100% ایرنسل بهتره.
به دلایل بالا
Printable View
100% ایرنسل بهتره.
به دلایل بالا
ایرانسل فقط برای اس ام اس خوبه تمام چون تنها برتریش نسبت به همراه اوله که یه نوکه ارزونتره....
هم ایرانسل هم همراه اول :40:نمیشه گفت کدوم بهتره چون هر کدوم ضعف های خودشون رو دارن....هنوز توی ایران سیم کارت که 100 درصد خوب باشه نیست منتظر میمونیم تا سیم کارتهای نسل سوم بیاد....
نقل قول:سلام به گفته خودتون سیم کارت ها یا اپراتور های قدیمی ضعف و مشکل دارن چه توقعی از سیم کارت های نسل سوم داریــد !
به نظر من بهتر که نمیشــه بدتر هم میشــه از این سیم کارت های قدیمی ! :46:
موفق باشید!:40:
فقط ایرانسل بدون یک درصد شک
با اینکه همراه اولیم
اما سگ ایرانسل شرف داره به همراه اول که تا حالا خواب بود حالا هم داره تبلیغات و طرحهای ایرانسل رو کپی میزنه اینترنت هم نداره
( فقط در مراکز استانها و شهرهای بزرگ داره)
کلاهبرداریشون سر قضیه اس ام اس رو هم هیچ کس از یاد نمیبره
کلا خیلی از تکنولوژی عقبن
من فقط به خاطر شغلم و به خاطر کلاس همراه اول مجبور شدم این مزخرف رو بگیرم
من از نمایندگی ایرانسل سیم کارت خریدم به این قیمت
خود سیم کارت 7000تومن که1500تومن توش شارژداره و2000تومن هم بابت ارسال فرم ثبت نام وازین خرفا
میخوام ببینم طرف گرون داده یا نه
ممنون
سلام .
بنده تو ایران برام مسج اومد از [همراه اول] که قیمت مکالمه از کویت به ایران 270 تومن.
با خط همراه اول از کویت فقط 30 ثانیه زنگ زدم به همراه اول در ایران,2000 تومن کم شد از موجودیم.
پیامک کوچیک زدم از کویت به همراه اول در ایران , 900 تومن کم شد .
LIARS
من هردو رو استفاده کردم و این ها نظر شخصیمه:
از لحاظ امکانات جانبی اینترنت سرویس های متنوع ووو.... ایرانسل.ایرانسل edgeداره واسه اینترنت...آهنگ پیشواز به صورت گسترده....طرح های مختلف....
اما از لحاظ تلفن و اس ام اس زدن همراه اول.اساسا وقتی با همراه اول اس ام اس میزنی مقداری زود تر میرسه و مطمینی که حتما میرسه!!! کلاس همراه اول بیشتره مخصوصا دایمیش...
به نظرم برای کارای رفاقتی وبین فامیلی ایرانسل بهتره ولی اگه کارای اداری دارید همراه اول بهتره.....
و البته همراه اول فقط دایمیش به درد بخوره یعنی اگه اعتباری میخواید به نظرم همه جوره ایرانسل بهتره...
اینو موافق نیستم !نقل قول:
و البته همراه اول فقط دایمیش به درد بخوره یعنی اگه اعتباری میخواید به نظرم همه جوره ایرانسل بهتره...
چون اولا اون کلاسی که گفتین همراه اول بهتره خب اعتباریش هم مثل دائمی هست تقریبا شماره ها و خیلی ها فقط به پیش شماره دقت میکنن نه کد وسط
دوم اون مورد sms که گفتی خب توی اعتباریش هم هست !
فقط مشکل همراه اول اینترنت فوق بدش هست
--------------------------------------------
ولی من به هیچ کدوم رای نمیدم چون هر دو تا ......