سلام
به نظرم میاد کانکشن شما روی وضعیت IDLE میره .....یعنی در یه حالتی قفل میکنه که هزینه ارتباط بالا نره و...
شما اگه مودم ADSL رو هم شب تا صبح بیکار بزاری ممکنه همچین حالتی پیش بیاد یه چیزی تو مایه های استندبای هست .
الان گرفتم چی شده
خوب ببین من یه راه حل بیشتر برای این قضیه سراغ نداره که عملی هم هست و شدنی هست.
اگه من بودم یک تورنت هم روشن میکردم . شما بلدی با تورنت کار کنی ؟ اگر بلدی که هیچ اگر نه توصیه میکنم برید تورنت رو یاد بگیرید و با تورنت ان سیستم رو گول بزنید
تورنت حدود 3 کیلو از پهنای باند شما رو میگیره ولی در عوض ارتباط پایدارتر می مونه و تا صبح میزاریش روی دانلود
شما تورنت رو طوری تنظیم کن که فقط 1 الی 2 کیلو درایفت داشته باشین
اونوقت چه اتفاقی میفته سیستم مرتب به سرور میگه که من دارم دانلود میکنم و وضعیت IDLE نباید داشته باشیم و سیستم شما رو در حالت یک سیستم فعال شناسایی میکنه این یه مورد رو هم انجام بدید
چون دیگه این P2P هست و با هاست و کمبود پهنای باند و این چیزا دچار نمیشه که یک لحظه توقف کنه.
این اولین باره که همچین موردی پیش میاد
برای من فقط یه حالتی بود که ایکن E از روی مبایلم میپرید و یعنی از شبکه خارج میشد.
این روش رو هم الان امتحجان کنید . ببینید جواب میده یا خیر.فقط پهنای باند کمی برای تورنت بزارید لازم نیست که همه ترافیک رو هزینه تورنت کنید یه مقدار باشه که باری خودش سند و رسیو داشته باشه. سند رو هم حدود 2 کیلو بزاردی چون سندیا ارسال GPRS خیلی کمه.