نميشه همه رو از يه مارك بگيره
معمولا يه مارك تمام كالاهاش خوب نيست
نميشه همه رو از يه مارك بگيره
معمولا يه مارك تمام كالاهاش خوب نيست
دوستان یه نگاهی به این سایت ها هم بندازید نسبت به قیمت جنس عالی دارن
بکو = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آاگ = [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یه ماشین لباسشویی مناسب تا 1 تومن چی پیشنهاد میدید 7-8 کیلویی مرسی
سلام به كارشناسايه عزيز
خواهرم براي خريد جهيزيه مي خواد از سامسونگ خريد كلي بكنه (سايد باي سايد-گاز-لباسشويي-ماشين ظرف شويي) بعد مي خواستم ببينم خريد كلي اين چيز ها چقد تخفيف داره و يا چه چيزي رو اشانتيون و هديه ميدن.
در ضمن جشنواره تابستاني پس كي شروع ميشه؟؟
ممنون
سلام ... من که کارشناس نیستم اما ....نقل قول:
سلام به كارشناسايه عزيز
خواهرم براي خريد جهيزيه مي خواد از سامسونگ خريد كلي بكنه (سايد باي سايد-گاز-لباسشويي-ماشين ظرف شويي) بعد مي خواستم ببينم خريد كلي اين چيز ها چقد تخفيف داره و يا چه چيزي رو اشانتيون و هديه ميدن.
در ضمن جشنواره تابستاني پس كي شروع ميشه؟؟
ممنون
سامسونگ کلا تنها چیزی که نداره تخفیفه ... خودم هفته پیش یه ساید و یه لباسشویی گرفتن فقط یه فلش اشانتیون داشت که تازه اون هم تموم کرده بودند و گفتند بعدا زنگ میزنیم بیاید بگیرید
فقط با هم خرید کردنش این مزیت رو داره که پول حمل کمتر میشه
الجی اما فکر کنم که تخفیف میده ... مثلا تا چند وقت پیش یه طرح داشت که اگه یخچال لباسشویی و ظرفشویی میگرفتی یه ال سی دی 42 که قیمتش حدود 1 بود کادو میداد
خدايي :18:نقل قول:
اين كه خيلي خوبه
از جشنواره تابستاني سامسونگ و يا ال جي خبر نداريد؟
آره نزدیک های روز زن بود ... نمیدونم شاید هنوز هم باشه ... ولی کلا الجی تو این زمینه منعطف تره .... من از دوستای دیگه هم شنیدم که با خرید سه تا جنس اصلی یه جنسی مثل مایکرو یا ظرف شویی کوچیک یا چنین چیزی کادو گرفتندنقل قول:
نه از اون بی خبر هستم .... ما دو سه هفته دیگه عروسیمونه دیگه نمیشد صبر کرد واسه همین خرید کردیم .... سامسونگ کلا به غیر از تلویزیون ها بقیه جنس هاش قیمت ثابت هست ... من یه دوستی دارم که تو سام سرویس کار میکنه ... حتی برای خودشون هم تخفیف ندارند .... این سیاست شرکته که از نظر من خوبه ولی ایرادات خاص خودش رو هم داره
شاد باشید
سلام
خواستم لباسشویی و یخچال بگیرم.
فروشنده توصیه کرد یخچال دوقلو ال جی یا ویرپول بگیرم. چون بقیه مدل ها بدنه عرق میکنه و برفک میزنه واسه همین اون پائینش یه ناودان گذاشتن، که اگه توش عدس یا تکه نون یا هرچیزی بیفته گیرمیکنه و آب سرازیر میشه. پس مدل های بدون ناودان نشون میدن سیستم سرمایشی با فن هست و بهتره. البته سری جدید ویرپول .
لباسشویی هم توصیه کرد تسمه دار بگیرم و گیربکسی نگیرم، چون تفاوت زیادی نداره و نوع گیربکسی موقع اسباب کشی ممکنه تنظیمش بهم بخوره و دردسرساز بشه
نظر شما چیه؟
سلام دوستان میخواستم نظرتونو در مورده این ساید بای ساید سامسونگ بدونم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کمپرسور اینورتر به جز مزایایی که داره معایبی هم داره؟
کلا کیفیتشون شون چطوره ساید های سامسونگ تا 2800هم میتونم هزینه کنم 25فوت
سلام دوست عزیز. ما با خانومم خیلی در مورد لوازم خانگی تحقیق کردیم. ویرپول کلا دو نوع داره یکی به ظاهر آمریکایی (که حتی در مکزیکی بودنش هم شک و شبهه وجود داره و بعضی ها میگن چینیه) و دیگری مدلهایی که به ایتالیایی معروفه که با تحقیقات اینترنتی که بنده انجام دادم این مدل توی دبی و مصر تولید میشه. به فروشنده های امین حضور میگفتم دهنشون از تعجب باز می موند. ما چون میخواستیم عمری خرید کنیم قیمت یخچال واسمون مهم نبود ولی با توجه به تحریم و شرایط دیگه به نظر من ال جی بهترین گزینه است. این یخچالای آمریکایی اگر خراب بشه میشه کمد. به حرفای فروشنده ها در مورد اینکه قطعه دارن و یا حتی اینا اصلا خراب نمیشن توجه نکنید.نقل قول:
لباسشویی هم تسمه دار بگیرید بهتره. تعمیرات و نگهداریش آسانتره.