اولا که لحنتون خیلی غیر مودبانه بود
ثانیا من کسی رو نفرستادم موسسه خاصی و در ضمن هیچ موسسه ای به من پورسانت نمیده که بخوام کسی رو بفرستم موسسه .. شما فکر میکنی هرکی معلم بگیره یا موسسه بره وقت و پولشو دور ریخته؟؟؟ یعنی همه معلم ها مثل هم هستند؟؟ همه حروم خور هستند و دارن پول مفت میخورن؟؟
ثالثا شما میگی میخواستی پول بدی میرفتی دانشگاه آزاد.. واقعا فرق دانشگاه شریف و دانشگاه آزاد فقط به شهریشه؟؟؟ اگه اینه که پس هیچکی هزینه نکنه واسه تحصیل و پولشونو جمع کنن همه برن آزاد بخونن.
در نهایت هم باشه من میرم اطلاعاتم رو به روز میکنم .. از فردا هم هرکی گفت که چی بخونم بهتره من بهش میگم کلاس نرو فقط یه رمزینه بخر تمام مشکلاتت حل میشه..
در مورد پولی هم که من میگیرم اولا که من از خودم تعریف نکردم و دوما هم من تا الان از هیچ آدمی ساعتی 50 هزار تومن نگرفتم اگه خیلی مشتاق هستید بدونید بنده بین ساعتی 20 تا 40 هزار تومن واسه فیزیک و 15 تا 30.تومن واسه زبان و اونم بر اساس توانایی پرداخت شاگرد پول میگیرم
در نهایت هم شما که راحت بنده رو محکوم میکنی قبلش یکم کلاهتو قاضی کن ببین حرفی که میزنی منصفانه هست یا خیر.. حرف شما به طور غیر مستقیم معنا های خیلی زننده ای داشت
در آخر هم یک مطلب رو واسه دونستن شما میگم و دیگه صحبتم رو ادامه نمیدم.. بنده از راه تدریس امرار معاش نمیکنم .. ماکزیمم شاگردی که وقتم اجازه میده داشته باشم 3-4 تا هست و تنها دلیل اینکه درس میدم علاقه زیادم به فیزیک و زبان هست.. من مرتبط با رشتم در یک کارخانه کار میکنم و یک درخواست واسه کار داوطلبانه تو بهزیستی دادم که به احتمال زیاد موافقت نمیشه اما اگه بشه احتمالا همین تعداد شاگرد رو هم نمیتونم درس بدم..