باد نیتروژن؟؟؟ کلاهبداری یا واقعیت؟؟
سلام دوستان
من مدتی تو سایتهای مختلف میبینم که اظهار نظر هایی راجب به باد نیتروژن میشه.
من میخوام برای اینکه دوستان گمراه نشن و اسیر یاوه گویی های آقایون حقه باز پنچر گیر نشن، این موضوع رو باز کنم.
بنده فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم و تمامی حرفهای که میزنم با مدرک هست
خوب اول ببینیم که لاستیک خودرو از چه اجزایی تشکیل میشه:
کاوچو- دوده- افزودنی ها-ضد اوزونانتها و آنتی اکسیدان ها
همانطور که میدونید در لاستیک خودرو آنتی اکسیدان و ضد اوزونانت استفاده میشه که بدلیل اینکه اوزون و اکسیژن هوا با نفوذ به لاستیک خودرو باعث اکسیده شدن و پوک شدن و ترک خوردن لاستیک میشه.
اما بدلیل استفاده از موارد بالا در لاستیک ، این مسئله نفوذ، زمانبره و در طول 3 یا 4 سال طول میکشه (بخاطر همینه که تاریخ ساخت لاستیک مهمه)
اما این چه ربطی به نیتروژن داره؟؟
ربطش اینه که استفاده از باد نیتروژن باعث خرابی و ترک نخوردن لاستیک ها از داخل میشه چون تقریبا خالصه و حتی رطوبت هوا رو هم نداره.
ولی آیا اینکا عقلانی هست؟؟؟
باید بگم خوب شما درسته که از داخل جلوی اکسیده شدن لاستیک رو میگیرید ولی خارج لاستیک رو چه میکنید؟؟ در ضمن مگه شما لاستیکاتون رو میخواید 4 سال آویزون کنید که به فکر اکسید شدن اون هستید؟!!!!
پس بنابراین ، استفاده از نیتروژن برای لاستیک چز هدر دادن پول چیز دیگه ای نیست!!.
دوستانی که فکر میکنن که با زدن نیتروژن ماشینشون سبک تر میشه یا نرم تر میشه، سخت در اشتباه هستند.
نیتروژن 79 درصد هوا رو تشکیا میده و بقیش اکسیژنه .و نیتروژن به مقدار جزئی از هوا سبکتر هستش. بنابراین اگه میخوای ماشینتون سبکتر بشه برید هیدروژن بزنید و منتظر عواقب او نهم باشید!!!! این نرمی ماشین هم فقط حس کاذبی که شما از استفاده نیتروژن بدست میارید!!!!
من شنیدم که دوستی رفته پیش یکی از اینا و اون گفته من نیتروژن 80 درصد برات میزنم و جاهای دیگه 10 درصد میزنن!!!!
امیدوارم اونایی که نیتروؤن 10 درصد میزنن روششو بما بگن که ما بتونیم تو صنعت از نو آوری اونا استفاده کنیم!!!!
تازه اون نیتروژن 80 درصد که همون هوای خودمونه!!!!
نتیجه گیری کلی:
به حرف این پنچرگیری های بیسواد و کلاهبردار گوش ندید و دکون تازه به نام نیتروژن رو تخته کنید.
با تشکر پیمان