آقا یه سوال من از حمل دوتا گوشی همزمان خسته شدم و میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه سوال دارم و اونم اینه که اگه من با خط1 حرف بزنم و یکی با خط 2 تماس بگیره زنگ میخوره یا نه چون برای کار میخوام خیلی مهم هستش
Printable View
آقا یه سوال من از حمل دوتا گوشی همزمان خسته شدم و میخوام این گوشی رو بخرم ولی یه سوال دارم و اونم اینه که اگه من با خط1 حرف بزنم و یکی با خط 2 تماس بگیره زنگ میخوره یا نه چون برای کار میخوام خیلی مهم هستش
یا اشغال میزنه و یا میگه در دسترس نیست . در مدل ex115 اینطوری بود . احتمالا" در ex119 هم همینطور باشه !نقل قول:
فکر کنم تمام 2سیم کارته ها همینطورن
دوستان کسی گوشی دو سیم کارته موتورولا به اسم XT317 رو در ایران دیده؟:11:
[کد:http://www.gsmarena.com/motorola_spice_key_xt317-4209.php
اين گوشي مخصوص بازار آمريكاي جنوبيه بيشتر . فقط راهي كه براي خريدش هست سايتهاي اينترنتيهنقل قول:
نمیشه کاری کرد ex119 اس ام اس فارسی رو بخونه و مربع مربع نباشه؟
فارسی رو هم نمی خونه؟نقل قول:
حیف شد، گوشی خوشگلیه:13:
احتمالن عربیش هم میاد !نقل قول:
سلام دوستاننقل قول:
از کجا میفهمید که یک گوشی مخصوص چه بازاری زده شده؟
چون در سایتGSMArena گاهی مینویسه و گاهی هم نمینویسه. ولی من بعضی گوشیهایی را که انجا پیدا میکنم در بازر ایران نیست. مثل همین Motorola Spice key X317 که بنظرم یکی از بهترین گوشیهای دوسیمکارته موجود است.دوتا گوشی دوسیمکارته خوب دیگه هم پیدا کردم که در ایران نیست.
یکیHuawei U8520 Duplex که درسته چینیه، ولی این شرکت داره روزبروز بزرگتر میشه و همونطور که میدونید ایرانسل و وایمکس دستپخت اونهاست.
دومLG P525 که نمونه مشابه اش بنام P520 در ایران هست.
خوب همونطور که تو gsmarena نوشته مال آمریکای جنوبیه این گوشی Motorola Spice key X317
منبع دیگه ای سرچ نکردم .
این 2 سیم کارته آندرویدی رو الان دیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه معرفی شده . امیدوارم زود وارد بازار بشه
چه چیز ناز و خوشکلیه. انصافاً موتورولا گاهی شگفتی ساز میشه!:rolleye:نقل قول: