حالا برو این آهنگ ها رو دانلود کن بیرون بازی به آهنگ ها گوش بده قشنگه آهنگاش....نقل قول:
Printable View
حالا برو این آهنگ ها رو دانلود کن بیرون بازی به آهنگ ها گوش بده قشنگه آهنگاش....نقل قول:
آهنگ های بازی واقعا قشنگن من که خیلی خوشم اومده .
کلا امروز 3 ساعت بازی کردم خیلی چسبید
خب دوستان انگار LT+ عرضه شده !!!
برو بچ کسی پلاس نریخت بازیو اجرا کنه؟/
من اشتباهی آپدیت کینکت رو توش ریختم حالا دیگه راهی ندارم که بازی رو اجرا کنم!!!!:41:
راه که داری!نقل قول:
باید آپدیت lt+ که یه کار تخصصیه و باید بدی بیرون کنسول رو باز کنن و فریمور رو آپدیت کنن و هزینش هم 6 تومنه
منم مثل شما شدم.. کنسول رو آپدیت نهایی کردم حالا باید lt+ کنم ...
ديروز تقريبا 2-3 ساعت بازي كردم.بازي خيلي خوبيه و از Undercover-pro street -shift واقعا بهتره ولي اونقدرا هم برا من جذاب نبود!:31:طراحي ماشين ها و ... خيلي خوبه ولي زياد از بازي خوشم نيومد.نميدونم چرا....:31:
من بگم...من میدونم...: دینقل قول:
چون اگر تصور کنید این گرافیک و گیم پلی رو میشد اوپن ورد بازی کرد(مثل mw و carbon) خیلی عالی میشد!متاسفانه اوپن ورد مختصری که برای بازی در نظر گرفتن فوق العاده مبتدیانه درست کردن!شما حتی Full Map هم ندارید!توی جاده ها فقط خودتون باید با خودتون کورس بزارید!
نميدونم...!شايد اين دليلش باشه!:31:نقل قول:
ولي يه دليل ديگه براي من داره:وقتي NFS:MW اومد واقعا با بازي كيف كرديم!انتظار همچين چيزي داشتم!:20:
کاملا درسته تنها مشکل فعلی بازی همینه البته از خیابونای خلوت بازی هم نباید گذشت که هیجان لایی کشیدن و .. رو از بین می برننقل قول:
من بگم...من میدونم...: دی
چون اگر تصور کنید این گرافیک و گیم پلی رو میشد اوپن ورد بازی کرد(مثل mw و carbon) خیلی عالی میشد!متاسفانه اوپن ورد مختصری که برای بازی در نظر گرفتن فوق العاده مبتدیانه درست کردن!شما حتی Full Map هم ندارید!توی جاده ها فقط خودتون باید با خودتون کورس بزارید!
در کل بازی بسیار بسیار زیبایی هست نمرات عالیی هم گرفته اما من بشخصه هنوز با burnout paradise همین شرکت بیشتر حال می کنم