والا من 3 روز پیش بازی رو گرفتم اما فکر نمیکردم این قدر امتیازا وحشتناک باشه!!!!:18:
آخه همون اول گیر کردم دیگه بازی نکردم :دی
Printable View
والا من 3 روز پیش بازی رو گرفتم اما فکر نمیکردم این قدر امتیازا وحشتناک باشه!!!!:18:
آخه همون اول گیر کردم دیگه بازی نکردم :دی
فرقی ندارهنقل قول:
وااای ! امتیاز هارو! من از همون اول هم به این بازی امیدوار بودم. جالبیش اینه که هنوز 6 صفحه از تاپیک جلو رفته و کسی این جا بازیش نکرده. حالا امتیاز هاشو با cod:bo که قبل از انتشارش 200 صفحه رفته بود جلو رو مقایسه کنید.
دقیقا بازی کم سروصداست ولی شاهکاره. من که فردا دستم میرسه. نمی تونم صبر کنم برای این شاهکار!!!
وحید شماره 1 شو نرفتی ؟! حتما قبلش اونو برو !! خیلی کوتاه و دیوانه کنندست از بس قشنگه !:31:! شدیدا توصیه میشه قبل از شروع 2 !! :40:نقل قول:
محتوای مخفی: :دی
1. متاسفانه در نسخهی PC در حالت co-op ، نمیشه از split-screen استفاده کرد. ولی در Xbox360 این ویژگی وجود داره.نقل قول:
آقا نسخه ی xbox و pc این بازی چه فرقی با هم دارن؟ کسی میدونه؟ ممنون
2. گرافیک نسخهی PC بهتره.
3. نسخهی اریجینال PC از امکانات Steam بهره می بره. ( چه امکاناتی؟ )
امتیازات بازی تا به الان:
Eurogamer – 10/10
IGN – 9.5/10
Game Informer – 9.5/10
PC Gamer – 94%
VGD – 9/10
The Guardian – 5/5
Looki.de (German) – 85%
Giant Bomb – 5/5
NowGamer (PS3) – 9.5/10
NowGamer (360) – 9.3/10
XG247 – 10/10
Videogamer – 10/10
Games Aktuell (German) – 9.5/10
GamingXP (German) – 91%
EG.de (German) – 10/10
EG.cz (Czech) – 9/10
MediaKick – A+
Playr – 8.5/10
CVG – 9.3/10
همون طور که انتظار می رفت!!
شاهــــــــــکار...
یکم اونورتر شاهکار!نقل قول:
همون طور که انتظار می رفت!!
شاهــــــــــکار...
واقعا امتیازات بازی فوق العاده هستن...
بازی فقط 2 امتیاز زیر 9 داره....
رفقا لینک دانلود پرتال 1 و دارید؟
والو بازی بزنه معلومه بازی توپی میشه.
لینک دانلود پورتال 1 چند صفحه ی پیش هست. بگرد :دی
بچه ها هنوز کسی نگرفته؟
من دو سه روز به نت دسترسی نداشتم حالا که اومدم اصلا از این امتیاز های بازی تعجب نمی کنم. کافیه فقط چند صفحه اول تاپیک رو یکم مرور کنید ....
از اول مشخص بود بازی برای میانگین بالای 9 ساخته شده و مثل خیلی شوتر ها هم خیلی پر سر و صدا نیست و به جای تبلیغات زیاد در عمل لیافت خودشو نشون میده....
مطمئن باشید کاربرای حرفه ای مثل مراد الکی نمی گفتن این بازی بدون شک جزو 5 بازی برتر امساله!
بعدشم خوشحالم صفحات تاپیک زیاد بالا نرفته! تا آخر سال کلا صفحات این تاپیک 20 تا باشه ولی کیفیتش بالا باشه خیلی بهتر از تاپیک های 200 صفحه ای پر از پست های زائده!
+
اینایی که گفتم قبلا تقریبا توی صفحه دوم تاپیک هم اشاره شده بود
در مورد لینک دانلود شماره یک هم توی صفحه دوم برید با حجم کم گذاشته شده
+
برای پی سی بیاد من سریع می گیرم تمومش می کنم و نقدش رو هم سریع می ذارم :دینقل قول:
بچه ها هنوز کسی نگرفته؟
از امتیازا تعجب کردی؟ اسم شرکت رو ندیدی؟ واقعا باید گفت shame on you :دینقل قول:
والا من 3 روز پیش بازی رو گرفتم اما فکر نمیکردم این قدر امتیازا وحشتناک باشه!!!!
آخه همون اول گیر کردم دیگه بازی نکردم
فکر کنم به روحیات کلاسیکت خیلی نمی خوره :دی
این که شوخی بود ولی برای کسایی که با این شرکت خیلی آشنایی ندارن میانگین امتیاز چند تا بازی خیلی بزرگ اونو می ذارم تا حساب کار دستتون بیاد:
Half-Life 9.6
Half-Life 2 9.6
Orange Box 9.6
Orange Box توی اون Portal هم بود و فکر کنم یکی از دلایل استقبال زیاد از اون همین Portal بود
این سه تا شوترن و خیلی سخته یه بازی توی metacritic امتیازش 9.6 باشه و بهترین شوتر ها هم نمی تونن همچین میانگین امتیازی داشته باشن!
Portal 2 هم پیش بینی می کنم به این امتیاز نزدیک باشه فعلا هم همونه یعنی 9.6 !
کسی نمیدونه از کجا میشه CD-Key بازی رو خرید؟؟؟ g a m e - i r . c o m مثل اینکه تعطیل شده.