بچه ها ریاضی 1 وفیزیک 1 سخته؟؟سرفصلهاشو میشه بگین+یه جزوه خوب
Printable View
بچه ها ریاضی 1 وفیزیک 1 سخته؟؟سرفصلهاشو میشه بگین+یه جزوه خوب
عجب سوتــــــی دادم از همه معذرت :31::31::31::31::31:نقل قول:
---------- Post added at 03:53 PM ---------- Previous post was at 03:51 PM ----------
این سوال منم هستنقل قول:
اگه میشه چند تا کتاب معتبر و خوب هم معرفی کنید
تا اونجایی که فهمیدم فیزیک 1 مباحث حرکت و دینامیک ولی ریاضی 1 نمیدونم چیه .
ریاضی مهندسی
نه زیاد سخت نیستننقل قول:
من ریاضی1 رو 18.96 شدم فیزیک 1 هم 19.20 شدم:27:.
ریاضی 1:
حد
پیوستگی
مشتق
دیفرانسیل
توابع نمایی و وارون و لگاریتمی و مثلتاتی(هاپر بولیکها)
کاربرد مشتق
انتگرال 1 گانه
تکنیک های انتگرال گیری
حجم و مساحت و کار و ... (کاربردانتگرال)
معادلات پارامتری
مختصات قطبی
اعداد مختلط
کتاب ما حسابگان جیمز استوارت( کل جلد 1 و فصل 1 جلد 2 ) بود
نقل قول:سرفصل های ریاضی 1:نقل قول:
1-توابع و حدود(دامنه - برد- مثلثات - توابع ترکیبی- حدود تابع - پیوستگی- خواص توابع)
2-مشتقات(سرعت - میزانهای تغییر - خط مماس بر منحنی - تقریب - قاعده زنجیری - مشتقات مراتب بالاتر - مشتقگیری ضمنی )
3-کاربردهای دیگر مشتق(اکسترمم - تقعر و تحدب - هوپیتال - مسائل بهینه سازی - یک سری قضایای جانبی)
4-انتگرال ها(انتگرال معین - تعیین مساحت زیر منحنی - قضیه مقدار میانگین - انتگرال نامعین - قضیه حساب دیفرانسیل و انتگرال)
5-توابع معکوس(معکوس تابع یک به یک - مشتق تابع معکوس - معکوس توابع مثلثاتی)
6-لگاریتم ها و نماییها(لگاریتم طبیعی - انتگرال منتج به لگاریتم - تابع نمایی -لگاریتم در هر پایه-تابع توان کلی-چند کاربرد نماییها-توابع هذلولوی-معکوس توابع هذلولوی)
7-روش های انتگرال گیری(جانشانی-جز به جز -فرمول تحویل-انتگرال های مثلثاتی- جانشانی مثلثی و هذلولوی-انتگرال توابع گویا و کسرهای جزئی-انتگرال مجازی و قاعده سیمپسون)
8-دنباله و سری ها(نامتناهی و متناهی-آزمون های مقایسه و انتگرال-همگرایی مطلق و مشروط-آزمون نسبت و ریشه-سری های توانی-مشتق گیری و انتگرال گیری از سری-قضیه تیلور-سری مکلورن و تیلور-روش نیوتن)
9-مختصات قطبی و اعداد مختلط
.................................................. ........................
شما در یک ماه و نیم اول 4 سال دبیرستان رو از اول می خونید و به احتمال زیاد امتحان میان ترم شما از همین بخش های 1 و 2 و 3 هست.و در زمان اندکی استاد با سرعت نور بقیه رو تدریس می کنه.اگر خودتون رو با استاد تنظیم نکنید منتظر افتادن از این درس باشید. خیلی از این درس ها در ترم بعدی شما در ریاضی 2 و معادلات دیفرانسیل و فیزیک 2 کاربرد داره.پس خوب یاد بگیرید.
یکی از بچه های ترم آخری عمران به من گفت من الان هر چی مشکل دارم از زمان ریاضی 1 هست چون ریاضی 1 رو همینجوری فقط پاس کردم.
در ضمن شما اگر ریاضی 1 رو در ترم 1 پاس نکنید در ترم بعدی برای انتخاب واحد به مشکل می خورید چون ریاضی 1 پیش نیاز درس های زیادی هست!
من خودم کتاب سیلورمن رو خوندم کتاب خیلی سختی هست به شما پیشنهاد می کنم کتاب توماس رو بخونید خیلی عالی توضیح داده تمرین های خیلی خوبی هم داره.در ضمن حتما یه کتاب حل المسائل هم جور کنید چون شاید به مشکل بخورید! یه کتاب دیگه هم توی ذهنم هست ولی هر کاری می کنم اسمش یادم نمی یاد! یادم اومد براتون می نویسم:46:
ریاضی عمومی چیه؟؟؟
همون ریاضی 1 ؟؟؟؟
سرفصل های فیزیک 1:
1-اندازه گیری
2-حرکت در یک بعد
3-نیرو و قانون های نیوتن
4-حرکت دوبعدی و سه بعدی
5-کاربرد قوانین نیوتن
6-تکانه
7-دستگاه ذرات
8-سینماتیک چرخشی
9-دینامیک چرخشی
10- تکانه ی زاویه ای
11-انرژی 1: کار و انرژی جنبشی
12-انرژی 2: انرژی پتانسیل
13-انرژی 3: پایستگی انرژی
14-گرانش
فیزیک 1 رو تقریبا همه کتاب هالیدی رو تدریس می کنند برای این هم حتما حل المسائل پیدا کنید.
یه نکته ی بسیار مهم:
دو نوع کتاب هالیدی داریم بچه های مهندسی برای خرید کتاب هالیدی حتما نام دیگر نویسندگانش رو یعنی کرین و رزنیک رو ذکر کنید!
همچنین برای کتاب هالیدی انواع و اقسام حل المسائل ها رو داریم از استاد بپرسی بهتون می گه از کدوم انتشارات بخرید من نمی گم که تبلیغ نشه یه وقت خدایی نکرده!:31:
من توی دبیرستا عاشق فیزیک بودم اما توی دانشگاه به طور کل از فیزیک زده شدم!:41:
در ضمن این دوتا پست آخری هیچ ربطی به این تاپیک نداشت فقط به خاطر سوال دوستان پاسخ دادم!:46:
تو دانشگاه همش جزوه میده استاد؟؟
کتاب نمیخرین؟؟؟؟؟؟
یکی از دوستام تو یه سال همش 2 3 تا کتاب خریده بودددددد
بله ولی الان دیگه همون ریاضی صداش می کنند!:31:نقل قول:
ریاض 1======>4 واحد
ریاضی 2=====>4 واحد
---------- Post added at 09:23 PM ---------- Previous post was at 09:19 PM ----------
استاد جروه هم می ده شاید هم نده ! یکی رو می خواد که مثل این منشی های پادشاه ها هر چی از دهن استاد پرید بیرون رو بنویسه!:31:نقل قول:
به خاطر همین اکثرا به کتاب خریدن روی میارن.در ضمن لازم نیست که شما حتما بخرید.دو راه وجود داره برای فرار کردن از کتاب خریدن:
1-دوست شدن با ترم بالایی ها و درخواست کتاب های سال قبلشون یا اگر آشنایان شما دانشجو هستند هم می شه ازشون کتاب رو گرفت.
2-کتاب خونه ی دانشگاه.شما می تونید هر دو هفته هم تمدید کنید و در طول ترم کتاب دانشگاه دست شما باشه.اینجا کتاب به دست کسی می رسه که زودتر رفته باشه پیش مسئول کتابخونه!:31:
4 واحد ؟!!
من تو چارت رشته دیدم 3 واحد بود.