واقعا مگه ميشه از برد تيمهاي آسيايي خوشحال نشد
مرسي آسيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسي آسيا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خدایی ژاپن و کره جنوبی گل کاشتن.روز به روز دارن پیشرفت میکنن و به نظر من الان یه قدرت درجه دوم جهانی هستن
اونوقت ما روز به روز داریم پسرفت میکنیم و ادعای آقاییمون در آسیا هم گوش فلک رو کر کرده
البته خیر خوبی برای فوتبال شرق آسیا!...که پیشرفتش هیچوقت باعث پیشرفت ما نشده و نخواهد شد...این "فوتبال آسیا" هم فقط بهانه ایه برای دلخوش کردن خودمون!نقل قول:
الان هیچکس بخاطر قدرت و پیروزیهای فوتبال اروپای غربی دیدش به اروپای شرقی ضعیف عوض نمیشه!
بله ولی من دیگه طرفدار تیم ملی نیستم مطمئن باشید موقع بازیهاش نه دیگه اعصاب خودمو خراب میکنم نه موقع گل زدن بازیکناش مثل برهانیو شجاعی خوشحال میشمنقل قول:
تیمی که مدتهاست فقط دذل یه ملت رو خون کرده تیم ملی نیست تیم ضدملیه واقعاً حالا کره و ژاپن هیچ همین نیوزلند رو ببینید ما چیمون از اینا کمتر بود ؟! یه تیم که اونقدر ضعیف بود که فکر میکردیم کیسه بوکس خودمون میشه رفته توی دوسال اونقدر پیشرفت کرده که تو جام جهانی هم نمیتونن شکستش بدن چرا این فدراسیون مزخرف ما یه بار این ملتو خوشحال نمیکنه چرا حرصمون میده
اصلاً بهتر بگذار کره ژاپن قهرمان بشن !! کی به کیه !! بگذار بشن تا شاید رئیس جمهور محترم ما هم یه فکری به حال فوتبال کثیفمون بکنه
از حالا به بعد حالم از پرسپولیس استقلال هم به هم میخوره و امیدوارم همیشه سپاهانی ها قهرمان بشن چون همین دوتا تیم هستن که باعث بدبختی فوتبال ما شدن با اون بازی های زشتو بی ارزششون
راست میگی................................نقل قول:
فقط کره و ژاپن..................(بعد فرانسه)
آقا شما مگه طرفداره جومونگ نبودي؟؟نقل قول:
پس بگو فقط كره.فرانسه كه حذف شد تازه جومونگم نداره پلنگ صورتي داره:31:(ژاك كلوسو)
دوستان اگه قرار باشه كه از فوتبال فارغ از مرزها و نظامها و سياستها لذت ببريم
من از موفقيت تيماي آسيايي لذت ميبرم
مردم كره و ژاپن دموكراسي دارن با فرهنگن
روزي كه توي ورزشگاه آزادي براي بازي با ايران تماشاگراشون اومده بودن
آشغالاي صد سال پيشم جمع كردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بدون اينكه بگن اين آشغالا مال ايرانياي كثيفه يا هرچيز ديگه
بازم ميگم من طرفدارشون نيستم
اما وقتي ميبينم ژاپن دانمارك مغرور رو تحقير ميكنه
فارغ از هر چيزي خوشحال ميشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم دوست عزیزنقل قول:
البته من چن سالی هست همچین حالتی رو پیدا کردم
هر وقت این تیم های آسیایی موفقیتی کسب میکنن،انگارکه از یه طرف ما رومی بوسن،ولی از اون طرف سیلی محکمی به ما میزنن که بابا جون پاشید بیدارشیدبسه خواب و........
اما کو گوش شنوا.........
وهمچنان ما با سرعت خیره کننده ای بسوی عقب در حرکتیم.
آره از کجا فهمیدی؟؟:31:نقل قول:
آيا شگفتي ساز جام 2010 يك آسيائيست:::::