشنهاد می کنم 1 CD سیستم عامل UBUNTU بگیرید (مجانیه ، برید تو سایتش آدرستون رو بدید ، 1،2 هفته ای واستون می فرسته. (خواستیدم میتونید بخرید)
وقتی CDش رو قرار بدید ، 1 گزینه دازه که سیستم علمل رو بدون نصب بالا میاره ، بعد 1 نزم افزار داره به اسم Gparted با اون همه درایو هاتون ، بجز درایو Recovery البته ، رو فرمت کنید ، یعد بع راحتی می تونید Windows نصب کنید.
امیدوارم بتونم کمکی کرده باشم