کسی نبود ما را یاری کند؟!
Printable View
کسی نبود ما را یاری کند؟!
چشم. ببخشید این مدت سرم خیلی شلوغه. در اولین فرصت این کارو می کنم.نقل قول:
شما اگر تو فرومها برای تبدیل زیر نویس بگردی زیاد آموزش هستا. من هم از همینجاها یاد گرفتم.
خواهش می کنم. شما که وظیفه ای نداری همینشم که جواب می دید خیلی لطف دارید. بازم ممنون بابت راهنماییتون.نقل قول:
چشم. ببخشید این مدت سرم خیلی شلوغه. در اولین فرصت این کارو می کنم.
شما اگر تو فرومها برای تبدیل زیر نویس بگردی زیاد آموزش هستا. من هم از همینجاها یاد گرفتم.
سلام امروز این دستگاه رو گرفتم در مورد زیر نویس دوست عزیز متاسفانه رنگ انتخابی همخوانی با دستگاه نداره اگر ابی انتخاب کنی صورتی تو دستگاه نشون میده باید ازمون و خطا انجام بدی تا رنگ رو پیدا کنی
دوستان فرمت ویدئویی که از ماهواره روی فلش ظبط میکنم MPG هست . این دستگاه اینا رو هم ساپورت میکنه ؟
فرمت این فایل ها TS هست و استریم فایل MPEG Video هست.نقل قول:
تمام دستگاه های موجود این فرمت رو ساپورت میکنن.
امروز رفتیم بازار ایران تو ولیعصر و یکی از این پلیر ها برای همکارم خریدم .
منتها قراره فردا برم منزلش و مثلا براش راه بندازم ( خودش بلد نیست )
اما یه سوال برام پیش اومده ، تلوزیون همکار من پلاسما هست و پورت HDMI نداره ( از این کابل های سه فیشی قرمز ، سفید و زرد داره ) .
از روی عکس جعبه که دیدم جای یه همچین فیش های پشت پلیر نبود ولی فروشنده گفت که میشه ، به نظر شما میشه با این مدل کابل وصل کرد ؟
از اینا میتونین استفاده کنین.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر پلاسمای دوستتون ورودی کامپوننت داشته باشه خیلی خوبه چون نسبت به فایل AV یا همون کامپوزیت کیفیت خیلی خیلی بالاتری رو به شما میده. داخل این دستگاه هم کابل کامپوننت وجود داره.نقل قول:
امروز رفتیم بازار ایران تو ولیعصر و یکی از این پلیر ها برای همکارم خریدم .
منتها قراره فردا برم منزلش و مثلا براش راه بندازم ( خودش بلد نیست )
اما یه سوال برام پیش اومده ، تلوزیون همکار من پلاسما هست و پورت HDMI نداره ( از این کابل های سه فیشی قرمز ، سفید و زرد داره ) .
از روی عکس جعبه که دیدم جای یه همچین فیش های پشت پلیر نبود ولی فروشنده گفت که میشه ، به نظر شما میشه با این مدل کابل وصل کرد ؟
سلام به دوستان عزیز!
من یه هارد یک ترا سیگیت دارم البته اکسترنال که توش پر از فیلم با انواع فرمتهای مختلف هست و از اونجایی که همش نشستن پشت کامپیوتر ادمو اذیت میکنه می خوام یه هارد پلیر بخرم که :
هارد اکسترنال رو ساپورت کنه اونم از طریق یو اس بی
در خوندن فرمتهای مختلف واسش مشکلی پیش نیاد
به همه تلویزیونهام بخوره از معمولی انالوگ گرفته تا ال سی دی و سینمای خانوادگی بخوره یعنی همه نوع فیش داشته باشه البته اول از همه همون فیش های سه تایی معمولی واسم اولویت داره
گارانتی خوبیم داشته باشه من مشهدم یه جای خوب هم معرفی کنید البته اگه تبلیغ محسوب نکنن
زیادم گرون نباشه ارزونترین دستگاهی که موجود هست البته با توجه به شرایط بالا معرفی کنید امکانات اضافی نمی خوام
با تشکر از همه
یا علی