چه جالب اتفاقا مسی اصلا آدم خوش اخلاقی نیست !نقل قول:
Printable View
چه جالب اتفاقا مسی اصلا آدم خوش اخلاقی نیست !نقل قول:
به اسپانیا بدبخت چه؟! تقصیره بقیه تیماست هر تیمی میرسه به اسپانیا دفاعی بازی میکنه حتی آلمان هم خیلی دفاعی تر از حالت عادی بازی میکرد مطمئنم هلندم دفاعی بازی میکنه! اگه راست میگین هجومی بازی کنید! مطمئن باش اگه هلند هجومی بازی کنه چه هلند ببره چه اسپانیا بالای 4 تا گل میبینی اما من مطمئنم هیچ تیمی جرات هجومی بازی کردن جلوی اسپانیا رو نداره حتی برزیل!!نقل قول:
عجیبه.....دلیلتون چیه؟:eh:نقل قول:
چه جالب اتفاقا مسی اصلا آدم خوش اخلاقی نیست !
مدرکی برای حرفتون دارید؟؟؟نقل قول:
اخلاق منظور اخلاق حرفه ای هست که مسی مانند نداره
به نظر منم حرفای جنابعالی خیلی اح.. هست!نقل قول:
بنظر من که اصلا نمیشه بازیه اسپانیا رو گفت قشنگ !
حالا چون مقابل آلمان حمله کردن اینو میگی؟
اونا حتی نتونستن از یه حملشون استفاده کنن!
و گلی که زدن یکی از معمولی ترین گلهای دنیای فوتباله!
کرنر-سانتر-گل !
یعنی اون حملات همه بی فایده!
این آلمان بود که در حد خودش بازی نکرد!
بنظر من بازیه قشنگو آلمان بازی میکرد و شایدم برزیل در بعضی مواقع !
ولی اسپانیا!
انگار شما بازیایه قبلیشو ندیدن!
حالا هر جور دوست دارین حرف بزنین ولی من اصلا بازیه اسپانیا - هلند-انگلیس- فرانسه- حتی ایتالا که خیلی دوسش دارم(جز 3 دقیقه آخر آخرین بازیش)... رو نپسندیدم تو این جام
قبل از شروع بازی آلمان - اسپانیا ، جلالی حرف جالبی زد ! می گفت سبک بازی این بازی سبک بازی آینده خواهد بود ! شاید اون موقع خیلی حرفش مفهوم نداشت ! اما حالا شاید بشه اینطوری تفسیرش کرد که با توجه به رواج بازیه تدافعی ( دفاع ==> ضد حمله ! ) تنها راه نفوذ به اینگونه بازی تیکی تاکا ( پاسکاری های زیاد و با حوصله) باشه !
بطور مثال آلمان تویه 2 تا بازی از این جام گل اول رو خورد و باخت ! اما تویه سایر دیدارها با زدن گل اول تونست گل های بعدی رو هم بزنه ، چرا ؟! چون تیم مقابل برای جبران گل جلو می کشید و آلمان تویه ضد حمله هایی که تخصص داشت گل های بعدی رو می زد !
میگم بهتر نیست یه تاپیک بزنین مثلآ به این نام :
"اسپانیا بهترین سبک تاریخ را دارد و غلط می کنید از این سبک خوشتان نیاید"
بعد طرفدارای اسپانیا بیان جشن بگیرن و حال کنن ؟! چون هرکسی میگه از سبک اسپانیا خوشش نمیاد یه متلکی میشنوه. اگه این FORUM هست و محل تبادل نظر , بقیه هم حق دارن حرفشون رو بزنن. توی این 6 صفحه 100 بار این جمله رو دیدم که "اگه از سبکش خوشت نمیاد باید بری فوتبال محلات رو ببینی و هیچی از فوتبال نمیفهمی و ..." خب پس چرا تاپیک زده شده اگه مجبوریم از این سبک خوشمون بیاد ؟!
نقل قول:
شماها درک درستی از فوتبال زیبا ندارین:ی
اگر موقعیت های بازیکنای اسپانیا گل میشد شاهد گلباران همه تیمای روبروش بودیم همون بازی اول با سوئیس 10 تا نزدن
حسادت بد چیزیه ها:2:
در ضمن منطق شما اح.. هست عزیزم :2:
جواب شما هم مثل دوست دیگه میدم
فکر کنم درک مربی المان از شما بیشتره اون به این زیبایی اعتراف میکنه ولی شماها نه کلا هم مهم نیست چند نفر از روی کینه و حسادت این فوتبال زیر سوال ببرند :27:
"یوآخیم لو" در نشست خبری پس از بازی درر جمع خبرنگاران گفت: «مطمئنم این اسپانیا فاتح جام نوزدهم خواهد بود. آنها بهترین تیم این رقابتها هستند و هلند را به راحتی شکست خواهند داد.»
سرمربی ژرمن ها در ادامه افزود: «آنها بیشتر از ما توپ و میدان را در اختیار داشتند و ما برای باز پس گرفتن توپ مجبور بودیم با صرف انرژی فراوان به دنبال توپ بدویم.»
لو با اشاره به بازی برتر تیم اسپانیا گفت: «در این تردیدی نیست که آنها شایسته پیروزی بودند. به نظر من با این وضعیت هیچ تیمی از پس آنها بر نخواهد آمد.»
جواب های هوی هست...نقل قول:
وقتی بعضی از دوستان تیکه میندازند انتظار محبت نداشته باشند...
هر کسی هم دوست نداره نظر نده...
ولی در کل اینجور تاپیک ها اکثرا به حاشیه و کل کل میره
خب فوتبال سلیقه ای هست. شاید یکی دوست داشته باشه یه بازی پر گل و مهیج رو ببینه تا اینکه از اول تا آخر بهم پاس بدن و آخرش با یک گل بیان بالا. این الآن کجاش تیکه هست ؟!!!نقل قول:
جواب های هوی هست...
وقتی بعضی از دوستان تیکه میندازند انتظار محبت نداشته باشند...
ولی در کل اینجور تاپیک ها اکثرا به حاشیه و کل کل میره
جالبه هروقت هم تحمل شنیدن نظر مخالف وجود نداره این جمله گفته میشه :
FORUM یعنی جایی که دو یا چند گروه با هم بحث میکنن , بحث هم میتونه بر سر چیزی باشه که با هم توافق ندارن. حالا معنی FORUM توی ایران خوب جا نیفتاده مشکل از جای دیگه ای هست.