سلام
من خیلی اتفاقی این تایپیک رو دیدم تازه خدمتم تمام شده اما قصد دارم ادامه تحصیل بدم . دست دوستان درد نکنه انگیزه تازه برای درس خوندن گرفتم
انشالا که همه دوستان موفق باشن:43::15:
Printable View
سلام
من خیلی اتفاقی این تایپیک رو دیدم تازه خدمتم تمام شده اما قصد دارم ادامه تحصیل بدم . دست دوستان درد نکنه انگیزه تازه برای درس خوندن گرفتم
انشالا که همه دوستان موفق باشن:43::15:
منم هر روز میام سر میزنم اینجا...
تاپیک جالبی شده،خوبه که ادامه پیدا کنه.:27:
سلام دوست عزیز
در مورد مشکلت که انگیزه درس خوندن نداری باید بگم من هم تا اواسط مهر همین مشکلو داشتم , البته من سال اولمه دارم پیش میخونم . ولی یه شب نشستم با خودم فکر کردم من که این همه مشکل تو زندگیم دارم , از مشکلات خانوادگی گرفته تا رفتن به سربازی و ...
با خودم گفتم من که حالا زندگیم معنا نداره پس یا بمیرم یا یه جوری بتونم زندگیمو تغییر بدم . به این نتیجه رسیدم که یه سالو تحمل کنم و به خودم سختی بدم تا تو یه رشته ی نسبتا خوب دانشگاه دولتی تهران قبول شم . بعد از اون شاید زندگیم 180 درجه عوض فرق کنه
در مورد کلاس نرفتن اشتباه میکنی 100 %
تو که تاحالا مدرسه ثبت نام نکردی حتما آموزشگاه ثبت نام کن تو اون درسایی که مشکل داری . من خودم قلم چی میرم , تست هایی که هر دو هفته میگیره خودش تشویق میکنه درس بخونی . اگرم رتبت پایین شد اصلا ناامید نشو چون تا خرداد اینقدر تست میگیره تا را بیفتی
برای درسای عمومی مثل دینی و ادبیات و عربی کتاب جامع کنکور گاچ بگیر و سعی کن همه ی تست هاشو بزنی با برنامه ریزی
حرف آخر :D : مارو چه به نصیحت کردن ولی اگه هدفت واقعن درس خوندنه همین الان اینترنتو و ... ول کن و امروزو فردا نکن . کلا سعی کن دنبال علاقت بری چون هرپشتکاری علاقه به اون کارو میطلبه
موفق باشی :46:
یکی از مفیدترین تاپیک های P30 که دیدم همین تاپیک بود.
اصلا یه سوالی کردی که نمی دونم از کجا باید شروع به جواب دادن کنم جسته گریخته نظرات بچه ها رو خوندم خب البته فکرمی کنم به بیشتر جوابایی که می خواستی رسیده باشی برا همین فقط جواب نظر سنجی رو میدم:
100% شدنیه شخصا غیر از کلاس کنکورایی که خود مدرسمون داشت ( یعنی 3 روز در هفته بعد از ظهرا می رفتیم کلاس با همون معلمای صبح کلاس داشتیم) هیچ کلاس دیگه ای نرفتم تازه کتاب هم به صورت جدی برای شیمی و ادبیات استفاده کردم + کتابایی که سوالات کنکورای قبلی رو داشت بنابراین به نظر من تنها راه موفقیت تو کنکور تلاش خود داوطلبه ولاغیر...
پ ن : 1-البته رتبه من 1311 شد ولی شما یکم تلاش بیشتر کنی حتما به اون چیزی که بخوای میرسی!
2- اگه نگران کار و اینجور جیزای بعد فارغ التحصیلی هستی پست 28 رو یه بار دیگه بخون یه دانشجو اگه به معنای واقعی [B]دانشجو [B]باشه بعد از اتمام تحصیلات هیچ نیاز نیست که دنبال کار بره چون این کاره که دنبال اون میاد
خب فکر میکنم وقتی انشاالله دانشجو شدید یکم نظرتون عوض بشه :31: مخصوصا تو اون قسمتی که مشخص کردم من که تو این یه ماه و نیم نتیجه گرفتم همون قدر که برای کنکور درس خوندم حالا باید هر ترم ( یعنی 4ماه و نیم ) بخونم :31:نقل قول:
خوب وقتی درسها تکراریه انگیزه ای هم نیست.
من یک دفتر گنده گرفتم توش همه درسام رو مینویسم و هروقت فرصت کردم از اول میخونم. درسهای قبل از پیش دانشگاهی هم توی تابستون کامل دوره کردم و حتی تست زدم. اول دی وقت دوباره دوره کردن اونهاست.
این نظر خواهی که گذاشتی چرا اینجوریه؟ حد وسطی نداره! نه میشه گفت که اصلا نمیشه، و نه میشه گفت که 100% میشه!!!!
بستگی به خود آدم داره اما خوب کلاس خصوصی خوبه به شرط اینکه با یه معلم خوب باشه من واسه فیزیکم پارسال معلم گرفتم ار معلم های خود دبیرستان انرژی اتمی بود فیریکی که 30 میزدم عرض 1ماه رسوندمش به 90 اونم توی اردیبهشت که استرس خیلی زیاده... و اگه کلاس خصوصیم نمی خوای بگیری حداقل بیرون 1 کلاسی ثبت نام کن مخصوصن برای اختصاصیا عمومی با کتاب میشه خوند و مهمتر از همه ی این حرفا داشتن 1 برنامه دقیق که بهش عمل کنی و اینکه اگه تا عید خرخونیم کنی ولی عید به بعد دوره نداشته باشی مثل اینکه اصلا از اول هیچی نخوندی ...
واسه اینم که میگی شورو اشتیاق درس خوندن نداری سعی کن به خودت تلقین نکنی باید بفهمی آیندت بستگی به همین درس خوندن این 1سالت داره اگه هم که اینو نمی تونی درک کنی 1 سال پشت کنکور بمونی راحت درک می کنی
موفق باشی
من انگیزه تا دلتون بخاد دارم
از حسودی و کل کل و کم نیاوردن گرفته تااااااااااااا..... ماشین خریدن و .... :21:
ولی همت ندارم ... یعنی رو کتاب بند نمیشم
نسخه چی میپیچید؟ :43::45:
نقل قول:نسخشو خودت باید بپیچی :31:
خودتو تشنه درس خوندن و کتاب بکن.. مثلا بیشتر از نیم ساعت رو درس وقت نذار.. حتی اگر خودت هم احساس میکنی از مبحث خوشت اومده و میخوای مثلا یک ساعت روش وقت بذاری سر همون نیم ساعت بلند شو و 15 دقیقه بعد بیا دومرتبه بخون... این روند نیم ساعتی رو اگر 2-3 روز ادامه بدی خود به خود ذهنت حریص میشه که بیشتر بخونه و بیشتر تو اون فضا باشه.. مثل تخمه خوردنه دیگه :31: . هرچی میخوری بازم دلت بیشتر میخواد :31:
واسه من که جواب داد ! :10: