سلام دکی خودمون:31:
1-دکی اولا به ترتیب دوست داشتن (از بیشتر به کمتر!!!:31:) مرتب کن (همه واسم عزیزن و همرو دوست دارم و ... !!! هم نداریم به ترتیب مرتب کن:31:) بعد روبروش با یه کلمه توصیف کن در آخر هم یه اسمایلی واسش بذار!!!
آرش ، امیر(amirdb) ، امیراسکار ، بهنام،رویا،سامان،سینا،فرش ید (farshidshd) ، محدثه(karin)، محمود(nafas)
،مهشید(من طبق الفبا مرتب کردم:31:)
به ترتیب:
امیر: پارساله منه/ دنبال رشته مورد علاقش:23:
سامان: شیطان بزرگ/ فکر کنم کلاس رو گذاشته رو سرش:4:
امیر اسکار: با مرام:20:
آرش: کم پیدا:28:
بهنام: دیگه هم شهری شدیم:7:
مهشید: من در وصفش این شعرو فقط میتونم بگم(با توجه به اینکه ناظر انجمن ادبیات شده): گر بر سر خاشاک یکی پشه بجنبد/جنبیدن آن پشه عیان در نظر ماست:6:
محمود: کم حرف و زود جوش:47:
فرشید: آقای مهندس:3:
محدثه (کارین): اونم کم پیدا / بنظرم شخصیت پیچیده ای داره:1:
2- دکتر بشی یه بیماری بیاد مطبت بهت التماس کنه پول ندارم معاینش میکین یا نه؟
دکتر داروساز کارش توی داروخانه و کارخونه تولید دارو و ... است ولی اگه یه مریضی بیاد بگه پول نسخه ندارم قطعا کمکش میکنم
3- به نظرت سنجش چرا واسه تو اشتباه کرده بود؟
میگن سالی 3_4تا (حداقل) سوتی وحشتناک (در حد جوک سال) داره منم که خوش شانسم کلا:27:
4- به نظرت قسمت بوده الان فهمیدی زنجان قبول شدی؟
راستش رو بخوای شاید اولش میفهمیدم داروی زنجان قبول میشدم اینقدر خوشحال نمیشدم که الان شدم. آخه میدونی اون موقع انتظار داروی بهشتی رو داشتم ولی الان که به شهریه ی سرسام آور دانشگاه آزاد رسیدم زنجان که هیچی زابلم قبول میشدم واسم بهشت بود:20:
5-یارانه ها آری یا نه؟
اگه قیمت خودرو هم آزاد بشه آری:31:(بنزین آزاد مال خودروی آزاد)
6- دکتر یا مهندس؟
مهندس
7-دکتر بشی بازم اینجا سر میزنی؟
حتمااااا. بخش اعظم موفقیتم از اینجا کلید خورد . امیر بود که توگوشم خوند برم حقم رو بگیرم وگرنه خودم فکر میکردم سازمان سنجش حقمو نمیده و همه چیز توی دانشگاه آزاد باید رقم بخوره اگه این تاپیک و امیر نبود فکر کنم الان باید به فکر بقیه شهریه میلیونی آزاد بودم:27:
8- اونجا عاشق یه دختر دیگه بشی چیکار میکنی؟(شدت عشق بسیار بیشتر از الان بشه!!!:31:)
راستش رو بخوای تا الان خیلی پیش اومده فرصت عاشق شدن و دوستی بوده ولی ترجیح دادم همون یکی باشه و بس. واسه همین وارد عشق جدید نمیشم
9- استقلال یا پرسپولیس؟
استقلال
10- کانالهای ملی یا ماهوراه؟
ماهواره:20: اگه وقت کنم البته
11-اگه آزاد پول شهریتو برگردونه واسه من یه کارت شارژ 10 تومنی تومنی میگیری؟:31:
تو جون بخواه امیر جون
12- دانشگاه زنجان کدوم حالتو ترجیح میدی همه دختر فقط خودت پسر یا همه پسر؟(نصف نصف هم نداریم!!!)
همه پسر:31:(آخه خرم از پل گذشته وجود دخترای کلاس تاثیری واسم ندارن)
13-بهترین طنز ایرانی که دیدی؟
یکی رو بگم؟مرد دو هزار چهره:31:(اگه چندتا باشه کارای عطاران رو هم خیلی دوست دارم)
14- قهوه تلخ اورجینال یا کپی؟
اورجینال
15- به آینده فکر میکنی؟دوست داری 20 سال بعد به چی برسی؟
فقط آرامش
16- فرق عشق و هوس؟
توی زمانشه. عشق موندگاره هوس آنیه و بعدش عذاب وجدان
17- از کجا بدونیم عاشقیم؟
وقتی میرسی به یه دختر غریبه حوصلشو نداری هرچند حوری باشه:27:
18-مطمئنی خودت عاشقی؟
راستش رو بخوای تا الان غیر از اون رو نخواستم شاید اگه این یه معیار باشه عاشق باشم
19- عشق یا ثروت؟
عشق:20:
20-آخرین باری که ضایع شدی و ضایع کردنت؟!!!!
سال آخری بود که داشتم رادیولوژی میخوندم. کارآموزی میرفتیم بیمارستان شرکت نفت (خیابون حافظ) پشت پنل دستگاه نشسته بودم در هم بسته بود. از پشت شیشه سوپروایزر رو توی اتاق اکسپوز دیدم ناخداگاه فحش +18 بهش دادم:19:بعد دیدم برگشت سمت شیشه نگام کرد. وقتی دیدم نگام میکنه برگشتم سمت دوستم که کنارم نشسته بود گفتم این .... (بوووق) چرا نگام میکنه؟ رفیقم برگشت در گوشم گفت میکروفون جلوت بازه:18:
خیلی ضایع شدم خداییش :43:
21- بهترین خوابی که دیدی؟
خواب کم میبینم ولی یه پرنده دست آموز داشتم که گمش کردم(شایدم فرار کرد) خواب دیدم که پیدا شده
22- آخرین بار واسه چی گریه کردی؟
یادمه پارسال خیلی فشار روحی زیادی روم بود (بچه کنکوریا میدونن چی میگم) هر چی تلاش میکردم ترازم 7هزار نمیشد. واقعا خودمو باخته بودم. ترازم 6900 میشد ولی 7هزار نمیشد. یادمه صبح رفتم سر آزمون قلم چی از ته دل از امام رضا خواستم کمکم کنه از این حال و هوا در بیام. از جلسه که اومدم بیرون اعصابم خورد بود هندسه نزده بودم مطمئن بودم اگه میزدم ترازم 7هزار میشد
عصر با بی حوصلگی همیشگی رفتم کارناممو دیدم شده. ترازم شده بود 7169:18: با هندسه صفر واقعا گریه کردم البته گریه ی خوشحالی. از اون به بعد خیلی روحیه گرفتم
دکتر شرمنده سوالات زیاد شد چند وقته نمیتونستم مزاحم شم گفتم حسابی از خجالتت در بیام:31:
خواهش میکنم منو خجالت زده کردی
خسته نباشی:11: