نظرت در مورد سایت چیه؟؟؟؟در مورد ریاضی؟؟؟در مورد هک و.............
Printable View
نظرت در مورد سایت چیه؟؟؟؟در مورد ریاضی؟؟؟در مورد هک و.............
زيباترين شعري كه تا حالا خوندي چي بوده؟اصلا اهلش هستي؟
خنده دارترين جكي كه تا حالا شنيدي چي بوده؟
بهترين ضرب المثل؟
بهترين هديه اي كه تاحالا گرفتي ؟
تا حالا بابات كتكت زده ؟
بچه بودي شيشه شكستي يا نه؟ نگو نه كه از تو بعيده
از همه حلاليت ميطلبم. همه بدهي هام رو صاف ميكنم.و تا اونجايي كه وقت دارم نمازهاي قضام رو به جا ميارم و اخرين كار شهادتين رو ميخونمنقل قول:
نوشته شده توسط پرنس
اره. اونم كسي رو كه خيلي دوستش دارم. ازش معذرت خواهي كردم. و تا حالا كه هشت ماه از اون جريان ميگذره هميشه بهش محبت كردم تا اون كارمو جبران كنم. اون منو بخشيده. شايد اصلا اون اتفاق الان يادش نباشه ولي من هنوز نتونستم خودمو ببخشمنقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
از اينكه امروز ظهر تعداد پستهايت 400 بود و الان شده 388 چه حسي داري؟
اين تو كتابهاي ديني اومده:نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
((درپيمان زناشويي. مرد به نشانه ي ارزشي كه براي زن قائل است و اعلام صداقت خود در محبت به همسر. متعهد ميشود كه هديه اي را به زن تقديم كند.اين هديه در صورت درخواست زن بايد بلافاصله به وي داده شود.
قرآن كريم در اين باره ميفرمايد:به زنان به عنوان هديه صداقشان را بپردازيد))
به نظر من اگه ادم طرف مقابلشو واقعا دوست داشته باشه نبايد مساله اي به اسم مهريه براش مطرح باشه.
ولي توقع مهريه بالا براي دختر هيچ وقت عامل خوشبختي نيست. از يه طرفم خيلي دخترها به كم راضي اند ولي پدر مادرشون راضي نميشن. در كل مهريه عامل خوشبختي نيست
اگه در مورد اين سايت منظورتونه فقط ميتونم بگم حيف از اين سايت و بچه هاي به اين گلي. توضيح بيشتر نخواين.نقل قول:
نوشته شده توسط gamehackir
از رياضيات متنفرم.هك هم خيلي دوست دارم. اگه استفاده درست بشه ازش چيز مفيديه. هك فقط براي اذيت كردن نيست
شايد كمتر كسي به اندازه من اهل شعر باشه.من در روز كلي از وقتم رو روي ادبيات ميذارم. خودم هم بعضي وقتها شعر ميگم. قشنگ ترين شعري كه خوندم چون خيلي طولانيه يه بخش كوچيكشو ميخونم براتون.صداي پاي آب از سهراب سپهرينقل قول:
نوشته شده توسط k@vir
رفتم از پله مذهب بالا.
تا ته كوچه شك
تا هواي خنك استغنا
تا شب خيس محبت رفتم.
من به ديدار كسي رفتم در ان سر عشق
رفتم. رفتم تا زن
تا چراغ لذت
تا سكوت خواهش
تا صداي پر تنهايي
چيزها ديدم روي زمين:
كودكي ديدم ماه را بو ميكرد.
قفسي بي در ديدم كه در آن. روشني پرپر ميزد.
نردباني كه در آن عشق ميرفت به بام ملكوت.
من زني را ديدم. نور در هوان ميكوبيد
ظهر در سفره آنان نان بود. سبزي بود. دوري شبنمبود
كاس داغ محبت بود.
من گدايي ديدم. دربه در ميرفت آواز چكاوك ميخواست.
وسپوري كه به يك پوسته خربزه ميبرد نماز
بره اي را ديدم. بادبادك ميخورد.
من الاغي ديدم. ينجه را ميفهميد.
درچراگاه نصيحت گاوي ديدم سير.
.
.
.
.
اهل كاشنم اما
شهر من كاشان نيست.
شهر من گم شده است.
من با تاب من با تب
خانه اي در طرف ديگر شب ساخته ام
...
جك قشنگ زياد شنيدم ولي يكي از بامزه هاشو ميگم. شايد شنيده باشيد . من درمورد اذري زبانها شنيدمش ولي دوست ندارم جكي رو به اذري هاي عزيز نصبت بدم براي همين جاي اون سه تا نقطه ميذارم خودتون هرجور دوست داشتيد برداشت كنيد.
يه .... تو خيابون دوستاش بهش ميرسن ميگن قضنفر چرا مشكي پوشيدي خدا بد نده. ميگه بد نبيني بابام عمرشو داد بشما.
ميگم حالا چرا لباسات خاكيه؟ ميگه اخه لا مصب نميذاشت خاكش كنيم
----------
قشنگ ترين ضرب المثل:
هر سربالايي يه سرازيري داره(در پس هر سختي آساني هست)
بهترين هديه رو از عشقم گرفتم. نميتونم بگم چيه چون ممكنه بهم بخندين.نقل قول:
نوشته شده توسط behroooz
بچه بودم اره. سه چهار دفعه.
اره ولي نه اون جوري كه تو فكر كني .با توپ يا با سنگ. همش اتفاقي بوده. شيشه هاي خونمون رو شكستم.