تموم شد:26::26::26::26::26::26::26::26:
Printable View
تموم شد:26::26::26::26::26::26::26::26:
اینجا چی؟هربار که میپرم روی یه چیزی فرود میام که این یارو رو تیکه تیکه میکنه...
نه به اون طنابی که بالای همین که تیکه تیکه میکنه(:31:)میرسه نه اون طناب زیرشو میگیره:41:
چه کنم؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://tasvir.net16.net/images/b07f50145902.jpg
یه جا دیگه اپ کن .نقل قول:
[QUOTE=Zaghan_13;6350376]اینجا چی؟هربار که میپرم روی یه چیزی فرود میام که این یارو رو تیکه تیکه میکنه...
نه به اون طنابی که بالای همین که تیکه تیکه میکنه(:31:)میرسه نه اون طناب زیرشو میگیره:41:
چه کنم؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سطح شیب دار رو برو پایین.بعد بپر.جوری بپر که موقع رسیدن به فلش سریع بتونی ctrl رو بزنی.بعد جازبه میره رو سطح رو بروی فلش.به همین راحتی:46:
فقط میتونم بگم عالی بود.خیلی لذت بردم. : )
خیلی باحال بود...لذت بردم...با اینکه دو بار موندم توش و رو اعصاب بود:31: ولی خیلی حال داد:31:
تا باشه از این بازیها باشه...البته منم توش گیر نکنم:31:
خیللللللللللللللللللللللل للیییییییییییییییییی با حال بود بچه ها بازی تو این سبک و ریتم نمیشناسید؟
وسطای بازی جعبه رو میزاری روی یه ترازو تا ردش کنی ببری بزاری زیر طناب و از طناب بالا بری.
اونجا فکر کنم یک طرف ترازو باید یه چیزی بزاری تا وزنشون برابر بشه و جعبه رو بتونی ردش کنی.
اونجا رو چطوری باید رد کرد؟
ولی خیلی بازی باحالیه خداییش.
منم خیلی اونجا گیر کرده بودم!!!!نقل قول:
باید دستگاه رو بزنی تا شروع کنه به پایین رفتن...بعد باید سریع دستگیره آسانسوره رو بگیری و بکشیش سمت خودت...بعدشم که می دونی!باید بذاری سمت چپ ترازو مانند...
:46::46::46:
میگم چرا آخرش اینطوری تموم شد؟
یه جوری نبود؟