قبل از ادامه ميدونم شما كلا از :31: خوشتون نمياد ، ولي من و همه ي كساني كه اينو ميزاريم فقط جهت عوض كردن هال و هواي خشك و خسته كننده متن هاست، نه شوخي گرفتن بحثها. البته شايد آخر حرف يه جمله شوخي هم باشه فقط براي رفع خستگي و لبخند شما.
اگه ناراحت ميشيد من نميتونم نزارم چون روحم به اين اسمايلي نياز داره :31:
نقل قول:
خودتون رو با اعراب یکی ندونید
اين كه شد : نژاد ... :21:
نه من هيچوقت اينكارو نكردم . همه ي ما وقتي يه تيم ورزشي مون به اعراب مي بازه چه حالي داريم ؟؟
نقل قول:
سربازاي چنگيز خان مغول از اين هم بيشتر بود وديوار چين هم از اين جا بزرگتره
دست شما درد نكنه ديگه ؛ حالا مسلمانا رو با سربازاي وحشي مقايسه ميكني ؟ :41:
خودتم ميگي سربازاي چنگيز خان مغول !
اون مردمي كه توي عكس مي بيني فقط مال همون كشور نيستن. از ونزوئلا هم هست ، همينطور آلمان و حتي مغول !!
سربازاي چنگيز و كوروش و ... از فرمانده شون پيروي مي كنن . اما سربازاي محمد از خدا.
اگه چنگيز بميره تبديل به يه خاطره ميشه ، ولي محمد هيچوقت نمي ميره چون هدفش خداست نه خودش!
نقل قول:
پس اون براي شما يه پيامبره
چرا كه نه ؟! ولي مفهموم پيامبر چيه ؟ كسي كه خودش هم گفته من پيام خدا رو آوردم.
نقل قول:
اسلام چیز جدیدی برای ایرانیان نبوده و ایرانی ها بیشتر از اون رو داشتند
مطمئني ؟ اصلا چي ميخواستي بياره ؟ مگه تو بجاي درود نميگي سلام ؟ :31:
حتي حرف شما درست هم باشه ؛ هميشه چيز جديد نشانه برتري نيست.
ضمنا داشتن يا نداشتن ، يك روال خاص ( حكمت ) هست و نميشه گفت خوب يا بد ميشد. مثل اقوامي كه غرق نعمت بودند ولي بخاطر كفر گرفتار عذاب ميشدند.
تو الان آدم خوبي هستي ، تضمين ميكني اگه ميلياردر بشي باز هم خوب باشي ؟؟
نقل قول:
همین تخت جمشید خودمون که از اینجا با شکوه تر بوده
بوده !
بوده با مونده خيلي فرق داره !
شايد نابودي تخت جمشيد خودش جواب ادعاي شماست.
دليل بودنش ، همين ويران شدن و عبرت بود. هان اي دل عبرت بين از ديده نظر كن هان ! :31:
همونطور اگه جاي كعبه هنوز قدس قبله ي مسلمانان بود الان ....
نقل قول:
مساجد را مثل معابد یهودوکلیسا زینت دهند.
مناره ها را بلند سازند.
من نگفتم اينكار خوبه يا بد . اينطور هست ، چون بايد باشه تا من اون عكس رو به شما نشون بدم :31:
وگرنه بهتره بجاي اين خرجها به فقيران كمك كنند !
نقل قول:
تاریخ رو بخونید متوجه میشید که مردمان ایران هیچ وقت جاهل و...نبودن مثل اعراب!
حتی توو قران میتونید ببینید که محمد از کوروش تقلید کرده!
موضوع جهل نيست ( منظورم فقط اعراب بود ) هميشه قدرت مطلق باعث اشباع انسان يا حكومت ميشه. ( حاكم اسلامي هم مستثنا نيست )
اگه قرار باشه تمام مردم جهان از يه قانون پيروي كنن ، باز هم بعضيها ميگن ما قانون داريم چرا اينو اجرا كنيم ؟
تقليد ؛ همين هفت تقليد نكرده ؟ پدر تو با قاشق غذا ميخوره و تو ازش تقليد كردي چرا ؟ :31:
اگه يدفه به نسلهاي اول انسان دين اسلام نازل ميشد ، سكته مي كردند كه ! :31:
اين روال طي زمان شكل ميگيره و براي كامل كردن اومده نه تغيير كلي در همه چيز ( فرهنگ و ... )
من ميدونم مشكل شما چيه. از شما هم ميپرسم :
من شنيدم حضرت عيسي مرده رو زنده ميكرد ، به من ثابت كن ! اونا الان هم زنده نيستن ، چطور ميشه ثابت كرد اين معجزه اتفاق افتاده ؟
شما دنبال دلايلي هستين كه نميشه جواب خاصي داد ! همون اثبات خدا هم كه گفتيد از كجا معلوم اصلا اون شيطان نباشه ؟! ازش بخواه يه معجزه انجام بده تا حرفتو باور كنم !!
خدا شامل همه ي علومه ، درست ؟ وقتي همه ي علوم هنوز كشف نشده چطور ميشه در مورد كل علوم ( خدا ) نظر كاملا مطمئني داد ؟!
خودتون هم گفتين كه نميشه اندازه گيري كرد . من هم تا خدا رو نبينم باور نميكنم ! :27:
احتمالا يه مدت نيستم عذر ميخوام ، شايد نتونم بيام جواب بدم.
اين بحثي هم كه آقاي باران (:31:) گفتن شروع كنين خيلي خوبه .
ميگم اصلا در مورد تمدن گمشده ( نابود شده ) آتلانتيك حرف بزنيم :31: